Sanchux @ 03.07.2025 20:52Maijai ļoti skaists augums, neko traku tajos svārkos neredzu.
Kas tas ir par Modri?
Man tiktok atkal rāda baloza sievas video, kaut kādu laiku atpakaļ te runāja par viņas vecumu. Kāda zina cik viņai to gadu? Es domāju, ka viņa filmējas ar saviem mazbērniem. Es saku, ka ap 50 gadiem. Mēģina skatījumus dabūt sakot, ka tie ir viņas bērni?
mazaaduuda @ 03.07.2025 23:19
Baloža sievai drīz būs 31 gads. Jaunākajam bērnam laikam vēl nav gads.
No jaunā gada dokumentēja publiski kā tievē un met nost svaru. Sanāk labāk kā Beitikai.
Sanchux @ 03.07.2025 20:52Maijai ļoti skaists augums, neko traku tajos svārkos neredzu.
Kas tas ir par Modri?
Man tiktok atkal rāda baloza sievas video, kaut kādu laiku atpakaļ te runāja par viņas vecumu. Kāda zina cik viņai to gadu? Es domāju, ka viņa filmējas ar saviem mazbērniem. Es saku, ka ap 50 gadiem. Mēģina skatījumus dabūt sakot, ka tie ir viņas bērni?
yay @ 03.07.2025 21:24
Neatceros precīzu vecumu, bet bija ap 30. Tie ir viņas bērni.
Vienkārši ļoti apaļa. Bieži taisa video, kur rāda ko pērk, ko gatavo.. tas daudz ko arī izskaidro. Man patīk viņas video, tā estētika, labi sanāk vispār viņai.
nu nevajag pārspīlēt. Kādi 50 gadi! Reti kura tik gaumīgi spēj iznest savu kontu un ir bauda skstīties.Sanchux @ 03.07.2025 20:52Maijai ļoti skaists augums, neko traku tajos svārkos neredzu.
Kas tas ir par Modri?
Kas tas ir par Modri?
Klinģerīšu vīns @ 03.07.2025 12:34nav laika, jāapspriež Maijas īsie svārki. Tas, ka Modris pliks staigā, to vīrietis drīkst atļauties.
nav laika, jāapspriež Maijas īsie svārki. Tas, ka Modris pliks staigā, to vīrietis drīkst atļauties.Pareizais @ 02.07.2025 20:16Vai kāda jau uzrakstīja, ka Modrim stojaks pēdējā outfit chekā? Jezu, jezu.
Pareizais @ 02.07.2025 20:16Vai kāda jau uzrakstīja, ka Modrim stojaks pēdējā outfit chekā? Jezu, jezu.
uz ielas vilkt pidžammas bikses bija trends 3-1 gadu atpakaļ, kad īpaši nedēļas nogalēs gāja uz tirdzniecības centriem utt., biežāk gada aukstajā laikā. Jā, bija tāds, bet pēdējo gadu vairs nekur neviens ārzemēs nevelk to. Kāpēc tagad kāds izdomā kaut ko novecojušu pasniegt kā stilīgu un atkal runās, ka no Baltijas valstīm mēs atpaliekam.Sassy @ 03.07.2025 12:21un kā viņa ģērbjas!!!! Baigā garderobes trenere, kas māca pirkt un uz ielas vilkt pidžamas, jo tā esot lētāk. Tas stils taču sen vairs nav aktuāls vispār!!!! Un šodien kaut kàda baisa kombinàcija ar sasienamu auduma cepuri, tām lētajām brillem un to milzu muti, kad visu laiku runā tikai par sevi, sevi, sevi.
un kā viņa ģērbjas!!!! Baigā garderobes trenere, kas māca pirkt un uz ielas vilkt pidžamas, jo tā esot lētāk. Tas stils taču sen vairs nav aktuāls vispār!!!! Un šodien kaut kàda baisa kombinàcija ar sasienamu auduma cepuri, tām lētajām brillem un to milzu muti, kad visu laiku runā tikai par sevi, sevi, sevi.Valdet @ 30.06.2025 11:44Es nebiju klausījusies un paklausījos Māsība podkāstu un vēl vienu interviju ar Arnicāni. Biju kkur te dzirdējusi par viņu, bet nekad neskatījos ko viņa runā utt. Piedodiet, bet nesaprotu kas viņai seko un regulāri klausās. Podkāstos viņa visu laiku runā un neļauj viesim izpausties. Un galīgi nav mans cilvēks, godīgi sakot diezgan atbaidoša personība. Labi, ka iet terapijā uttt, jo kāda tad viņa būtu. ? Tāda augstprātīga, vismaz bijusi jo tas ko viņa stāsta kāda bija pēc pirmā bērna, ka visu zinot utt. Un kapēc viņa bļauj uz bērniem regulāri? Man dažreiz rodas jautājumi kāpēc tādas mammas vēlas daudzus bērnus, ja reāli netiek ar sevi galā.. laikam vīrs iepriekš regulāri ļoti daudz palīdzējis ikdienā un neaizdomājas, ka ja kkas notiktu, vai viena tiktu galā.
Pareizais @ 02.07.2025 20:16Vai kāda jau uzrakstīja, ka Modrim stojaks pēdējā outfit chekā? Jezu, jezu.
nu normāla padarīšana. Ne jsu viņš ejakulē savā outfita čekā 😀Pareizais @ 02.07.2025 20:16Vai kāda jau uzrakstīja, ka Modrim stojaks pēdējā outfit chekā? Jezu, jezu.
Nu bet to jau Gobzempapus sen rakstīja, ka Maijai aktīvā meklēšanās fāze. Augums lielisks, kāpēc neizmantot?Nastja32 @ 02.07.2025 11:54Neviens jau nesaka, ka Maijai nav skaistas kājas. Protams, ka ir. Fantastisks augums, kurā ieguldīts darbs, bet… kaut kas tur nav forši. Gribas arī pievienoto vērtību, bet šajos svārkos izskatās pēc gaļas gabala, kas izlikts pārdošanai.
Esaizgaju @ 01.07.2025 12:39
Pfff, izskatās pēc skaudības. Kāpēc par īsu? Vecums? Tas ir tikai cipars.
Skaistas, tvirtas kājas - kāpēc gan tās būtu jāslēpj? Sorry, jāspriež, ka esi dīvaine.