.Eksperte. @ 04.07.2023 14:03Samanta ir ļoti specifisks cilvēks un tāda dāma. Es personiski viņu nepazīstu, tomēr vienmēr bijusi sajūta, ka sevi uzstutējusi augstāk, nekā ir realitātē. Jāsaka, ka viņas motivācija, disciplīna un sievišķīgums ir uzslavas vērts. Tomēr man radies iespaids, ka kā draugs, viņa būs izpalīdzīga, tomēr sevi vienmēr liks augstākā plauktiņā kā citus. Varbūt pat ne apzināti. Vienkārši grūts cilvēks.
https://www.tiktok.com/@muizniecee/video/7245595344908619034Sebii @ 04.07.2023 20:02
Te jau it kā apsprieda, ka gan viņa, gan draugs nāk no parastas ģimenes, bet nu stipri šaubos.
Protams, katrs savu naudu var tērēt kā grib, bet tie viņas video izskatās pēc prastas izrādīšanās. Dabū 600€ vērtu fēnu un pasaka “jauna mantiņa” ??♀️ Citi cilvēki par tādu fēnu pat sapņot nevar. Iztērē 300, 500€ trīs dienu laikā. Citiem cilvēkiem tādi tēriņi ir kas ārkārtējs.
Jā, ok, es nesaku, ka visiem tagad būtu jācieš, jo kāds kaut kur pasaulē ir trūcīgs. Drīzāk tas, ka kopumā viņa dod tādu Hiltones “stop being poor” vaibu ar tiem saviem tiktokiem. Un brīnos par tiem, kas seko viņai. Satura nekāda, tik izrādās cik uz ko iztērēja, ko dabūja dāvanās utt.
CallMeAnnika @ 05.07.2023 15:56https://www.tiktok.com/@muizniecee/video/7245595344908619034
Visi tie video ar, cik naudas es tērēju 3 dienās, bet 3 dienas nav 3 dienas :D Video čekos var redzēt datumus. Nožēlojam. Un lielāko daļu nemaz neparāda, vai tiešām tērējusi. Tas tāds - gribu kaut ko parādīt, nav ko, tāpēc patēlošu, kā tērēju naudu.
CallMeAnnika @ 05.07.2023 15:56https://www.tiktok.com/@muizniecee/video/7245595344908619034
Visi tie video ar, cik naudas es tērēju 3 dienās, bet 3 dienas nav 3 dienas :D Video čekos var redzēt datumus. Nožēlojam. Un lielāko daļu nemaz neparāda, vai tiešām tērējusi. Tas tāds - gribu kaut ko parādīt, nav ko, tāpēc patēlošu, kā tērēju naudu.
un kā šāds brīvprātīgais darbs palielina tavus personīgos iekrājumus/bankas kontu dzīvojot ar miljonāru? 😁 Visas te bļauj, ka Vizla neizmanto savas iespējas un vienā dienā paliks ar pliku pakaļu..ka viņas vietā darītu to, šito un beigās sanāk, ka pašas ar miljonāriem pie sāniem būtu tādas pašas 😎Uvavy @ 05.07.2023 15:12Var palīdzēt dzīvniekiem utt arī bez naudas vai ar minimālu naudu, bet nevar noliegt, ka jebkurš brīvprātīgs darbs būs vienkāršāks veicams, ja nav jādomā par finansēm. Pirmkārt, vairāk brīvā laika pievērsties attiecīgajam brīvprātīgajam darbam, mazāk uztraukumu par ikdienišķām izmaksām utt. Otrkārt, bez finansēm var iet un kopt patversmes, staidzināt suņus utt, ar finansēm var uztaisīt pašam savu patversmi vai ziedot lielas summas jau esošām patversmēm, jo tur daudz kas atduras pret naudas trūkumu. Vai, piemēram, ir tāds Sofi fonds, kurš piedāvā sponsorēt citu izveidotos projektus dzīvnieku glābšanai un jau īsteno dažādus. Ar naudu var daudz vairāk izdarīt. Pieņemu, ka tas pats ar visām jomām, ko var veikt bez naudas, bet daudz vienkāršāk, ja tāda ir. Piemēram, studēt utt.
