Vibe @ 21.07.2021 16:30
Ja jā un Parkere sevi vēl pielīdzina intrigantei. ? ? ?
Cik viņai gadu?!
Lote liekas tāda meitene ruksene, vienmēr tāda brutāla, neadekvāta.
Parkere arī diezgan nožēlojams cilvēks.
Mc.Queen @ 21.07.2021 16:53Tās, kas te fano par Jeļenu un bēbi, varbūt zina cik gadu ir viņas māsas Jasminas dēlam?
Man tikai liekas vai tā izskatās īpatnējo šortu dēļ, ka lielam puikam vēl joprojām ir pamperi?
Beciņa @ 21.07.2021 16:55
Viņam februārī ja nemaldos, palika 3 gadi. Es arī šokā, ka tik liels vēl pamperos.
Sisenis @ 21.07.2021 17:04
Neuztraucās. Es vakardien redzēju lielveikalā, kā, aptuveni 7gadīga vai pat vairāk, meitene ar knupi mutē ar māti staigā.
Enazenaz @ 21.07.2021 08:07Nu lūk, ilgi nebija jāgaida līdz Sudrabakaija sāks publiski raudāt ? Kas tik viņai nav-visas iespējamās kaites ? Kā vispār var būt TIK stulbs un zemisks cilvēks, kā viņa?
RedBull @ 21.07.2021 17:51Sofija Lukjanska(ja kāds tādu atceras, zina) precās ar to ārzemnieku.
Neko nesaku, bet man tādas precības vienmēr šķitušas teiksim tā interesantas, īpaši zinot, ka viņas nu jau tagad pēc storijiem saprotu, ka vīrs ir turīgs ārzemnieks. Būs interesanti cik ilgi un laimīgi kopā nodzīvos un interesanti, cik ilgi kopā, kā sagāja? Varbūt kāda zina?
Pašlaik šķiet tāda luxury life, nezinu vai un Sofija strādā, cik pelna(esmu tikai storijos redzējusi tāpat kā Betijai Ulmanei ideālo dzīvi, darbiņus, baigi aizņemtā un tā, bet nekad neesmu sapratusi ar ko tad īsti viņa nodarbojas, kāda ir pamatnodarbošanās un peļņa, paralēli skaistajiem storijiem instagram), bet izejot pie bagāta vīra gan jau var dzīvot kā pasakā
Diamond- @ 21.07.2021 18:14
Viņš nav nekāds ārzemnieks. Ir bijuši youtube video ar viņu kopā. Runāja abi gan latviski, gan krieviski.
Kopā pārvācās uz dzīvi ārzemēs. Kopā pilnveidojas. To, ka puisis naudīgs vai nodarbojas ar kaut kādām finanšu lietām (dajebkādām), varēja noprast jau sākumā.
Šķiet, viņiem tur kaut kāda veida apmaksa tam dzīvesveidam ir. Bet nezinot detaļas grūti spriest.
RedBull @ 21.07.2021 18:23
Interesanti, nezināju. ]:)
Savos storijos runā viņš angliski pašlaik, likās, ka bagāts ārzemnieks.
Tad jau cita bilde, bet tāpat vienmēr šķitis interesanti ar ko šie cilvēki(Sofija, Betija uc.) nodarbojas, jo parasti atrāda tik ideālās dzīves, stāsta, ka visa diena skriešanā, tik daudz darbiņu, bet tā īsti nekad neesmu sapratusi, kas ir tie darbiņi
RedBull @ 21.07.2021 18:23
Interesanti, nezināju. ]:)
Savos storijos runā viņš angliski pašlaik, likās, ka bagāts ārzemnieks.
Tad jau cita bilde, bet tāpat vienmēr šķitis interesanti ar ko šie cilvēki(Sofija, Betija uc.) nodarbojas, jo parasti atrāda tik ideālās dzīves, stāsta, ka visa diena skriešanā, tik daudz darbiņu, bet tā īsti nekad neesmu sapratusi, kas ir tie darbiņi
RedBull @ 21.07.2021 17:51Sofija Lukjanska(ja kāds tādu atceras, zina) precās ar to ārzemnieku.
Neko nesaku, bet man tādas precības vienmēr šķitušas teiksim tā interesantas, īpaši zinot, ka viņas nu jau tagad pēc storijiem saprotu, ka vīrs ir turīgs ārzemnieks. Būs interesanti cik ilgi un laimīgi kopā nodzīvos un interesanti, cik ilgi kopā, kā sagāja? Varbūt kāda zina?
Pašlaik šķiet tāda luxury life, nezinu vai un Sofija strādā, cik pelna(esmu tikai storijos redzējusi tāpat kā Betijai Ulmanei ideālo dzīvi, darbiņus, baigi aizņemtā un tā, bet nekad neesmu sapratusi ar ko tad īsti viņa nodarbojas, kāda ir pamatnodarbošanās un peļņa, paralēli skaistajiem storijiem instagram), bet izejot pie bagāta vīra gan jau var dzīvot kā pasakā
Jeļena arī story teica, ka atslauc pienu tikai tāpēc ka grib zināt, cik daudz mazā apēd.
Kairi @ 21.07.2021 19:06
Tu laikam palaidi garām faktu, ka Jeļenas meitiņa ir priekšlaikus dzimusi un citādak viņa nevar izmērīt cik daudz bērns ir apēdīs, kas starp citu, bija ārsta norādījums pasekot līdzi?.