normāli tas nav!!! Un tām kuram tas šķiet okei, zīdaini nošķirt no mātes... ieteiktu bērnus nedzemdēt! Nopērciet suni!Sisenis @ 13.08.2021 15:51
Par kādu traumu tu runā? ?
Taču beidziet. Visas te tādas supermātes saradušās. ?
Mia6 @ 13.08.2021 15:55normāli tas nav!!! Un tām kuram tas šķiet okei, zīdaini nošķirt no mātes... ieteiktu bērnus nedzemdēt! Nopērciet suni!
Sisenis @ 13.08.2021 15:57
Veiksmi pašai audzināt savus sīkos. ?
Nav_vispar @ 13.08.2021 15:59
Es ceru, ka Tev bērnu nav.
Sisenis @ 13.08.2021 16:00
Nav svarīgi vai man viņu ir vai nav. Man vienkārši liekas muļķīgi visu laiku stenēt, ka Vitiņa reku tur, Vitiņai šitā un tā, šausmas, šausmas, ka vai cik bēdīgi. Tā jūsu kaukšana kaut ko maina?
Nav_vispar @ 13.08.2021 16:02
Ja cilvēks to visu izliek publiskai apskatei, tad, jā - varam kā Tu saki kaukt. Ja māte nepārdzīvo par savu bērnu, tad vismaz svešinieki. Protams, ka neko darīt mēs nevaram. Bet Vucēnai es ieteiktu vienu dienu nepatusēt, bet tā vietā pasēdēt un pagooglēt par bērnu psiholoģiju, par piesaisti, kas ir vissvarīgākā bērna 3 gados.
Nav_vispar @ 13.08.2021 16:02
Ja cilvēks to visu izliek publiskai apskatei, tad, jā - varam kā Tu saki kaukt. Ja māte nepārdzīvo par savu bērnu, tad vismaz svešinieki. Protams, ka neko darīt mēs nevaram. Bet Vucēnai es ieteiktu vienu dienu nepatusēt, bet tā vietā pasēdēt un pagooglēt par bērnu psiholoģiju, par piesaisti, kas ir vissvarīgākā bērna 3 gados.
vivii @ 13.08.2021 16:14
Nav jēgas viņai (Sisenis) skaidrot, es jau vienreiz skaidroju, kāpēc te citas pārdzīvo par Vucenas bērnu un to, ka mātes izjūt empātiju ne tikai pret savu, bet citiem bērniem.
Nu nav jēga skaidrot ???
Nebrīnītos, ja Sisenis būtu vai nu pati Vucena, vai viņas draudzenes, NLietes utt.
Sisenis @ 13.08.2021 16:15
Precīzi. Zem šī profila ir Vucēna, reizēm Sauliete. Tad vel ik pa laikam te ienāk citas bitītes. Ā, un vel Reiniku Lauris.
vivii @ 13.08.2021 16:25
Un kā tad Tu to zini? :D
Es to izteicu kā minējumu, bet Tu to pozicionē kā neapgāžamu faktu ???
Sisenis @ 13.08.2021 16:28
Tu pati vispār saproti ko uzrakstiji? ?
vivii @ 13.08.2021 16:14
Nav jēgas viņai (Sisenis) skaidrot, es jau vienreiz skaidroju, kāpēc te citas pārdzīvo par Vucenas bērnu un to, ka mātes izjūt empātiju ne tikai pret savu, bet citiem bērniem.
Nu nav jēga skaidrot ???
Nebrīnītos, ja Sisenis būtu vai nu pati Vucena, vai viņas draudzenes, NLietes utt.
bembij0 @ 13.08.2021 16:30Tās kuras te brēc virsū par to, ka super mātes aizstāv Vitu un Neitu - jums bērni ir? Vita ir zīdainis, viņai mammas klatbūtni vajag 24/7. Nevari to bērnam zīdaiņa periodā nodrošināt, bet tikai tusēt un dzerstīties apkārt - netaisi bērnus un kā jau teica, nopērc suni ! Neits jau ir lielāks, viņam saprašana arī ir lielāka. Kā jums gudriniecem liekas, ko viņš domā katru reizi, kad mamma kkur ir prom? Un vēl uz menesi citā valstī ar omi!!? Tam mazajam cilvekam arī vajag mammu. Atveram acis un paskatāmies reāli, lūdzu, nevajag tupīt piektdienas vakarā
bet Tev nopietni liekas normāli aizsūtīt zīdaini prom uz citu valsti, lai dzerstītos apkārt? neviena māte nav izcila un nekad nebūs, bet šis man liekas prātam neaptveramiSisenis @ 13.08.2021 16:33
Nākamā supermāte ?
Bāc, man tiešām gribētos redzēt jūsu dzīvi ar savam ģimenēm. Citādi visas te tādas lojālās divgosniņas, kuras nekad nenolažo, nekad nepieļauj kļūdas un vienmēr zina, kā CITĀM darīt vislabāk. ?
Sisenis @ 13.08.2021 16:33
Nākamā supermāte ?
Bāc, man tiešām gribētos redzēt jūsu dzīvi ar savam ģimenēm. Citādi visas te tādas lojālās divgosniņas, kuras nekad nenolažo, nekad nepieļauj kļūdas un vienmēr zina, kā CITĀM darīt vislabāk. ?
TeaPot @ 13.08.2021 16:38bet Tev nopietni liekas normāli aizsūtīt zīdaini prom uz citu valsti, lai dzerstītos apkārt? neviena māte nav izcila un nekad nebūs, bet šis man liekas prātam neaptverami