Es nebiju redzējusi to bildi ar Kiviča bērniem, tāpēc nesapratu par ko cepiens. Tagad, kad pamanīju, ka te komentāros min, ka tā bilde ir Lienei profilā, paskatījos un... Nu, nopietni? Kivičs un pati Liene ar putām uz lūpām stāstīja, ka, ak, šausmas, tie esot tikai bērni, bla bla bla. Es tagad neaprunāšu abas meitenes, bet, manuprāt, jebkurš cilvēks, kuram ir acis pierē, redz to, kāda ir šo abu meiteņu ķermeņa uzbūve un, līdz ar to, ja tievākām, smalkākām meitenēm tajā vecumā varbūt tiešām vēl nav krūšu, tad šajā gadījumā izskatās, ka krūtis jau ir sākušas veidoties, tāpēc rodas jautājums: nafig tām meitenēm nav peldkostīma augšiņu? Māte esot aizmirsusi ielikt? Tad, bļin, Kivič, nepērc tik daudz aliņus, bet nopērc bērniem peldkostīmus. Es nezinu, varbūt šajā jautājumā esmu aprobežota vai vēl nez kāda, taču uzskatu, ka pavisam pliki pa pludmali varbūt vēl var skraidīt pavisam mazi bērniņi, taču 7 un 8 gadus vecas meitenes, kurām jau bez maz vai sāk veidoties krūtis, vairs nav nekādi mazi bērni, lai peldkostīma augšiņu neesamībai būtu attaisnojums, ka tie jau tikai bērni. Tas, kāpēc tāda bilde vispār ir jāievieto internetā, ir vēl viens jautājums. Visstulbākais man šķiet tas, ka Liene uz vienu pilnīgi normālu, sakarīgu komentāru atbild: "homoseksuāļi drīkst darīt visu, ko grib", bla bla bla. Kas viņi abi ar tiem gejiem saspiedušies vai kā? Katru reizi kā kāds kaut ko aizrāda, tā šie par homoseksuāļiem sāk bļaut. Atvainojos, būs rupji, bet manam vectēvam bija tāds rupjš teiciens: "Nejauc pim*i ar pirkstu!" Šajā gadījumā atbilst. Runa iet par pusplikiem bērniem bildē, a šī sāk par gejiem bļaut. Jauc kopā divas pilnīgi nesaistītas lietas. Tas vien jau parāda, ka tur ne vienam, ne otram galvā nekas nav, tikai aliņš un šampis skalojas.