Bet, ja man būtu šādas iespējas, vai es to atrādītu sociālajos tīklos - nē, jo tas nav manā dabā. Tā kā, protams, mēs nevaram zināt, cik un ko kurš dara. Iespējams, kāds grib parādīt tikai savus selfijus, bet reāli, piemēram, ziedo (pārsvarā jau vispār daudziem patīk to darīt anonīmi) vai studē. To jau zinās tie cilvēki, kas vairāk pazīst konkrētā cilvēka dabu.
Valdet @ 05.07.2023 16:04Rita Goroveca dzemdēja ne slimnīcā, bet Harmonijā. Voilā, šobrīd slimnīcā, jo iekaisums. Laikam likumsakarīgi… ne? Bet nu katrā ziņā vēlu, lai ātri un veiksmīgi izveseļojas
Huppoo @ 05.07.2023 16:43un kā šāds brīvprātīgais darbs palielina tavus personīgos iekrājumus/bankas kontu dzīvojot ar miljonāru? ? Visas te bļauj, ka Vizla neizmanto savas iespējas un vienā dienā paliks ar pliku pakaļu..ka viņas vietā darītu to, šito un beigās sanāk, ka pašas ar miljonāriem pie sāniem būtu tādas pašas ?
Pelnrukšķīte @ 05.07.2023 15:36
Esmu viņu satikusi un draudzene, viņas karjeras pirmsākumos, strādāja kopā ar viņu. Neko sliktu nevar teikt. Ļoti sirsnīga, jauna sieviete.
Es domāju, ka viņai ir tēls un tas tēls ir jānotur. Mēs katrs ārpus mājas esam nedaudz citādāks :) Ja es būtu atpazīstama persona, es arī būvētu savu tēlu, pirmkārt jau, lai mazāk sāpētu, ja notiek profesionāli s*di :)
Huppoo @ 05.07.2023 16:43un kā šāds brīvprātīgais darbs palielina tavus personīgos iekrājumus/bankas kontu dzīvojot ar miljonāru? ? Visas te bļauj, ka Vizla neizmanto savas iespējas un vienā dienā paliks ar pliku pakaļu..ka viņas vietā darītu to, šito un beigās sanāk, ka pašas ar miljonāriem pie sāniem būtu tādas pašas ?
šī Harmonijas vecmāte ir atlaista no Vidzemes un Siguldas slimnīcas. Grūtniece gandrīz nomira. Tās, pēc dzemdībām 99% ir ar dzemdes tīrīšanuValdet @ 05.07.2023 16:04Rita Goroveca dzemdēja ne slimnīcā, bet Harmonijā. Voilā, šobrīd slimnīcā, jo iekaisums. Laikam likumsakarīgi… ne? Bet nu katrā ziņā vēlu, lai ātri un veiksmīgi izveseļojas
Valdet @ 05.07.2023 18:44Sakiet ko gribat, bet Sanai ir sape joprojam par Timmu. Tik daudz liek storijos bildes un lepnumu par to, ka dels fano, spele par futbolu utt. Tikko storija bilde ar delu keponaa, nebutu tas uzraksts - neliktu vina noteikti publiski ? It ka ieriebtu Timmai, ka nekads basketbols, jo redz vins nav bijis lidzas. Viss saprotams, teiksu ta - pat loti smalkjutigi atriebjas ?
Valdet @ 05.07.2023 17:29Kada jega atvert kaut ko Latvija, ja visu sezonu esi ASV? Latvija vini ir tikai vasara. Tapat ASV pilsetas mainaas, redz ka tagad atkal parcelsanas bus. Jus esat atrautas no realitates kada ir sportistu sievu dzives.