Kaķpēdiņa @ 29.06.2021 09:07Kubasova savā meditācijas huin... Tagad mēģina dabūt iekšā ar konkursu, viss kas tev jādara jāiegādājas viņas tas abonements. ?
Man atkal šķiet,ka Sandijā ir bezgalīga mīlestība, nesavtība un viņa to izliek uz sev tuvajiem. Tas jau forši :)Sisenis @ 29.06.2021 10:49Es vienīgā nesaprotu Šteinbergas Sandijas apsēstību ar saviem suņiem. Viss jau forši, mīlestība un bizness. Bet kafija? Man liekas ka tad kad dzīve pienāks brīdis kad viens no mīluļiem aizies, viņa ar sirdi reāli aizies pati. Tagad aizbraukusi atvaļinājumā, nobimbājusies pirms brauciena jo savus suņus jāatstāj mājās. Izskatās too mutch toxic.
tās jau vecas drēbes :) daudzas mēdz izpārdot to,ko nelieto,piemēram,andelemandelē. Tas nav pēkšņi :DWonder woman @ 28.06.2021 20:49Kā Jūs domajat,kadelj Jutai pēkšni tada skapja izpardošana ? Diez laidis prom uz štatiem?
es viņu pat instā nevaru atrast :DEnazenaz @ 29.06.2021 11:32Tā Vita Brale nav mazliet ar putniem? Kā var filmēt savu histērijā raudošo bērnu un likt Instagramā? Tā ir publiska bērna pazemošana. Drausmīgi
chiepinja @ 29.06.2021 12:51Cik silikona pupus Porziņģis plāno ielikt?
Candycane @ 29.06.2021 13:01
Laura tiešām likās dabīga meitene. Bet protams vajag kā visām salikt silikona krūtis
Aleksandra32 @ 29.06.2021 13:20Skatos Paulas Freimanes storijus un drusku nesaprotu to suņu vilkšanu pa pus Eiropu. Saprotu, ka suns ir ļoti mīļš un ģimenes loceklis, bet vai tiešām viņi jāņem līdzi visos ceļojumos? Un vai tiešām tas suņiem ir labākais risinājums? Patversmes krancītim paliekot nelabi, braucot pa serpentīniem. Nu nekas, lai paciešas, toties būs Eiropu redzējis... Bišķiņ liekas tie suņi kā bērnu aizstājēji.
😁😁😁 Visus!chiepinja @ 29.06.2021 12:51Cik silikona pupus Porziņģis plāno ielikt?
Viņa jau iepriekš citējusi Kylie Jenner vairākkārt. Arī laiko pilnīgi visas KJ bildes. Es domāju tas ir viņas etalons.vivii @ 29.06.2021 13:24
Manuprāt, kopš Vizla aizbrauca uz ASV, viņai baigi gribas kopēt to Kardashian tipa “eliti” un izskatu. Nedomāju un nesaku, ka viņai ir sakāpis galvā, vienkārši ļoti gribas līdzināties visām Asv copy paste sievietēm, respektīvi, noķērusi to vibe.
Aleksandra32 @ 29.06.2021 13:20Skatos Paulas Freimanes storijus un drusku nesaprotu to suņu vilkšanu pa pus Eiropu. Saprotu, ka suns ir ļoti mīļš un ģimenes loceklis, bet vai tiešām viņi jāņem līdzi visos ceļojumos? Un vai tiešām tas suņiem ir labākais risinājums? Patversmes krancītim paliekot nelabi, braucot pa serpentīniem. Nu nekas, lai paciešas, toties būs Eiropu redzējis... Bišķiņ liekas tie suņi kā bērnu aizstājēji.