C00L Dzipsy @ 23.05.2021 21:08Nopirkt māju ap 30 gadiem jau nav nekas tāds WAAUU! Ierasta lieta. Cilvēkam stabili ienākumi, stabils darbs, banka dod kredītu. Paskatieties apkārt kādi cilvēki dzīvo Rīgas un Pierīgas ciematiņos, lielākoties cilvēki ap 30 gadiem, jaunas ģimenes.
Ja kādam svarīgāk ir nopirkt brenda ratus pa 1200 eiro, HM lupatas pa 1000 eiro, nevis krāt savam sapnim - mājai un auto, tā ir viņa izvēle. Bet ar tādiem tēriņiem tai mājai un auto var nesakrāt.
C00L Dzipsy @ 23.05.2021 21:08Nopirkt māju ap 30 gadiem jau nav nekas tāds WAAUU! Ierasta lieta. Cilvēkam stabili ienākumi, stabils darbs, banka dod kredītu. Paskatieties apkārt kādi cilvēki dzīvo Rīgas un Pierīgas ciematiņos, lielākoties cilvēki ap 30 gadiem, jaunas ģimenes.
Ja kādam svarīgāk ir nopirkt brenda ratus pa 1200 eiro, HM lupatas pa 1000 eiro, nevis krāt savam sapnim - mājai un auto, tā ir viņa izvēle. Bet ar tādiem tēriņiem tai mājai un auto var nesakrāt.
Alazani @ 23.05.2021 22:38
Un cik, lūdzu, no šiem ciematu iedzīvotājiem ir 30 gadīgas vientuļās mātes ar 2 bērniem? Kā var salīdzināt pilnu ģimeni ar tādu, kur mamma viena pati? ?
Pietam, kam jaunai sievietei ar zīdaini to visu? Tiiiik daudz brīvā laika un naudas, lai varētu kopt 200 kv.m. māju, saimniecību un rūpēties par kapitālajiem remotiem, ja, piemēram, nobrūk apkures sistēma vai kanalizācija? Var filozofēt, ka dzīvoklim būtu varējusi sakrāt utt, kaut gan tur tāpat skaidrs, ka diez vai ienākumu veids patiktu bankām. Man šķiet, ka viņai arī ne līdz tam bija, jo LV atgriezās pēkšņi un līdz šai sarunai ar Rafu cerēja uz citiem ilgtermiņa plāniem ? Marija ir malacis- OK, gada mātes titulu viņai varbūt arī neiedot, bet kā viņa iet pa dzīvi, saņemās un risina savas problēmas, kamēr cita atrastu 100 dažādas atrunas, lai neko nemainītu un slīgtu apātijā, es viņas enerģiju un drosmi apbrīnoju
C00L Dzipsy @ 23.05.2021 22:56
Es nesalīdzinu vientuļo māti ar pilnu ģimeni. Es minēju kā piemēru. Un nevajag pārspīlēt ar 200 kvm, ģimenei ar trim cilvēkiem pilnīgi pietiek ar 100 kvm māju.
Viņas dzīve ir tikai un vienīgi viņas izvēle, neviens ar varu nespiež nodarboties ar seksu un palikt stāvoklī bez nodrošināta pamata zem kājām. Viņa pati visu laiku "ponto" ar naudu, ko un par cik pērk, tāpēc nevajag te stāstīt, ka viņai nav "brīvās" naudas. Ir tiešām vientuļās mātes, kuras ir spiestas dzīvot vienistabas dzīvoklī ar minimālo algu, šis nu nav tas gadījums.
Nu tad neiedziļinies, neviens Tevi nespiež te nākt un lasīt katru komentāru pēc kārtas :D šķir tik pāri un lasi tikai tos, kur runā par drāmuKaķpēdiņa @ 23.05.2021 23:14
Nu cik Jūs tur ilgi ņemsaties.. ?
Mani interesē vienīgi kas tur notika starp viņiem un vai Rafa atgriezīsies, viss pārējais bezjēdzīgs! Lai pērk ko grib un ēd ko girb, bērns vesels, labi guļ, ko var ņemties?!
Es gribu redzēt drāmas turpinājumu, nevis mani interesē vientuļas mātes ar mājām vai bez mājām, nah tik dziļi iedziļināties. ?
angelis @ 24.05.2021 10:51Nesaprotu par ko Adriana raud tik ļoti, to, ka 1000€ tagad jāmaksā sodā? Tagad ar raudāšanu cer, ka sacels vētru un sodu samazinās? Bet viņa tik tiešām neliek hashtagu par sadarbību vai reklāmu. Kaut vai kur ir Lieliska dāvana, par klerr konkursu utt. Nemaz nerunājot par konstatiem storijiem par dāvanām ko saņem un atrāda vienmēr.
angelis @ 24.05.2021 10:51Nesaprotu par ko Adriana raud tik ļoti, to, ka 1000€ tagad jāmaksā sodā? Tagad ar raudāšanu cer, ka sacels vētru un sodu samazinās? Bet viņa tik tiešām neliek hashtagu par sadarbību vai reklāmu. Kaut vai kur ir Lieliska dāvana, par klerr konkursu utt. Nemaz nerunājot par konstatiem storijiem par dāvanām ko saņem un atrāda vienmēr.
blacke @ 24.05.2021 11:08
Galvenais,ka viņa paziņo,ka viņai UZBRŪK, nabadzītei tikai 21 gads un jāsamaksā tāds sods, vai,vai,vaaaaii. Vēl spriež par to kā jūtas tas cilvēks,kurš viņai to sodu uzlika, wtf, tas ir tā cilvēka dabrs, tāpat kā viņas darbs bija uzlikt to haštagu.
viņai ir vēl viens ig konts kur notiek kkādas tirgošanās un reklamēšanās, bet tas konts nav publisks.MjauMjau @ 24.05.2021 11:20Vai ne, man arī tas šķiet smieklīgi par to 21 gadu ? Skatos, instagrammā 81k sekotājs, gan jau par tām sadarbībām neslikti maksā ar šādu skaitu un gan jau kkā varēs sagrabināt to soda naudu.