tagad tik viss sāksies. Tā Liene ir slima, absolūti. Kā var nelikties mierā. Ja negrib, lai skatās viņu, nevajag publicēt story, vai uzliec privātu kontu. Jēziņ. Taisa drāmu visu laiku. Sanai prasa, kur tad dēls, kurš pieskata. Bet Liene, kur ir Tavas meitas? Kāpēc vispār Tu nedrīksti par viņam runāt un viņas pieminēt? Ka tik nav kāds dokuments sastādīts no bijušā vīra puses, ka nekādas publikācijas par meitām nedrīkst būt.Vibe @ 05.08.2021 13:51Smejos par veco kirpičieni. Vispār šitādu noprecet un gals tev klāt, kaa tada sērga, inde, inde nost cilvēkus.
Sana un Madara parādīja vietu
Kādas atsauksmes par Vizlaa izslavēto 885 ūdeni?
tā Liene ir garīgi slima. Nesaprotu, kāds sakars bijušajam vīram un bijušā vīra esošajai sievai?
pieļauju domu, ka Jānis to visu nepasniegs Annai tik dramatiski, kā to vēlētos Liene. Nezinu kā bija Sanai, bet nav Ok, ka kopīgu bērnu māti saukā par kuci, aitu un vēl sazin kā… Drīz te vairāki sāks iesaistīties, ja tas turpināsies. Nesaprotu kur tiem Kivičiem prātsScandinavian @ 05.08.2021 14:19
Ūdens kā ūdens. Laba cena un interesants iepakojums.
Nu kā, lai uztaisītu drāmu šo starpā, jo Anna tak noteikti jautās Jānim, kas tur rakstīts, kas tur ir un situācija jau nav pārāk tālu no tā, ar ko nesen saskārās pati Sana. Man šķiet, ka Sanai vispār nevajadzēja iesaistīties esošajā pāru konfliktā.
Vibe @ 05.08.2021 13:51Smejos par veco kirpičieni. Vispār šitādu noprecet un gals tev klāt, kaa tada sērga, inde, inde nost cilvēkus.
Sana un Madara parādīja vietu
Cosmochic @ 05.08.2021 13:42
Uzskatu, ka cenai (kvalitātei) tomēr ir kāda maza nozīme.?
Bet nu tas mans viedoklis.?
Vibe @ 05.08.2021 13:49
Ūdens Mangaļu ar sarkano silti es nevaru viņu iedzert, kā ar jums? Mangaļi parasti arī no gāztiem neizvelos.
Cocoth @ 05.08.2021 15:23Kā jums Vucèns mati? Ja vakar svaigi bija veeeel sooo soo, nu šodien kka neee, pavisam galigi nepiestaav, un taisa tadu vecu babeni
C00L Dzipsy @ 05.08.2021 15:32
Baisi neglīta frizūra. Vucēnai galīgi nepiestāv. Lielais fuj frizierim, kas ko tādu izdarījis. Un vēl kaut kāda rozā nokrāsa tiem matiem? Ar gariem matiem Vucēna bija skaistāka.