tā jau likās, ka kāda šitā pateiks. 🙈Sisenis @ 05.07.2021 22:45
Tipa dzīve apstājas?
jā, šis ir iemesls kāpēc man nenormāli nepatīk ne viens, ne otrs. Un no skaista mīlasstāsta tur ne smakas.Miaa @ 05.07.2021 23:44Par Aishu pilnīgi vienalga. Nekad nav izsaukusi simpātijas ne viņa, ne viņas nu jau vīrs. Vēl jo vairāk, ka vienā no rakstiem minēts, ka ir teikusi, ka jūt, ka bioloģiskais pulkstenis tikšķ, grib savus bērnus, la la la, bet ar savu Jāni sāka tikties, kad Jāņa sieva bija stāvoklī. Necienu ne tādus vīriešus, kuri krāpj, esot vēl precējušies, ne tādas sievietes, kuras var bez sirdsapziņas pārmetumiem gulēt ar precētu vīrieti, kura sieva ir stāvoklī. Diez vai Aishai pašai patiktu, ja viņas vīrs gulētu ar citu, kamēr viņa gaidītu abu kopīgo bērnu. Vienīgā atšķirība starp viņiem un Kivičiem ir tā, ka šie vismaz daudz maz klusēja, kamēr Kiviči savu mīlasstāstu izvazāja pa visu Latviju, bet visādi citādi abi pāri vienādi. Aišpura gadījumā pat vēl zemiskāk, jo Kiviča Madara vismaz nebija stāvoklī, kad šis sāka tikties ar savu Lieni, atšķirībā no Aišpura sievas.
Atejot no NL tēmas....labi, varbūt man kā hokeja fanei tas vienkārši šķita ne visai un tās,kam hokejs vienaldzīgs teiks, ka chill, bet!!!! Man šķita jocīgi, ka dienā kad Latvija sēro par talantīgā, jaunā hokejista traģisko aiziešanu, kad ziņu portāli pilni ar skumjo ziņu, Aisha tāda - šovakar ir īstais laiks paziņot, ka martā apprecējos! Jūlijā (!!!) pēkšņi vajag paziņot, ka martā (!!!) apprecējos. "Ja nu kādam bija aizdomas"... Nē,visiem ir vienalga, it sevišķi šovakar.
Tagad viņa mani besī vēl vairāk
ZhuZhuu @ 05.07.2021 22:32Atejot no NL tēmas....labi, varbūt man kā hokeja fanei tas vienkārši šķita ne visai un tās,kam hokejs vienaldzīgs teiks, ka chill, bet!!!! Man šķita jocīgi, ka dienā kad Latvija sēro par talantīgā, jaunā hokejista traģisko aiziešanu, kad ziņu portāli pilni ar skumjo ziņu, Aisha tāda - šovakar ir īstais laiks paziņot, ka martā apprecējos! Jūlijā (!!!) pēkšņi vajag paziņot, ka martā (!!!) apprecējos. "Ja nu kādam bija aizdomas"... Nē,visiem ir vienalga, it sevišķi šovakar.
Tagad viņa mani besī vēl vairāk ?
Miaa @ 05.07.2021 23:44Par Aishu pilnīgi vienalga. Nekad nav izsaukusi simpātijas ne viņa, ne viņas nu jau vīrs. Vēl jo vairāk, ka vienā no rakstiem minēts, ka ir teikusi, ka jūt, ka bioloģiskais pulkstenis tikšķ, grib savus bērnus, la la la, bet ar savu Jāni sāka tikties, kad Jāņa sieva bija stāvoklī. Necienu ne tādus vīriešus, kuri krāpj, esot vēl precējušies, ne tādas sievietes, kuras var bez sirdsapziņas pārmetumiem gulēt ar precētu vīrieti, kura sieva ir stāvoklī. Diez vai Aishai pašai patiktu, ja viņas vīrs gulētu ar citu, kamēr viņa gaidītu abu kopīgo bērnu. Vienīgā atšķirība starp viņiem un Kivičiem ir tā, ka šie vismaz daudz maz klusēja, kamēr Kiviči savu mīlasstāstu izvazāja pa visu Latviju, bet visādi citādi abi pāri vienādi. Aišpura gadījumā pat vēl zemiskāk, jo Kiviča Madara vismaz nebija stāvoklī, kad šis sāka tikties ar savu Lieni, atšķirībā no Aišpura sievas.
