Patie @ 28.06.2021 09:58Sandrasmuskova rāda zāļu kaudzi, kas jādzer diabētam, bet priecājas, ka pēc 3 nedēļām būs atkal atvaļinājums. To jau var uzreiz paredzēt, ka nekāda diēta tad nebūs
Kairi @ 28.06.2021 09:44Ērmanes foto...divi dažādi attālumi un pozas, tas dod ļoti daudz! Turklāt, kad esi resns, ievērojumus rezultātus saņemt badojoties vienu nedēļu, nav nemaz tik grūti.
Pavisam nesen Ērmane šēroja komandas biedreņu storijus, par viņu vadāmajām apmācībām, kur Ērmane čatā meitenēm rakstīja, ka vismaz reizi nedēļā jāmeģina uzrīkot haips, jo tad statistika esot augstāka!? Laikam Ērmane pirms postoja to storiju, nebija izlasījusi tā saturu.?
Bet vispār, tām bildēm neticu arī, jo pati Ērmane bija rakstījusi (aizmirsu kā sauca to fitness puisi, kad izmēģināja NL produktus un tad tur gāja diezgan karsti IG), ka Jūlija no Krievijas savulaik fotošopēja savu tievumu bildēs!??
Kaķpēdiņa @ 28.06.2021 10:38
Ermane vispār ir liela D....
Kolēģe ar viņu studēja kopā, tāda d lideja, ka arī daudzus savus darbus, prezentācijas sūtīja mājasdarbs.lv
man viņā kopumā kaut kas liekas jocīgs.Shayk @ 28.06.2021 12:55Jums neliekas tie Jekaterinas dzimsanas dienas apsveikumi nedaudz cringe? ?
Bjork @ 28.06.2021 12:59man viņā kopumā kaut kas liekas jocīgs.
Otrs, kā sasējās ar Gintu, tā visu laiku kaut kādas fotosesijas, iepriekš viņas profilā nebija tādu bilžu. Atkal Jutai vairs nav nekādas fotosesijas, kā izšķīrās. Laikam Gints tieši uz tām bildēm tā pasists.
TeaPot @ 28.06.2021 13:01Pareizi, Ivars Maksimukovs, ja nemaldos, vai kas līdzīgs. Žēl, ka viņš izdzēsa no sava profila tos saglabātos storijus par žestj maratonu un kā Kača viņu apņirdza.
tāpēc nekad neesmu nevienam no viņiem nekad sekojusi, garlaicīgi profiliC00L Dzipsy @ 28.06.2021 13:07
Man viņi abi liekas diezgan "pasisti" uz tām bildēm. Gints ieliek storiju, Jekaterina "pāršēro" Ginta storiju, tad Gints "pāršēro" pats savu storiju, kuru Jekaterina "pāršēroja" un tā uz apli vien. Gintam vēl ļoti tipiska iezīme ir "šērot" nepārtraukti vecas atmiņu bildes no saviem ceļojumiem.
no Ivara arī drīz pēc tam atsekoju, jo nebija interesanti vairs.C00L Dzipsy @ 28.06.2021 13:10
Ivars Maksimuks. Viņš šobrīd atpūšas Alanya, diezgan ironiski, žēl, ka nesatika Saulieti un Vucēnu. ?? Bet godīgi sakot es viņā vīlos, cerēju, ka turpinās šo Žestj stāstu un stāstīs, kā solīja iepriekš, par ēšanu pēc Žestj pulveriem. Sakačāja sev skatītājus un viss.
Maija Rozīte laikam sagājusi atpakaļ ar vīru. Šķita, ka pavasarī jau viss pavisam cauri.
Meija @ 28.06.2021 07:28Adriana ir tāda tukšpaure. Sūdzas ka ar tiem 125eur mēnesi var tikai pamperus nopirkt. Nu tad ko negāja strādāt pirms tam???