C00L Dzipsy @ 02.07.2021 19:25Alise! OMG! Uz lētticīgiem vientiešiem tagad pelnīs naudu “uzticības” aplī! ??♀️ 11€ par ko? Maksas anonīmie alkoholiķi! ?
Alise: “Tagad es beigšu par šo visu “cepienu” runāt, pietiek. Tagad mazliet paturpināšu vakardienas “cepienu”! Nē nu tagad čista pēdējo reizi vēl iekomentēšu.”
Kaķpēdiņa @ 02.07.2021 19:13
Tak ir Uzrakstat kačakam Gundaram ka viņu aiz plika d.. Vilka stūrī klubā ņemties..šito neviens nav aizmirsis. Un visi citi sūdi, čaļiem naudu tik tērēja un krāpa.
Katrs esam bijis traks pusaudzis, bet Alise lai beidz d.. ? Lai dzīvo savu kailo dzīvi un mauc iekšā marihuānu. ?
Čau Alise Te Dana ??
Sintijauzava @ 02.07.2021 22:34Jā,es par to dzindzīša vilkšanu arī visu laiku iemeju.nu wow,nu...Katra kādā dzīves periodā ir norāvusies un izdarījusi kādu apkaunojošu huiņu,kas vilksies visu mūžu līdz.Nu pieņenam ka viņa vnk ir brīva personība.Ja es būtu influencere,es nezinu kādu kosmosu par mani runātu bet visu atceros ar smaidu,jo trakākais ko šobrīd izdaru ir nenomazgāju kosmētiku pēc ballītes,kas mūsu vecumā ir garlaicīga un beidzas bērnu laikā.Būtu labāk baudījusi jaunības gadus,kad pupeļi stāvēja vietā un vienaudži prata bučoties.?
Sintijauzava @ 02.07.2021 22:29Nu kā man Nīmane patīk!!! Es nevaru.Kur tik mīļa ar saviem bērniņiem.Katru reiz kad viņa savu mazo meitenīti parāda,pati sagribu atkal mazu kukulīti rokās.Var just cik ļoti viņa savas meitiņas mīl.Nekur netusējas,brīvību neprasa,chillo ar savu ģimenīti un milions gliemežiem,bauda dzīvīti.
Man tiešām žēl,ka jaunībā kautrējos un tielējos,jo jaunie mani vairs negriv bet vecie vienkārši nevienu vairs negrib.Sēžu savu labo reputāciju un besijos.Skumja sieviete kopumā,jēziņ
vivii @ 03.07.2021 00:16Skatos Vucenas story un domāju, vai tad nav tā, ka pēc potes - tajā dienā nedrīkst lietot alko?
Vai tas tikai pēc pirmās potes? ?
Vucena šodien rādīja, ka saņēmusi otro poti un tagad vakarā jau iedzer.
makitta9 @ 03.07.2021 00:20
To pašu nodomāju :D Nekas, rīt būs par ko gaudot storijos visu dienu