Kā jūs zinat to? No kurienes ir tāda info pieejama? Kas tas par vīrieti?saulstariņš @ 06.07.2021 08:48
Pilnībā piekrītu šim komentāram. Un turpibnot par sievietēm, kas guļ ar precētiem vīriešiem - šis ir glavenais iemesls, kāpēc es nevaru no sirds ciest Kalendy!!! Man vienkārši vēmiens rodas no tā, cik viņa vēlās būt iedvesmojoša sieviešu persona ar visu savu bloom veikalu, bet tajā pat laikā guļ ar vīrieti, kam ir sieva un bērni!
Protams, ka nosodu arī vīrieti, bet pretīgi no viņas, kā no sievietes puses! Viss dzīvē nāk atpakaļ!
Apathy @ 06.07.2021 09:02Kā jūs zinat to? No kurienes ir tāda info pieejama? Kas tas par vīrieti?
saulstariņš @ 06.07.2021 08:48
Pilnībā piekrītu šim komentāram. Un turpibnot par sievietēm, kas guļ ar precētiem vīriešiem - šis ir glavenais iemesls, kāpēc es nevaru no sirds ciest Kalendy!!! Man vienkārši vēmiens rodas no tā, cik viņa vēlās būt iedvesmojoša sieviešu persona ar visu savu bloom veikalu, bet tajā pat laikā guļ ar vīrieti, kam ir sieva un bērni!
Protams, ka nosodu arī vīrieti, bet pretīgi no viņas, kā no sievietes puses! Viss dzīvē nāk atpakaļ!
C00L Dzipsy @ 06.07.2021 09:22
Tā ir tā ex.Butterfly drūmās sejas meitene?
saulstariņš @ 06.07.2021 09:23
Yes, tā pati. Un es avru likt roku uz sirds, ka man likās forši, ka meitene tik aktīva, atraktīva ar visādām idejām, bet es nekad mūžā nepastāvēšu par cilvēku, kas posta cita ģimeni.
Alegorija @ 06.07.2021 09:46Par šīm sievietēm man vairāk vai mazāk vienalga, bet riebjas vīrieši, kas var pamest savu ģimeni citas dēļ. Man nepatīk arī sabiedrības viedoklis, ka vienmēr tā sieviete ir m..ka, bet nabaga vīrietis aizvilts no ģimenes. Tā it kā vīriešiem nebūtu smadzenes un nespētu paši spriest un pieņemt jēdzīgus lēmumus. Kā arī, mēs nekad nezināsim, kas notiek starp diviem cilvēkiem un kāpēc ir tā kā ir.
Sisenis @ 06.07.2021 09:49
?
Mēs redzam tieši tik daudz, cik šie cilvēki mums ļauj saredzēt. Bet te, kā jau minēju, bariņš mūžam godīgu čiksu nosoda, jo tas taču amorāli. Pati esmu bijusi situācijā, kurā no malas saukta par m***u, bet patiesībā tur viss jau sen bija izbeidzies, tik citi to nezināja.
Tāpēc beidzam gudri d*rst par citu cilvēku dzīvēm un koncentrējamies uz savējo.
Sisenis @ 06.07.2021 09:49
?
Mēs redzam tieši tik daudz, cik šie cilvēki mums ļauj saredzēt. Bet te, kā jau minēju, bariņš mūžam godīgu čiksu nosoda, jo tas taču amorāli. Pati esmu bijusi situācijā, kurā no malas saukta par m***u, bet patiesībā tur viss jau sen bija izbeidzies, tik citi to nezināja.
Tāpēc beidzam gudri d*rst par citu cilvēku dzīvēm un koncentrējamies uz savējo.
Chikitita @ 06.07.2021 09:58Piekrītu, redzam tikai to ko gribam redzēt, varbūt sieva ir atraidījusi vīru, vairs nemīl, negrib, ko tad? Jādzīvo tāpat kopā lai sabiedrības acīs izskatītos labi?
Tas ka stāvoklī nenozīmē ka mīl vīru.