Mc.Queen @ 13.08.2021 16:43Nesekoju Vucēnai, bet viņa dzer un pa ielām vārtās? Vai arī tagad kāda kokčika vai vīna glāzes izdzeršana ir dzerstīšanās?
Viņa to bērnu kam atstāja? Omītei? Arī omīte ir Vitas ģimene!
Cik reizes jūs varat pieminēt, ka bērns ir priekšlaikus dzimis? Tā nav nekāda diagnoze.
Es arī nesekoju Vucēnai, bet no tā mazumiņa, ko esmu redzējusi, pieļauju, ka viņa nodrošina labākus apstākļus un attieksmi bērniem nekā kādi 50% latviešu ģimeņu.
Sisenis @ 13.08.2021 16:48
Beidzot! Faking beidzot! ?
Makroo @ 13.08.2021 17:13
Błin, šeit iet runa par to ka Vitiņa ir vel maziņa, tik mazs bērniņš NAV jāvazā pa pasauli, arī ar omi ne.
Tik mazam bērniņam VAJAG mammu!!!
Viņa nonstopā tiek atstāta visur citur tikai ne ar mammu. Par kādu emocionālo kontaktu var iet runa vispār?!
Nepietiek ar to kad Tēva nav, māte arī ir tikai ķeksīša pēc!
VioletaisDūms @ 13.08.2021 17:37
runāt var gudri. Bērns nebūs laimīgs, ja vecāki (šeit māte) nebūs laimīga. par to, kāds bērns būs, to varēs spriest pēc tam. Ir piemēri, kur mātes bērnus tik tur pie sevis. Nespēj pāraut nabas saiti, un kas izaug.
Sisenis @ 13.08.2021 16:33
Nākamā supermāte ?
Bāc, man tiešām gribētos redzēt jūsu dzīvi ar savam ģimenēm. Citādi visas te tādas lojālās divgosniņas, kuras nekad nenolažo, nekad nepieļauj kļūdas un vienmēr zina, kā CITĀM darīt vislabāk. ?
bembij0 @ 13.08.2021 17:50
Man ir bērns. Es neesmu paraugmamma, bet savu bērnu menesi nevarētu aizsūtīt ar omi uz ārzemēm, lai pati brauktu citur dzerstīties un noteikti, NE ZĪDAINI.
Es pieļauju kļūdas, kā jau katra mamma, bet es varu likt roku uz sirds un teikt, ka savu bērnu audzināju es pati, nevis mamma!
Sisenis @ 13.08.2021 17:58
Nākamais temats, par ko mēs kopistiski visas varētu iečīkstēt ir bēnrunama bērni.
bembij0 @ 13.08.2021 18:02
Joptvaj maķ tu kādreiz arī izlasi ko tu esi uzrakstījusi, pirms tu nospied “pievienot?”
Kāds te sakars ir bērnunamiem? Šeit ir skarbā realitāte - Vita par mammu visticamāk uzskatīs nevis Vuceenu, bet gan savu omi ! Ja spēj uztaisīt bērnu ,tad spēj arī sēdēt mājās. Pa šiem 4 mēnešiem, Marija ir mājās noturējusies labi ja nedēļu !
bembij0 @ 13.08.2021 18:20Es laikam esmu vienīgā kas domā, ka savu bērnu NOGRŪST uz DAŽIEM MĒNEŠIEM, ir normāli?! Vucēna var arī neattaisnoties, ka viņa ir vientuļā mamma, es arī tāda esmu un savu bērnu nogrūst uz mēnešiem nevarētu! Es jau pēc pāris h aizeju sviestā! Ahhhhh!!! Labi, šī diskusija nenāk par labu maniem nerviem
bembij0 @ 13.08.2021 18:20Es laikam esmu vienīgā kas domā, ka savu bērnu NOGRŪST uz DAŽIEM MĒNEŠIEM, ir normāli?! Vucēna var arī neattaisnoties, ka viņa ir vientuļā mamma, es arī tāda esmu un savu bērnu nogrūst uz mēnešiem nevarētu! Es jau pēc pāris h aizeju sviestā! Ahhhhh!!! Labi, šī diskusija nenāk par labu maniem nerviem