…jo Nīmane ir slinka! Regulāra rīta ar rutīna/ikdiena ar maziem bērniem ir taču pa grūtu. Rēķini, tā sieviete neko nedara jau vismaz 8 gadustralivaļi @ 17.04.2025 09:38
Man gan šķiet parezi paņemt prioritāti bērnu dārzu. Bērnam tomēr pirms skolas ir jāiemācās rutīna - celties no rīta agri, lai katru dienu dotos uz skolu, pavadīt dienu ar citiem bērniem un pieaugušajiem. Ar mammu un māsām ir fun & games, bet skola prasa pavisam citas prasmes no bērna.
Happyminka @ 17.04.2025 09:53…jo Nīmane ir slinka! Regulāra rīta ar rutīna/ikdiena ar maziem bērniem ir taču pa grūtu. Rēķini, tā sieviete neko nedara jau vismaz 8 gadus
sekkonda @ 16.04.2025 22:20
Vai tu šo liec domājot, ka esi kruts?
Ja man rakstītu aizņemtais, es ignorētu vai varbūt nodotu informāciju viņa partnerim, bet neliktu to 3.personu apskatei.
KruelllA @ 17.04.2025 11:29Es esmu par skaistumu un arī mākslīgo, ja tas cilvēkus padara skaistākus, bet nesen skatījos Leldes storijus . Un man līkas , ka viņas seja ir tik ļoti , ļoti apstrādāta un tāda nedzīva šobrīd . Pietrūkst vaibstu. Lelde ir skaista , bet šobrīd atgādina tādu porcelāna lelli, kas baidās kustēties , lai nekļūdītos . Tā vien šķiet , tāda saspringta un ka katru savu soli pārdomā tikai lai nekļūdītos
Un tas pārspīlētais tievums arī nav ok, sakiet ko gribat.Rora @ 17.04.2025 12:40
Šeit gan es piekrītu, katram vārdam. Nesen žurnālā skatos - kaut kas ar viņu nav. Kaut kas neglīts, slikts noticis, un tad sapratu - kas. Viņa ir zaudējusi to, kas viņā bija unikāls, jo tagad vienkārši ir "viena no". Nevis viņa.
kur rakstīts,ka šķiras?Magnolija @ 17.04.2025 08:31Karlīnai gan diezgan daudz ģimenes bildes ar vīru, tiešām šķiras abi? Žēl. Trīs forši bērni.
Sen nebiju skatījusies viņas profilu, paskatījos un ieraudzīju, ka Dzene viņai laiko bildes, vai tad nebija sastrīdējušās toreiz, kad taisīja kopā to svinību vietu, kas pajuka beigās ? ?
Un viņa vēl raksta - "kas būšu tālāk? Jauns bizness? Nekustamo īpašumu aģente? Sociālo tīklu menedžere? Tavs uzņēmums varbūt meklē azartisku cilvēku?"Minkačū @ 17.04.2025 13:03Cik ilgi diez Alda bija domājusi, ka kā cilvēks bez medicīniskās izglītības un zināšanām, varēs turpināt savu biorezonanses biznesu?
CallMeAnnika @ 17.04.2025 17:30Un viņa vēl raksta - "kas būšu tālāk? Jauns bizness? Nekustamo īpašumu aģente? Sociālo tīklu menedžere? Tavs uzņēmums varbūt meklē azartisku cilvēku?"
Lai iet pie Didrihsoniem par modeli, bet laikam viņi negrib maksāt algu. :D Šādi cilvēki, kuri ir šarlatāni, negrib strādāt. Būtu sabiedrībai vismaz kādu pienesumu devusi.
Alda jau ir uztaisījusi @tikai.smaidi IG profilu un mājaslapu, kur tagad ir zobu balināšanas eksperts un pārdod zobu balināšanas produktus. :DCheating @ 17.04.2025 21:23Bet trakākais, ka viņa to nesaprot un nepiekrīt kāpēc nevar ar savu biorezonansi nodarboties. Viņai šķiet ka viss ok.
oi kāds briesmonītis 🙈Amandaria @ 18.04.2025 08:27Gribu “iesmirdēt” par Andrewon. Sekoju ilgi, likās kaut cik interesants contents, bet…šonedēļ klusajā centrā sanāca ar to āpsi apmainīties vienā iestādē. Nu ar tik augstprātīgu un pretīgu ģīmi ..riebīgi skatīties, un tā gaita apmēram tāda “ko Tu maisies man pa ceļu”. Kāds vīrietis varētu viņam ierādīt isto vietu. Instant unfollow un nekad vairs. Instagram un realitāte ir kā diena pret nakti.
māki rēķināt, malacis, sēdies! Meitenēm nav pusotra gada starpība.Leilita @ 17.04.2025 10:09
Šis ir pat uzjautrinoši, 3 bērniem pat oficiālais valsts atvaļinājums sanāk 72+56 dienas reiz 3, kas jau ir gandrīz gads, plus 1.5 gadi reiz 3, kas ir 4.5 gadi, kas kopā ir 5.5 gadi.
MatildeR @ 18.04.2025 06:55Kas ir kungs Evelīnas storijos? Noprotams, ka viņas otra pusīte?
Claire @ 18.04.2025 11:27Skatījos Gobas storijus, kurā lielās, ka pērk jaunu mašīnu. Pērkot mašīnu, kas bijusi sista, jo tā varot ietaupīt ?
Es, protams, visu saprotu, bet apzināti pirkt avarējušu BMW, lai tikai “pazīmētos”. Un tas viss sakāmais, ka tik ilgi strādājuši, krājuši utt. Es nekad, nekad nepirktu automašīnu, kas ir cietusi negadījumā. Mana un bērnu drošība ir pirmajā vietā, nevis ietaupīti pāris tk eiro.