Kā var nezināt, kas ir Ermitāža? Bet no otras puses nav nekāds brīnums, ka Sauliete un viņas sekotājas nezin, jo viņu galva ir tikai vieta priekš cepures. Ja Katrīna nebūtu Saulieša sieva, ņehuja viņa nedabūtu panākumus NL jo ir ļoti liela daļa sieviešu, kuras ir pārņemtas ar mazvērtības kompleksiem un meklē veidu kā apliecināt sevi, šajā gadījumā - es esmu NL Saulietes (!!) komantā, nu, tā kura ir hokejista sieva/bijusī sieva, pārliecināta, ka daļa pat iepriekš nav dzirdējusi par tādu spēlētāju Saulieti. Priekš daļas sieviešu tas ir kaut kas wow, un tas tik parāda, cik nabadzīgas savā būtībā ir šīs sievietes, kas ļauj tik viegli apvārdot ar NL un grūst lielu piķi bezjēgā. Bezjēgā, jo neizprot šo sistēmu un cik neizdevīgs tas patiesībā ir. Es saprotu, ka daļai tas ir kaut kas kruts, gribas pazīt slavenības vai vairāk atpazīstamas personas, bet ne visas atpazīstamās personas ir graudi, bet ir arī pelavas. Katrīnai ir tik liels fanu pulks, ka viņa personīgi vairs nevienu neuzrunā iesaistīties, to dara viņas apakšējie līmeņi, kas apvārdo, atvelk un Sauliete moš uztaisa kādu kopīgo zoom, savāc piķi un viss.
Otrs, ilgi apspriestais Saulietes izskats, viņa izskatās labi, bet tas ir tikai tādēļ, ka viņas alkohola pļumpēšanu labojumus veic ar labu dzīves kvalitāti un dārgām procedūrām. Būsim reāli, NL nedara brīnumus (sastāvs ir ļoti vienkāršs, jā, nav kaitīgu vielu, bet ļoti maz ingredientu, vienveidīga kosmētika), paskatīsimies kā tie paša vecuma cilvēki izskatās Vecajā Eiropā un Austrumeiropā, es domāju vidusmēra līmeņa, tie izskatās dažādi un tas pats arī Latvijā. Nauda un dzīves kvalitāte nosaka arī, cik labi izskatīsies 40, 50, 60 gados. Darbos un dzīvē nokautās sievietes notic sapņu NL pilīm, gluži ne ar ko neatšķirās no tām sievietēm, kas notic aizjūru princim, kurš sola precēt un apbērt ar naudu topošo līgavu, tik sākumā, lai atbrauktu viņš uz LV, vajag aizskaitīt pāris tk $ uz Āfriku.
Ja strādā divos darbos un daļu naudas izgrūd NL, ņehuja labi neizskatīsies tāpat pēc 20 gadiem.
Vucena frizura man patīk.