loija @ 13.04.2025 20:17
Meitene fišku rubī un vecāku atbalstu un kontaktus pareizi izmanto.
Tikmēr cita būtu tikai influencere, a šī gan influencere, gan darbs un izglītība ir. Viss pareizi. Daudzas tiešām var sapņot un var ņemt piemēru. Sevišķi tās, kuras domā, ka mūsdienās izglītību nevajag un mūžam pelnīs kā influenceres.
Izskatās gan vecāka. Man rados 30gadnieces bez botoksiem, kosmētikas un bez pieliktām skropstām izskatās uz 20.sekkonda @ 14.04.2025 10:46
Izskatās uz savu vecumu. Vecumam atbilstoša seja, nav botoksi šmotoksi. Nometīs svaru un izskatīsies vēl jaunāka.
Dita.D @ 14.04.2025 08:53Kāda skatās tiktokā profilu baloza_sieva?
Es biju šokā, ka viņa pateica, la viņai 30 gadi. Izskatās, ka varētu būt 40+
starp citu, keramikas bļodas, ko viņa lieto, ieliku savā wishlistā. Nebiju tādas redzējusi, tiešām gaumīgas un glītas 💛mrthkjj @ 14.04.2025 13:29
Wow, negaidīti, ka 30 gadi, izskatās krietni vecāka, jā. Arī biju pārliecināta, ka savi 40 noteikti.
Saturs viņai nu tāds so so, bet trauki un interjers skaisti. Nereti paskatos un papriecājos.
Happyminka @ 14.04.2025 13:26Redzējat Evas Kļaviņas jeb eva.venskel storijus? ?????????
Claire @ 14.04.2025 13:38starp citu, keramikas bļodas, ko viņa lieto, ieliku savā wishlistā. Nebiju tādas redzējusi, tiešām gaumīgas un glītas ?
mazaaduuda @ 14.04.2025 17:23Kas tas Beitikai par skrējienu? Es ātrāk staigāju kā viņa skrien. 5 km 50 minūtēs
Priekš video tikai paskrēja?
sekkonda @ 14.04.2025 21:37Ja viņa ir tikko sākusi vai atsākusi pēc kāda laika skriet ir tikai normāli skriet lēnām.
Ainulai @ 14.04.2025 20:16
Beitika trenējas sieviešu skrējienam. Viņa taču ir neapturama! Neapturama čīkstētāja un ņuņņa.
ar visu lielo svaru viņa izskatās labi,kas mīl sevi.Un pie tam viņa ir viena no retajām,kas rāda svara mešanu no pirmsākumiem,nevis "pirms" "pēc" un kā to dabuja gatavu uzraksta vēlāk rakstosDita.D @ 14.04.2025 08:53Kāda skatās tiktokā profilu baloza_sieva?
Es biju šokā, ka viņa pateica, la viņai 30 gadi. Izskatās, ka varētu būt 40+
Claire @ 14.04.2025 11:25Par to Baloza sieva - man patīk viņas saturs. Nu tāds pa īstam, reālās dzīves saturs. Novēlu viņai sasniegt savu ideālā svara mērķi. Es zinu, cik tas ir grūti…
Liekas interesanti, par ko strādā viņas vīrs, ja viņi var atļauties tik šiki dzīvot. Visi tie skaistie trauki, steiki, apbalvojumi par nomestajiem kg..
GlorijaGrevcova @ 14.04.2025 23:07
Norijusies cūka, kura atjēgusies tikai tad, kad jau ripus jāripo. Nu tāds iedvesmas avots ??? Normāli cilvēki ar smadzenēm nenorijas kā kaujamas cūkas. Ar mietu pa muguru, nevis aplausus tādas cūkmātes ir pelnījušas.
Saulespukes @ 15.04.2025 08:55Dāmas, man ir tik juicy informācija par Kramiņu, bet,j ja es jums pateikšu un tas aizies tautās, tad viņas kā laimīgās ģimenes mammu influences karjiera būs galā :D
Claire @ 14.04.2025 11:25Par to Baloza sieva - man patīk viņas saturs. Nu tāds pa īstam, reālās dzīves saturs. Novēlu viņai sasniegt savu ideālā svara mērķi. Es zinu, cik tas ir grūti…
Liekas interesanti, par ko strādā viņas vīrs, ja viņi var atļauties tik šiki dzīvot. Visi tie skaistie trauki, steiki, apbalvojumi par nomestajiem kg..