Hermiine89 @ 10.07.2025 15:41Pārkere uzvedas atbilstoši savam vecumam. Viņai vēl nav 25. Stulba jau nav, fišku rubī savā tik tok pasaulē. Bet nu Anna Rozīte tiešām var pretendēt uz garlaicīgākās personības un satura veidotājas titulu.
tieva un slaida ir divas dažāds lietas. Viņa nav skalu vācelīte kā Parkere Vai Virsnite. Kas pēc uzbūves tādas ir. Bet Zane ir Tieva. Un ja kāda var pateikt, ka Zane ir resna, tad viņa ir Debila.mrthkjj @ 10.07.2025 23:11
Zanei ir trenēts augums, jā un viņa izskatàs labi, bet viņa nav tieva un skatoties pēc uzbūves / tipa arī nebūs.
mrthkjj @ 10.07.2025 23:09
Rozītes vīrs ir pusmūža krīzē, kad “es varu dabūt ko jautru un aizraujošu”, liekas forši.
Gan jau ar laiku nāks pie aplauziena.
Rozīte, iespējams, nav interesantākā personība, toties cilvēks ar vērtībām un apziņu par savu vērtību.
Praia Elīna, tač vācies prom no šejienes ar feiko profilu! 😆Circenisaizkrāsnē @ 09.07.2025 23:59
Man arī ļoti patīk Baloža sieva, humora izjūta forša!?
selestine @ 11.07.2025 11:03skatos Indras Salcevicas storijus par to operaciju un sekam..traki vispar...
Zandinaja @ 11.07.2025 11:13Saulietes meita ieliek tiktokā video mašīnā un pasaka “es braucu pirmo reizi” aizmugurē ir tikai sīkā māsa. Viņai tak nav tiesības, nesen izņēma baltās. ?? un arī toreiz kad katrine ielika video kā brauc tur pat M burta nebija ne priekšā, ne aizmugurē. Nezinu vai ir jēgas sūdzēties kaut kur.
selestine @ 11.07.2025 11:03skatos Indras Salcevicas storijus par to operaciju un sekam..traki vispar...
akul12 @ 11.07.2025 07:43
Vai tikai sievietēm ir tiesības šķirties? Ja Rozīte būtu šķiršanās ierosinātāja, te neteiktu pusmūža krīze, bet meklētu trūkumus vīrietī. Kurš nav izskraidījis, novērtējis vai audzis līdzi sievietei...
Vīrietis pareizi domā “es varu dabūt ko jautru un aizraujošu” Viņam ir pietiekošs statuss, lai dabūtu ko vēlas, šajā gadījumā 20 gadīgu sievieti.
Tāpat neticu, ka aplauzīsies, kaut beigsies attiecības ar 20 gadīgo, 40 gadnieces jau rindā stāv...
Kad būs šo vīrieti jāsavāc neviena 40 gadniece vairs nežēlosies, ka vīrietim nav morāles kompasa ?
Tagad ar Pārkeres saukāšana izskatās pēc veco sieviešu žults, kā kaut kas pamatots.
Zandinaja @ 11.07.2025 11:13Saulietes meita ieliek tiktokā video mašīnā un pasaka “es braucu pirmo reizi” aizmugurē ir tikai sīkā māsa. Viņai tak nav tiesības, nesen izņēma baltās. ?? un arī toreiz kad katrine ielika video kā brauc tur pat M burta nebija ne priekšā, ne aizmugurē. Nezinu vai ir jēgas sūdzēties kaut kur.
Mangosaldejums @ 11.07.2025 12:24Ļoti patīk Maija Rozīte. Viņa izskatās fenomenāli jebkuram vecumam, esmu klausījusies un lasījusi intervijas un viņas domu gājiens man patīk. Viņai pagātnē ir nopietna mobingošana skolas laikā un varu saprast tīri psiholoğiski, ka meklē perfekciju un apğērbs varbūt nav pats piesedzošākais, bet katram savs. That being said - var ļoti redzēt instagramā, ka meklē vīrieti. Un tā nav tikai Maija, to dara liela daļa sieviešu - kā brīvas, tā pēkšņi instagrams pilns ar sevis izrādīšanu. Domāju, ka to arī vīrieši, kas skatās, jūt un tas nav pārāk pievilcīgi, bet drīzāk desperate.
krixis3 @ 11.07.2025 00:19tieva un slaida ir divas dažāds lietas. Viņa nav skalu vācelīte kā Parkere Vai Virsnite. Kas pēc uzbūves tādas ir. Bet Zane ir Tieva. Un ja kāda var pateikt, ka Zane ir resna, tad viņa ir Debila.
Greetaa @ 11.07.2025 13:29
Dienā, kad mediji publicēja šo ziņu, Evelīna bija ielikusi storiju, ka abus vieno tikai draudzība un bizness. Man arī nekur nenolasījās, ka būtu romantiskas attiecības no storijiem, var saprast, ka kaut kādu biznesu būvē. Vienīgais pārsteigums, ka Evelīna ar viņu sadarbojas, jo viņš taču bija apsūdzēts krāpšanā.
Gan jau ASV videnē ir mācījusies, tur tak obligāts priekšmets.5919 @ 11.07.2025 13:57
Tai video tak var redzēt, ka mašīna nav kustībā un atrodas stāvlaukumā, un, ka, visticamāk, gaida kādu, kas var sēdēt blakus.
Jā, vecais ir rūdīts blēdis, ar sliktu reputāciju. Tieši tāpēc vienīgā, kas ar viņu gatava sadarboties ir šī jauniete, bez uzkrātas dzīves pieredzes, manipulējama.Greetaa @ 11.07.2025 13:29
Dienā, kad mediji publicēja šo ziņu, Evelīna bija ielikusi storiju, ka abus vieno tikai draudzība un bizness. Man arī nekur nenolasījās, ka būtu romantiskas attiecības no storijiem, var saprast, ka kaut kādu biznesu būvē. Vienīgais pārsteigums, ka Evelīna ar viņu sadarbojas, jo viņš taču bija apsūdzēts krāpšanā.
Hermiine89 @ 11.07.2025 15:15Jā, vecais ir rūdīts blēdis, ar sliktu reputāciju. Tieši tāpēc vienīgā, kas ar viņu gatava sadarboties ir šī jauniete, bez uzkrātas dzīves pieredzes, manipulējama.
nu netak, viņa tak pirmstam ir jau braukusi, tas teksts bija tieši tāds, lai saprastu, ka viņa viena pati. Kas zin, aizbrauca pēc tās paciņas, blakus tur kaut kur dzīvo, varbūt isu gabaliņu pabrauca, bet tāpat.5919 @ 11.07.2025 13:57
Tai video tak var redzēt, ka mašīna nav kustībā un atrodas stāvlaukumā, un, ka, visticamāk, gaida kādu, kas var sēdēt blakus.