Aldo @ 19.08.2025 15:17Līvas Gobas posts par meitas velšanos jau 2.5men vecumā … ar to nav jālielas, bet berns drošības labad jāatrāda fizio, lielākai daļai bērnu, kas tik agri sāk velties tā ir indikācija par paaugstinātu tonus, nevis par Einšteina IQ ?
Pinko @ 19.08.2025 15:25Ārprāts, ar kādu huiņu es atvainojos nodarbojas Kubasovas???Simona guļot uz grīdas kratās, sveces, rituāli… un ir aitas, kas tam visam tic un pavelkas. Zeme atveries! Tādas biznesmenes, bet izrādās prostas bābas ar wodoo lellīšu sindromu?
. Būtu labāk apēdušas kādu sēni, patripojušas un miers.. nevis ar huiņām nodarbojušās. 🤡Pinko @ 19.08.2025 15:25Ārprāts, ar kādu huiņu es atvainojos nodarbojas Kubasovas???Simona guļot uz grīdas kratās, sveces, rituāli… un ir aitas, kas tam visam tic un pavelkas. Zeme atveries! Tādas biznesmenes, bet izrādās prostas bābas ar wodoo lellīšu sindromu?
Pinko @ 19.08.2025 15:25Ārprāts, ar kādu huiņu es atvainojos nodarbojas Kubasovas???Simona guļot uz grīdas kratās, sveces, rituāli… un ir aitas, kas tam visam tic un pavelkas. Zeme atveries! Tādas biznesmenes, bet izrādās prostas bābas ar wodoo lellīšu sindromu?