Es arī diezgan aktīvi sekoju līdzi šim NL braucienam uz Turciju,godīgi sakot labu iespaidu neatstāja uz pēdējām dienām pat loti izteikti varēja redzēt Vucens&co atškiršanos no lielas daljas grupas,bet var saprast ,Es arī negribetu but saistīta ar Agrita &co grupu,jo tas lauku limenis pa visam malam spiežas laukā,visi tie drausmīgie story ar lokalajiem alko nokrautajiem galdiem ne par ko labu neliecina!
Varu saprast kādēl uz nedeljas beigam tik loti grupa ir sadrumstalojusies,jo principa atskaitot NL produktu tirgoshanu vinjam nav nekas kopigs anyway!
Agrita &co tikai bojā imidzu “posh” meitenēm,diez vai vinjas savos storylines grib tos letos frī kartupeljus un resnos vëderus redzet!🤔
Vairāk mani gan fascinē tas viss NL lifestyle kopumā,Es Jau saprotu,ka vinjas visas skaitas “manager “ ,bet tur lidz menedzeriem,kā lidz saulei,story tik loti nepārdomati,visa tā non stop alko lietoshana,lielas porcijas katrā edienreize,nekas no tā visa ko vinjas rada nav veselīgs dzivesveids un noteikti necelj slavi nl!
Protams starplaikos reklāma NL ,bet tagad tas nl liekas nevis ka kaut kas veseligs ,bet ka labs pagiru preperats tas ari viss !
Es noskatijos vairaku nl meitenu story Reali neviena no vinjam nav bijusi ne uz vienu workout ,pat ne tuvu sporta zalei,tapat nevienai ne reizi story nevar redzet kaut vienu veseligu maltiti,kaut vai vismaz veseligas brokastis,Protams saprotu atvaljinajums utt ,bet nu nevienai no vinjam nav veseligu ieradumu bāze,mauc ieksha savus ED un doma ,ka būs tievas ,tam kam
Vielmainja strada tas ari ir tievas ,bet parejas paliek arvien resnakas un resnakas!
Vel mani izbrina tas nevisai koptas nl parstaves,visur celulits,resnas,zobi škibi/dzelteni,mati ar ne tie koptakie ,liek tos savus pačus rita-vakara vai tas maskas un tiesham vinjam liekas ,ka tas palidz izskatities labi !? Nu nē,var darit ko grib tapat ir un paliek antireklama,bet tiem lideriem jau patiesiba pohuj jo vinjas jau nopelna tapat uz vinju rekina tik turpina motivet visas piesaistit vairak jaunu menedzeru un tālāk vinjam neinteresē!
Starp citu kur Baiba pazudusi?dieta jau beidzas?😅