Apathy @ 30.05.2021 16:52
Nu gan komentārs he he
Es gan neteiktu, ka neglīts zīdainis, ir redzēti arī nesimpātiskāki
Pieaugs, mainīsies un būs skaista Mia
Es redzu 100% Kivicha kopijusola1 @ 30.05.2021 16:55Mazie bērni var būt tik dažādi. Augs un vēl mainīsies. Vecāki taču nav neglīti. Liene taču teica, ka Mia līdzīga viņai bērnībā.
Ja berns ir aptaukojies ar tauku krokam,tad negliti un stulbi ir vinja vecaki,kuri nerupejas par savu bernu. Bet liekais svars var but ari delj kadas nopietnas slimiba. Cerams,ka tavi berni piedzims veseli un neviens neradis uz vinjiem ar pirkstu un neshausminasies,kads resns un krokains! Ka vispar var nosaukt bernu par neglitu vai nepievilcigu???Alegorija @ 30.05.2021 20:27Nezinu gan vai Kiviču bērnu var uzskatīt par neglītu, normāls bēbis. Smalka, skaista meitenīte. Ja par nepievilcīgiem - tie drīzāk ir aptaukojušies bēbji, kam visur tauku krokas, bet arī nekas konkrēts, tas ir tikai bērns
😂😂😂 te kādai bija garlaicīga svētdiena un gribējās uzcelt diskusijuKaķpēdiņa @ 30.05.2021 16:40Gan jau visi man tagad uzbruks! Bet Kiviču pāra bērns izkatās ļoti neglīts.
Magnolija @ 30.05.2021 21:42Es īsti arī nesaprotu, kāpēc citi mazie ir ar tādām tauku krokàm, laikam tāpēc, ka mammas visu laiku pie krūts tur ?
Kur pazudusi Laura Saulīte no IG? Kāda nezina? Dīvaini liekas. Izdzēsusies vai?
La Volpe @ 30.05.2021 21:34Ja berns ir aptaukojies ar tauku krokam,tad negliti un stulbi ir vinja vecaki,kuri nerupejas par savu bernu. Bet liekais svars var but ari delj kadas nopietnas slimiba. Cerams,ka tavi berni piedzims veseli un neviens neradis uz vinjiem ar pirkstu un neshausminasies,kads resns un krokains! Ka vispar var nosaukt bernu par neglitu vai nepievilcigu???
Nu salidzinaji! Neskatishos uz virieti uzvalka ar IEVEIDOTU matu sakartojumu un ari uz otru treninjterpa ar lakjemem,bet iespejams bez lakjenem msporta terpa vinsh bus labaks pat to,kas ir uzvalka,jo zem sporta terpa ir labs augums,bet tam otram zem uzvalka tavas tik ljoti nemiletas tauku krokas.Alegorija @ 30.05.2021 22:21
Nu man būtībā ir vienalga par citu bērniem - tāpēc arī saku, ka nesaskatu Miā neko neglītu, normāls bērns. Par lieko svaru bija tikai kā piemērs, nekas uz kādu specifiski attiecināms. Skatoties savas bērnības bildes, nu nezinu vai sevi sauktu par baigi smuko bērnu.
Vispār kopumā ir stulbi par citiem teikt, ka viņi ir neglīti vai nesmuki. Vienmēr esmu pastāvējusi uz to, ka neglītu cilvēku nav, tikai nepareizi izvēlēts apģērbs, frizūra, kosmētika. Nevajag apsaukāt cilvēku par neglītu, jo viņam ir līks deguns vai acis katra uz savu pusi. Bet gaumes izjūtu, stilu.. Kā jums liekas, viens un tas pats vīrietis uzvalkā ar ieveidotu matu sakārtojumu vai Centrāltirgus treniņtērpā ar laķenēm pa piecīti?
La Volpe @ 30.05.2021 22:28Nu salidzinaji! Neskatishos uz virieti uzvalka ar IEVEIDOTU matu sakartojumu un ari uz otru treninjterpa ar lakjemem,bet iespejams bez lakjenem msporta terpa vinsh bus labaks pat to,kas ir uzvalka,jo zem sporta terpa ir labs augums,bet tam otram zem uzvalka tavas tik ljoti nemiletas tauku krokas.
Alegorija @ 30.05.2021 22:36
Es to domāju par vienu un to pašu vīrieti ar diviem dažādiem apģērbu komplektiem :) kādreiz tak bija ievas pārvērtības, tur lieliski varēja redzēt, ka visi cilvēki ir skaisti, var labi izskatīties, ja nedaudz piedomā
Pašai tagad covid laikā +5kg nākuši klāt, lēnām cīnos, tāpēc man tauki sāpīgs temats ?
Magnolija @ 30.05.2021 21:42Es īsti arī nesaprotu, kāpēc citi mazie ir ar tādām tauku krokàm, laikam tāpēc, ka mammas visu laiku pie krūts tur ?
Kur pazudusi Laura Saulīte no IG? Kāda nezina? Dīvaini liekas. Izdzēsusies vai?