Sauliete neizskatās slikti, ir ok. Bet pēc pieredzes saku, ka uz viņas ķermeņa ir alkohola "atstātas sekas". Sejas āda palikusi savītusi, papildus tauki uz gurniem, mīlas rokturīši, utt.
Pie posta par Saulieti ieraudzīju stulbus kometārus par viņas krūtīm. Apskatījos, kas to visu raksta -izrādās, ka dievietes slavenā rich rich Elīna Nu viņa būtu labāk paklusējusi
Es vispār, ja godīgi, esmu šokā, lasot komentārus par to, ka Sauliete izskatās labi "savā vecumā", ka "priekš sava vecuma" ir labā formā utt.. Cik viņai ir gadu? 36? Tas tiešām ir kaut kas ārkārtējs un neparasts, ja sieviete 36 gadu vecumā izskatās labi un ir slaida? 36 gadi taču vispār nekas nav. Tā vēl varētu runāt par 60 gadīgu sievieti, bet ne jau 36 gadus vecu. 36 gadu vecumā būt slaidai un ar labu augumu, manuprāt, ir norma, nevis kaut kas ārkārtējs un neparasts. Savā valstī bieži redzu pat 50+ gadīgas sievietes, kuras skrien pa parkiem, iet uz trenažieru zālēm, ir slaidas un sportiskas. Bet, lasot komentārus šeit, rodas sajūta, ka Latvijā visas, kuras pārkāpj 30 gadu slieksni, jau ir resnas un izplūdušas, ja reiz 36 gadus veca slaida sieviete izskatoties labi "priekš sava vecuma".
apšulapa @ 10.05.2021 18:11lasijat twitteri,ko Mairita Struberga rakstija?
ko rakstīja?apšulapa @ 10.05.2021 18:11lasijat twitteri,ko Mairita Struberga rakstija?
Mairita Strūberga aizgājusi no vīra ( čalis no Singapūras Satīna) it kā vardarbību attiecību dēļ. Tagad viena palikusi ar 2 maziem bērniem bez kādiem līdzekļiem... Un bija lūgusi palīdzību.Tur twitterī tagad par to daudZ runas
core @ 10.05.2021 19:08Es tik ļoti nesekoju viņiem līdzi. Bet nu žēl, ka vēl šitā viss publiski aiziet. Nu tur Singapūras Satīnā viņiem visiem ar alko tuvas attiecības