bembij0 @ 13.08.2021 19:42
Baigi neiesvīdu. Par savu dzīvi arī neiesvīstu. Kā saka, notiek tas, kam jānotiek ☺️
Sisenis @ 13.08.2021 19:46
Gan jau teiksi ka tev pie dirsas kaut kādi anonīmie viedokļi and shit, bet es tiešām nesaredzu loģiku starp to "Vitiņa taču vel maziņa, kā tāda bezatbildība" un to tavu diskiskusiju, kur vajadzēja viedokļus, lai saprastu, ka būt vienai no izvēlēm nav ok un ir necienīgi pret sevi pašu.
Tāpēc es novēlu tev sevi cienīt un mīlēt. Un mācīt to savam/-iem rausim/-iem.
bembij0 @ 13.08.2021 19:59
Kā jau minēju iepriekš, diskusija tapa naktī, kad gribēju parunāties. Izvēli jau tāpat biju izdarījusi kādu laiku atpakaļ. Vienkārši gribēju apmainīties ar viedokļiem, nevis klausītos svešos cilvēkos par to, ko man darīt. :) pirmās attiecības kopš bērna tēva, tāpēc nedaudz vajadzēja skaidrāku vīziju
Un paldies ☺️ Būšu pieaugusi un teikšu, atvaino, ja kādā manā tekstā bija aizvainojošs vārds un, ka izteicos nejauki.
Man tik viena rausīte, pagaidām ar to pietiks.
Nemierīgā @ 13.08.2021 21:10Ir kāds info par Sintiju Meiri ? Kas diez ar šo ?
Nemierīgā @ 13.08.2021 21:32Vot es nesaprotu, kā var to kuceni- vuceni aizstāvēt? Viņa ir kaut kas amorāls, kaut kas neētisks, vēl atļaujas par kristietību runāt! Vucena ir netīra un riebīga vecene! Tieši gribēju rakstīt tām, kuras prasa kas ar Vitu notiks, ka aizbrauc uz mēnesi ar omi uz ukrainu- hallo ! Dāmas ? Paskataties uz Neitu! Tur ir tāds uzmanības deficīts, bērns kurš neprot elementāras lietas ! Un kas par figņu ka vucena labāk rūpējas par bērniem kā 50% latvijas iedzīvotāji? Vitas vecumā tam bērnam pie kājas cik kruti rati un kādi ceļojumi, viss ko Vitai vajag, ir mātes rūpes un mīlestība kura viņai netiek ne cik! Varbūt ir daudz nabadzīgas ģimenes, bet nabadzība nenozīmē to, ka tie bērni tiek kaut kur nomesti, kas tiek darīts ar Vitu! Vita tiek atstāta random NL meičām, kā jums šķiet kur ir Vita kamēr Vucena slapstās oa vecrīgu , vai dodas uz trenniņu , vai izbraukt ar ričuku ? Pie NL meičām vismaz 70% no tām reizēm... Nav tā māte visu laiku ar Vitu, nu nav! Un tad Marija tik vadā Vitu riņķī, pa svešām mājām! Tas ir normāli? Būtu vismaz vienu normālu aukli noalgojusi Bagātniece !
Riebjas man tā vulgārā Vucena!
Sisenis @ 13.08.2021 21:44
Tā riebjas, ka vel mazliet un nervu sabrukums sāksies. ?
Paijamuguru @ 13.08.2021 21:52Juta ir uzacu meistars?
Viņsi pašai drausmīgas uzacis, vienk strīpas zem uzacs un tad kaut kas ļoti izbalējis augstāk. Kā tādas divas strīpiņas.
Sisenis @ 13.08.2021 21:57
Atļauj man troļļot. ?
C00L Dzipsy @ 13.08.2021 21:59
Es tūlīt ieiešu azartā un sākšu tevi troļļot!
C00L Dzipsy @ 13.08.2021 21:59
Es tūlīt ieiešu azartā un sākšu tevi troļļot!
Sisenis @ 13.08.2021 21:59Es arī gribu uzdirst cilvēkiem, ja visas te var apdirst instagrameres, es apdirsīšu tepat esošās. ?
Sisenis @ 13.08.2021 22:04
Turklāt, nu pasaki, ka viņai tur tālu līdz sabrukumam. ?
Šitādu penteri sarakstīt ar to, cik ļoti riebjas. Ej nost vienkārši, tur mentāli nav ar galviņu kaut kas kārtībā. Turklāt viņa pārsvarā te raksta šitādus pretīgus komentārus.
C00L Dzipsy @ 13.08.2021 22:04
Instagrameres ir pelnījušas būt apdirstas un nolinčotas. Pašas savu likteni izvēlējās. Viņas čakarē cilvēku dzīves, iesakot mēslus pirkt, lietot, tērēt savu naudu. Diemžēl liela daļa cilvēku ir naivi, tupi un neizglītoti, kuri pavedas uz instagrameru pasakām. Tāpēc, tas kas šeit notiek, tā ir viņu karma, kuru pašas/-i ir pelnījuši.