Krizdole @ 19.04.2026 16:34
Cik tupam, par sevi nepārliecinātam tad ir jābūt, lai ņemtu vērā foruma viedokļus? 🤯
Iedomājies arī pati sevi situācijā, ja tu pieņemsim izlemtu būt publiska Instagrammere un sākotnēji ar labu pārliecību domātu, ka re cik man forši piedāvā defilēt un reklamēt visu ko un tad sastopies ar sūro realitāti. Ka tevi, it kā ar labu pašapziņu, dabisku, sāk nomētāt ar akmeņiem par to, ka tu esi tāda, kāda esi. Neliekuļo nu, ka tevi itin nemaz citu viedokļi neietekmētu un būtu vienalga, ka tiec aprunāta forumā.
Labi, es nesaku, ka Patrīcija nav vispār pie vainas, jo viņa tik tiešām sevi arī fotošopēja bildēs, lai atbilstu sevis iedomātam ideālam, tāpēc te jau sāka vairāk viņu aprunāt. Varbūt, ja viņa sevi neslaidinātu un seju nekonturētu bildēs ar fotošopiem, tad arī nevienam nebūtu baigā sašutuma ar expectations vs reality.
Man šķiet, ka viņai arī neatkarībā no mūsu aprunām gribējās dzīvē būt tādai, kā sevi fotošopēja. Tieši tāpēc ņēmusies pie mērķa uztaisīt "labāko sevis versiju". Lai ne viņai pašai, ne citiem nebūtu pretenzijas, ka viņa izskatās masīva, žoklis liels vai kas tur vēl. Tagad gan šķiet, ka ar savu mērķi pārspīlē. Pašai gan jau viņai patīk un ir lepna, atrāda sevi pilnā krāšņumā, lai visiem parādītu, cik viņa mērķtiecīga un izskatās tieši tā, kā agrāk sevi fotošopēja.