IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 266
Reģ: 07.04.2025
Otiiilija @ 15.01.2026 22:34
Man Jelinska nešķiet skaista. Bez milzīgiem naudas ieguldījumiem un pastāvīga tūninga no viņas nebūtu pilnīgi nekā. Seja viduvēja, lūpas pārmērīgi uzpūstas un mākslīgas, kā jau daudziem. Figūra arī neizceļas, ģenētiski neveiksmīga, ar platu, kvadrātveida vidukli.

Par to kluci, tur jau kāda piedzima, tāda ir. Figūra nav slikta, slaida jau ir, a prese baigi neredzas, vairāk gan burbuļu nogulsnējumi. Bet ja viņai ir koķiks nocopēts, kam viņa tos pupus instagramā turpina atrādīt?
16.01.2026 00:27 |

Reitings 266
Reģ: 07.04.2025
Hermiine89 @ 15.01.2026 19:32
Nezinu, man personiski kvadrātaini vidukļi nešķiet ne skaisti, ne sievišķīgi, ne visu laiku atrādāmi IG. Bet nu Jeļai ļoti patīk sevi atrādīt, neko darīt. Atkarība no laikiem.

Tai pašai Danai no wildspirit ir daudz seksīgāks augums kā Kristinei. Vot tur var džeki siekaloties, jo sievišķīgs.
16.01.2026 00:30 |

Reitings 871
Reģ: 13.03.2020
Mi mi @ 15.01.2026 22:53
jā, tāda masīva, smagnēja un piekritīšu, tas klucīgums ir...sūklis bobs ?

vispaar nesekoju un nekad neesmu sekojusi vinjai, bet lasot visus shos komentaarus par sievieti, kurai ir pilniibaa normaals cilveecisks augums, it seviskji par kjermenja dabisko uzbuuvi - nu reaali pretiigi man paliek no jums! vareetu padomaat, ka visaam ir jaabuut supermodeleem ar izcilu gjeneetiku, lai atbilstu dievieshu foruma standartiem! Tajaa pat laikaa katru otro nodirshat par eeshanas trauceejumiem, uzlabojumiem un veel nezko! Dabisks kjermenis ir klucis, nedabisks ir uzpuusta lelle - idiotisms augstaakajaa pakaapee! dazhaam pashaam vajdzeetu savu galvu paarsteet!
16.01.2026 00:39 |

Reitings 737
Reģ: 09.06.2023
komentators @ 16.01.2026 00:39

vispaar nesekoju un nekad neesmu sekojusi vinjai, bet lasot visus shos komentaarus par sievieti, kurai ir pilniibaa normaals cilveecisks augums, it seviskji par kjermenja dabisko uzbuuvi - nu reaali pretiigi man paliek no jums! vareetu padomaat, ka visaam ir jaabuut supermodeleem ar izcilu gjeneetiku, lai atbilstu dievieshu foruma standartiem! Tajaa pat laikaa katru otro nodirshat par eeshanas trauceejumiem, uzlabojumiem un veel nezko! Dabisks kjermenis ir klucis, nedabisks ir uzpuusta lelle - idiotisms augstaakajaa pakaapee! dazhaam pashaam vajdzeetu savu galvu paarsteet!

Jā, piekritīšu komentāram.
Saprotams, ka daudzas sēž forumā, skatās instagramā un izdomā to perfekto bildi galvā, kā jāizskatās attiecīgajam cilvēkam.
Var diskutēt par dažādām izskata manipulācijām, bet neaizejiet galējībās. Visi mēs esam tikai cilvēki.
16.01.2026 01:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits