Nespriedīšu par to, kurš melo vai nemelo, taču aizdomājos par to, cik bieži šādās situācijās visi ātri vien nostājas tieši sievietes pusē (kā piemērs Džonija Depa skaļā šķiršanās no sievas, kura apsūdzēja vīru vardarbībā un visi automātiski nostājās sievietes pusē, kaut gan tieši Deps bija tas, kurš cieta no vardarbības. Un visi tā arī ticēja sievetes teiktajam. Līdz brīdim, kad netika izlaisti video ieraksti, kuros pati saka, ka Depam neviens tik un tā nenoticēs, jo viņš ir vīrietis). Redz, pat radio atsakās atskaņot konkrētās grupas dziesmas. Un kāpēc? Pagaidām ir vārds pret vārdu. Tāpat interesanti, ka tad, kad vajadzēja runāt ar policiju un vest uz slimnīcu, draudzeņu bija gana, taču tagad jālūdz nauda sabiedrībai, lai bērnus pabarotu, jo strādāt nevar, bērni mazi, palīdzība nekāda. Varbūt esmu baigā maita, bet es vispār diezgan skeptiski skatos uz cilvēkiem, kuri tādās situācijās publicē sava konta numurus un lūdz naudiņu. Ir organizācijas pie kurām var vērsties pēc palīdzības, bet nu droši vien foršāk, ja kontā ieripo naudiņa no svešiniekiem. Es labāk noziedošu kādam smagi slimam cilvēkam. Protams, ja vardarbība tiešām ir bijusi, tad traki, taču mani pārsteidz tas, cik ātri cilvēki metas pie secinājumiem, nezinot konkrēto situāciju un ticot tikai vienai pusei. Mazliet atgādina nesen notikušo traģēdiju Tukumā.