Charl0tte @ 12.08.2021 16:01
Jā, bet ar katru gadu kļūst arvien sausāki un garāki par krūtīm neaug. Nogriežu galus- paiet nedēļa un atkal sausi, sašķēlušies.
Derisa @ 12.08.2021 15:51
Matos nav jēga ieguldīt mizlīgus līdzekļus. Jābūt labai kopjošajai kosmētikai, kas uz mēnesi rēķinot vispār daudz nemaksā.
Diemžēl ar naudu dabiski skaistus matus (bez keratīna iecepināšanas tajos, pieaudzēšanas, kad pēc dažiem gadiem mati būs vēl plānāki) nevar iegūt-kā jau minēju- ievērojami biezāki, super veselīga izskata tie nebūs.
Paskaties to pašu Katrīnu Kareli-matus mazgā kaut ar veļas ziepēm un tāpat izskatīsies labāk kā mati, kuros sagrūsti tūkstoši. Tā ir ģenētika un ar to jāsamierinās, ja nevēlies iet mākslīgo ceļu.
man tieši liekas tik skaista! Pilnīgi acis smaida tajās bildēs. Ļoti dabiski skaista. Tagad.. aukstie skatieni tajās silueta bildēs, piepumpētas lūpas un tas brūnums tāds nedabiskschiepinja @ 12.08.2021 14:31ak jeziņ Marija. Viņai plastiskās operācijas un filleri nākuši tikai par labu ?
par matu šķelšanos - nekādā gadījumā matus slapjus neberzē ar dvieli, labāk t krekliņā izsusini maigi un tad lai paši žūst + nestaigā vaļā matiem bieži, tas arī veicina šķelšanos. šie padomi no manas frizieres, kad jautāju laiku atpakaļ par galu šķelšanosCharl0tte @ 12.08.2021 16:01
Jā, bet ar katru gadu kļūst arvien sausāki un garāki par krūtīm neaug. Nogriežu galus- paiet nedēļa un atkal sausi, sašķēlušies.
Kad Samanta storijos rādīja, ka būs tetovējums, biju iedomājusies to pavisam citādāk. Man godīgi sakot arī ne visai patīk, bet tas ir viņas tetovējumus, viņa sev tādu izvēlējās. Un ja cilvēks tā jūtas labi, tad ko mana nepatikšana viņai mainīs.
Nemierīgā @ 12.08.2021 12:51
Bildes tiešām skaistas , bet viens ļoti spilgts piemērs, cik fake instagrams ir . Ar Madaru taču arī viņai tādas skaistas bildes, ceļojumi, ziedu klēpji, dāvanas, taču tas netraucēja riņķī skraidīt. Liekas, ar to Nauri arī šļūca, kamēr vēl ar Madaru dzīvoja.
Charl0tte @ 12.08.2021 15:45Šeit ir kāds topiks tieši par matiem? Mati man ir baigā sāpe, esmu visu izmēģinājusi, visu algu ieliku matos, bet rezultāts nekāds. Gribēju palasīt, varbūt kādai ir līdzīga problēma
Charl0tte @ 12.08.2021 15:45Šeit ir kāds topiks tieši par matiem? Mati man ir baigā sāpe, esmu visu izmēģinājusi, visu algu ieliku matos, bet rezultāts nekāds. Gribēju palasīt, varbūt kādai ir līdzīga problēma
vilistersmadars un liivaberzinaCharl0tte @ 12.08.2021 17:07Kas tā par Līvu un kāds uzvārds Madaram? Kā instā atrast?
jau sen ne viens, ne otrs neapstiprina Instagram. Private profiliMazaa15 @ 12.08.2021 17:26vilistersmadars un liivaberzina
VIP @ 12.08.2021 16:40
Piekrītu, bet es domāju, ka viņa pati neiedomājās, ka izsktīsies pēc teipiem un viņi tiešām izskatās pēc teipiem, tas 100%, labi, ka pati ikdienā neredz.
Shayk @ 12.08.2021 19:56Visas ietekmeles ka viena tagad slave Mii Cosmetics. Ta uz nerviem krit. ?
jamaika @ 12.08.2021 20:07
Es biju Mii cosmetics sev saglabājusi telefonā, lai varētu atcerēties un vēlāk nopirkt, bet kā sāka tik šausmīgi reklamēt, kaut kā pārgāja gribēšana. ?