TeaPot @ 29.06.2021 21:51žēl, protams, bet vai tiešām par to jātaisa sižets ?♀️?♀️
Sisenis @ 29.06.2021 23:39
Raidijums Degpunktā.
TeaPot @ 29.06.2021 21:51žēl, protams, bet vai tiešām par to jātaisa sižets ?♀️?♀️
Sapi? Baro kakjus ar letakiem konserviem un visdrizak ari pavirshi izturejas pret regulariem/obligatiem vetarsta apmeklejumiem. Dzivnieks diemzel nevar pateikt,ka kaut kas sap. Bet,ja saimnieks ir uzmanigs un velja pietiekoshu laiku savam majdzivniekan,tad vinam ir japamana,ka Dzivnieks ir mainijis savu uzvedibu. Bet vinjai jau nav laika ko tadu pamanit,jo nepartraukti taisa storijus ar NL produktiem vai Petera meli mute.Linduxx @ 30.06.2021 01:14
Nemeklēju nekādu kašķi, bet kāpēc cilvēks nevar padalīties ar tik lielu sāpi par to, ka pazaudējis dzīvnieku?
Manis pec lai dalas savos storijos ar ko grib,bet man reali riebjas cilveki,kuri sev lidzekljus nezelo,bet dzivniekus baro ar visletakajiem konserviem. Tas vien jau liecina,ka pret dzivnieku nav ipashas milestibas. Ja nomirtu mans dzivnieks,es noteikti nevaretu publiski par to runat vismaz kadu nedelju,jo man asaras birtu ka pupas tikai izrunajot ta vardu un butu nepiecieshams laiks,lai nomierinatos, un spesu par to runat,jo prieksh manis dzivnieks ir gjimenes loceklis.Redrose @ 30.06.2021 01:44Un kādēļ par to cilvēks nevar padalīties story? Mūsdienas katru soli liek internetā.
Daudzi cilvēki nevar pat atšķirt kaķa saucienus pēc palīdzības, viņa diemžēl nav vienīgā. Liela daļa, pat nezin, ja kaķis čurā čībās vai gultā tas nozīmē, ka ir veselības problēmas. Mēs neviens nezinām kas tam kaķītim bija par vainu.
laikam jau priekš tām, kuras instagram filmē bezmaz vai katru soli uz tualeti, tas ir normāli. Man vienkārši tas šķiet nesaprotami - mani mājdzīvnieki mums ir kā ģimenes locekļi, ja kāds no viņiem nomirtu, man laikam būtu pārāk liels šoks, lai liktu video ar to, kā kameras priekšā šņaukājos. Bet nu tā ir Sauliete, viņai taču vajag izlikt visu savu dzīvi apskatei.Linduxx @ 30.06.2021 01:14
Nemeklēju nekādu kašķi, bet kāpēc cilvēks nevar padalīties ar tik lielu sāpi par to, ka pazaudējis dzīvnieku?
Straupiite @ 30.06.2021 08:27Mani vairaak interesee, kur ir Kivichu suns?
C00L Dzipsy @ 30.06.2021 08:30
Tas jau sen ir nozudis. Kad kāds pajautā Lienei kur ir suns, paliek nikna un saka, lai nebāž savu degunu svešās lietās. Ja jau būtu pie viņiem, kā viņi turpina apgalvot, tad būtu redzams kā skraida pa dārzu kaut kur fonā.
chiepinja @ 29.06.2021 19:01Tādā ziņā cepuri nost Santai Nīmanei. TIK baudāms IG. Viņai 2 meitiņas. Vecākā neiet dārziņā. Jā, kādreiz viņiem tur ome pieskata un viņi divatā turpat uz tām stundām Rīgā vai savā dāčiņā izbauda divvientulību. Un IR laimīga. Un IR smaidīga. Humora izjūta arī bomba
Shayk @ 30.06.2021 10:03Es ari neatbalstu barosanu ar letajiem konserviem. Common, pati austeres rij visu laiku, nevar kakjim normalu edienu nopirkt.
Protams, ka nepamanija, jo nekad nav majas.
Redrose @ 30.06.2021 07:37Tu pat nevari iedomāties, cik daudzi kaķi ir baroti ar lētajiem konserviem un barībām, bet ir nodzīvojuši un dzīvo ilgu mūžu bez slimībām. Nav ko pārmest, ja nezini no kā runcis ir miris. Man savu laik, kaķene būtu nožņaugusies, ja neviena mājās nebūtu bijis. Notiek nelaimes gadījumi un slimība nav vienīgā lieta no kā aiziet mājas mīluļi.
woman_wonderland @ 30.06.2021 09:11
Man tieši pretēji.. izskata ziņā viņa vēl ir viena no dabiskākajām, bet liekas, ka grib tēlot insta mammu un fotogrāfiju stilu/dzīvi no citām kopē, bet nesanāk.
C00L Dzipsy @ 30.06.2021 10:18
Diemžēl daudzi cilvēki vai nu nezināšanas dēļ, vai neinfomētībās dēļ neņem vērā daudzus faktus, kas ar dzīvnieku var notikt, ja atstāj vaļā logus vai balkona durvis uz vēdināšanu. Nezinu kas notika ar Saulietes Rūdi, ļoti žēl dzīvnieciņa, lai vai kā, bet šajā ģimenē dzīvniekus ļoti mīlēja, to varēja redzēt. No lētās Whiskas barības tiešām daudzi kaķi dzīvo 15 un pat 17 gadus, ne tas ir noteicošais kāpēc dzīvnieki mirst.