Undiya @ 13.05.2021 21:26Gan jau šodien galva ir atrasta, bet vakar tumsā neatrada. Šodien klausījos arī balss ziņu, kur viens vecis stāsta par šo negadījumu un teica, ka galva tā arī vēl nav atrasta.
bet policija stradā, kamēr notika vieta pilnībā ir atstrādāta. Bolderājā, kad čomi sevi uzlaida gaisā ar gāzes balonu-vāca, kamēr salasīja visas detaļas. Kad jaunietis, kas padaudz gadus atpakaļ sadalīja pudeles brāli un Dārziņos dedzināja, zarnas arī lasīja, ko klaiņojošie dzīvnieki paspēja izstaipīt. Te jau dramatizē, tā it kā nezin kas būtu bijis, atstāta notikuma vieta tā ar neatrodot galvu. Galva tika atrasta, kas jau no viņas palicis, ja tiešām ir tikusi atrauta. Bet nu ja fočētājs sūta šādas bildes, tad viņš ir prātā apdalīts un arī var nesaprast, kas īsti ar to galvu noticis. Jo normāls cilvēks, amatpersona, kas strādā, pirmkārt, nekad nesūtītu tādas bildes nevienam. Tātad tas ir kāds kaprālis vai seržants, vai tikko zaļš puņķainis, kas uzsācis darba gaitas.Undiya @ 13.05.2021 21:27Bjork, 200km/h un kā vēl neatrastu uzreiz.
Witcher @ 13.05.2021 21:26
Kur tur ķermeni redzēt var?
Tik plaukstu no pārvalka apakšas.
bērēs zārku nevērs vaļāC00L Dzipsy @ 13.05.2021 21:49Šādas bildes un video ir jāpublisko biežāk. Varbūt tad šādi “atsaldeņi” padomās pirms iespiest pedālī. Tāpēc man patīk CSDD asiņainās reklāmas, jo vienmēr šermuļi pārskrien un liek atcerēties, ka arī mani kāds mājās gaida un lieku reizi neriskēt ar ātru braukšanu.
Degpunktā arī bija sižets, kur onkulis stāstīja, ka vecāki atbraukuši uz notikuma vietu un bļāvuši, ka viņu dēls nogalinājis viņu meitu. Traki, traki! No mašīnas absolūti nekas nav palicies pāri, to pat par lūžņu kaudzi nevar nosaukt.
https://m.facebook.com/autoevakuators.riga/videos/500014084679870/
izskatās, ka bildes uzņēmis kāds no policijas darbiniekiem, eksperts, nez, kas vēl varētu un riktīgs lohs, kurš izsūtījis. Domāju, ka dabūs disciplināro sodu, riktīgi atrausies.
viedoklis katram savs,bet noteikumi to neļauj darīt. Manis pēc visu kiškas var rādīt, man parto dziļi vienalga, man no tā ne silts, ne auksts. Beigts ir un paliek beigts. Sūdigāk ir, kad vēl dzīvs un būt blakām.Dola @ 13.05.2021 22:09
Man viedoklis pretējs, uzskatu, ka šādām bildēm ir jābūt redzamām, protams ar brīdinājumu, bet tas lai kalpo kā ziņa, cik briesmigas ir avarijas sekas, un cilvēki kas brauc agresīvi, ātri vai vnk neaizdomājas kādas ir iespējamās pārgalvīgās brauksanas sekas, padomā un redz vai grib būt viņu vietā.
Wonder woman @ 13.05.2021 22:22Man tikai jautājums šitādi atsaldeni dienu dienā brauc ar 200km/h pa pilsētu ,bet policija neliekas ne zinis,tajā pašā 12 maijā vairaki cilveki komentēja ,ka redzejusi šos ārdoties lielos atrumos,tadiem tiesibas neviens nenjem nost!?
Vai papuljas sēž labos amatos un Tad skaitas ka viss atljauts?
Gan jau taja parameras &bmw Sadursme ari diez vai tas bmw vaditajs bija vainigs ,tikai Tas kam mazak naudas Protams dabon uznjemties vainu!
Kartejo reizi tada sajuta ,ka visu nosaka nauda Latvijā!
C00L Dzipsy @ 13.05.2021 22:28
Šis man arī nav saprotams! Pilns TikTok un IG ar šo atsaldeņu video, kur redzams, ka brauc pa pilsētu 200+ km/h, trako, ārdas, taisa saulītes, utt. Video redzamas auto valsts numura zīmes, personas var izskaitļot, jo viens otru filmē un publicē. Un tas notiek gadu gadiem! Paņemt visus aiz pautiem un atņemt tiesības, likt liegumus. ??♀️
viedoklis katram savs,bet noteikumi to neļauj darīt.
problēma ir...tiesa. policija var pieņemt lemumu, kuru var parsūdzēt un jebkurš tiesnesis atcels lēmumu. Tiesa ir ļoti bezzobaina.C00L Dzipsy @ 13.05.2021 22:28
Šis man arī nav saprotams! Pilns TikTok un IG ar šo atsaldeņu video, kur redzams, ka brauc pa pilsētu 200+ km/h, trako, ārdas, taisa saulītes, utt. Video redzamas auto valsts numura zīmes, personas var izskaitļot, jo viens otru filmē un publicē. Un tas notiek gadu gadiem! Paņemt visus aiz pautiem un atņemt tiesības, likt liegumus. ??♀️
Man tikai jautājums šitādi atsaldeni dienu dienā brauc ar 200km/h pa pilsētu ,bet policija neliekas ne zinis,tajā pašā 12 maijā vairaki cilveki komentēja ,ka redzejusi šos ārdoties lielos atrumos,tadiem tiesibas neviens nenjem nost!?