Pēterim čigānu kurpes 🤣core @ 23.07.2021 08:11Man piemēram nenormāli nepatīk šādi apavi. Gan pēterim gan arī saulietei. Liekas tik sen jau izgājuši no modes. Viņiem galvenais, lai ir brendi un viss. https://failiem.lv/u/jbvr84z5q
core @ 23.07.2021 08:11Man piemēram nenormāli nepatīk šādi apavi. Gan pēterim gan arī saulietei. Liekas tik sen jau izgājuši no modes. Viņiem galvenais, lai ir brendi un viss. https://failiem.lv/u/jbvr84z5q
LaLo @ 23.07.2021 07:57Eu,parādiet Miglānes lūpas. Viņa mani nobloķēja pēctam, kad biju uzspiedusi like vienam komentāram,kas viņai negāja pie sirds ?
C00L Dzipsy @ 23.07.2021 08:29
Saulietei tur Butterfly Made in China sandales 5 eiro vērtībā.
Pag, Peķkam tajās oldschool melnajās kurpēs vēl ir baltas īszeķes? ?
Patie @ 23.07.2021 09:59Nl Sandra dzer dubultu devu Nl kokteili?!! Dubultu devu?
Tā kā tas instagramm uztur veselu liekēžu un liekdarboņu armiju, ja pat teorētiski būtu sabrukums, uz katra stūra vārtītos pa depresīvai un kaucošai pamuļķei, kuras izdomātā dzīve būtu lauskās.
precīzi. 👍 😁 bērnībā iedomu dzīve bija spēlējoties ar lellēm, tagad iedomu dzīvi vari izveidot sev pats instagramā. Nu,līdzīgi kā iedomu ferma savulaik iekš draugiem.lv 😁Susuriņš Z @ 23.07.2021 10:02A jūs uz milrkli padomājāt, kas tās visas saulietes, miglānes, uzpūstās Didras un visas citas/i mazprātiņi būtu bez instagramm? Būtu pilnīgā pakaļā dūdiņām. Kam izrādīti savus jaunos pupus un fake laimi? Plastiskiem ķirurgiem ar būtu mazāk paciebtu, jo nebūtu kam pupus rādīt. Nemaz nerunājot par tām lūpu pumpētājām, tas vidpār būtu bez darba un būtu jāpārkvalificējas par nagu licējām. Tā kā tas instagramm uztur veselu liekēžu un liekdarboņu armiju, ja pat teorētiski būtu sabrukums, uz katra stūra vārtītos pa depresīvai un kaucošai pamuļķei, kuras izdomātā dzīve būtu lauskās.
VIP @ 23.07.2021 11:00Nu Sandrai ir nulle saprašana par to, ko liek savā mutē. Vāks. Kā vispār var tik daudz pienu sevī dabūt + kokteilis. Vāks. Un nē, Sandra, tas, ka pienam ir pazemināts tauku saturs nenozīmē, ka viņu var dzert litriem. Ar steigu tur ir jāskrien pie uztura speciālista, lai iemāca minimumu par sabalansētu uzturu.
Susuriņš Z @ 23.07.2021 10:02A jūs uz milrkli padomājāt, kas tās visas saulietes, miglānes, uzpūstās Didras un visas citas/i mazprātiņi būtu bez instagramm? Būtu pilnīgā pakaļā dūdiņām. Kam izrādīti savus jaunos pupus un fake laimi? Plastiskiem ķirurgiem ar būtu mazāk paciebtu, jo nebūtu kam pupus rādīt. Nemaz nerunājot par tām lūpu pumpētājām, tas vidpār būtu bez darba un būtu jāpārkvalificējas par nagu licējām. Tā kā tas instagramm uztur veselu liekēžu un liekdarboņu armiju, ja pat teorētiski būtu sabrukums, uz katra stūra vārtītos pa depresīvai un kaucošai pamuļķei, kuras izdomātā dzīve būtu lauskās.
Patie @ 22.07.2021 23:36Skatos uz Turbopieneni un domāju, ka viņai acis tādas pašas kā Didrai.
Tas ir tikai laika jautājums, līdz Instagram, tāpat kā Facebook un Draugiem.lv, nomirs savā dabīgajā nāvē. Facebook pārvērties par ziņu portālu, politisko spēlīšu platformu. Es ar vien retāk eju Instagram un Facebook.