KristīneM @ 19.04.2021 09:57
Tāds formums nebūtu, ja "krutās" flunceres nedzēstu komentārus.
Es arī reiz vienai ar savu īsto vārdu un uzvārdu uzrakstīju pilnīgi normālu viedokli(vēstulē) un uzreiz tiku bloķēta. Man šķiet lielākai daļai ir vienkārši sakāpis galvā. Protams, ir jāzin mērs cik daudz d*** , lai neiekultos s*** ?
Elina9 @ 19.04.2021 16:30Šis ir koks ar diviem galiem.Ja liec instagrama savu personīgo dzīvi,lai reklamētu vai kādu citu iemeslu dēļ,ir jāizaudzē bieza āda un nevar katru komentētāju ņemt galvā.diemžēl var redzet,ka ļoti retai influencerei tas sanak :)
Miaa @ 18.04.2021 23:23Mani vienmēr fascinējis arguments "ja nespēj pieņemt kritiku (t.i. apvainojumus, rupjības un nepamatotu kritiku), tad nevajag izlikt savu dzīvi internetā un jādzēšas ārā". Man gan gribētos teikt: ja paskatoties uz sev pilnīgi nepazīstamu cilvēku, pirmais, ko sagribas, ir rupji aprunāt un apspriest šī cilvēka ārējo izskatu, ģimeni, bērnus, vīru un dzīvokļa iekārtojumu, varbūt internets nav domāts jums, ja reiz iekšā ir tā vajadzība pazemot svešus cilvēkus. Šis ir tas pats variants, kad tiem, kuriem traucē skaļi kaimiņi, iesaka pārvākties uz privātmāju, kaut gan patiesībā uz privātmājām būtu jāpārvācas tieši tiem, kuri nejēdz kā dzīvot sabiedrībā. Es, piemēram, neuzskatu, ka tikai tāpēc, ka kāds cilvēks savu dzīvi izliek publiskai apskatei, tas man dod kaut kādas īpašas tiesības apspriest šī cilvēka dzīvi, apsmiet šī cilvēka izskatu, ķidāt attiecības, mācīt audzināt bērnus vai ņirgāties par nesmuko dzīvokli. Es uzskatu tā: ja man kaut kas pie kāda cilvēka kaitina, tad tā nav tā cilvēka vaina, ka viņš nolēmis savu dzīvi izlikt internetā. Tā ir mana vaina, ka sekoju līdzi šī cilvēka dzīvei un pēc tam par to šausminos. Skumji, ka daudzas te domā savādāk. Atgādina vidusskolu, kur skolas buliji vienmēr taisnojās par to, ka iesita tam nūģim, jo šis pats ar savu ārējo izskatu un uzvedību izaicināja, tjipa pats vainīgs, uzprasījās.
un māsa arī neko nesaka un nepalīdz.
Seina @ 19.04.2021 16:39
un tām māsām tas labi sanāk, Jeļena visp.nekad nebija manīta, lai iesaistītos kaut kādos ķīviņos jau gadiem ilgi, savu profilu arī tur publisku, viss turpinās kā iepriekš. Suņi rej, karavāna iet tālāk! Un viņas māsa, ja arī iesaistās, tad vienmēr ar saturīgiem komentiem. Uzraksta kam grib un aiziet, turpina savu dzīvi kā līdz šim. Tikmēr kamēr te dažas joprojām cepas, rakstot, ka jātur tad savu profilu ciet, jāaaudzē biezu ādu utt. kuru te vēl vairāk kas ir aizvainojis, jūs cepaties, bet viņām kā pīlei ūdens :D smieklīgi
Seina @ 19.04.2021 17:01un viņas māsa dzīvo visp citā valstī ar stipri lielākām iespējām,nav nekas sevišķs ja tā glaunā dzīve sapas ar realitāti. Salīdzināji nesalīdzināmo :D es saprotu par Latvijas čiksām var vēl iesmīnēt, ka braukā ar lexusiem , bet ēd roltonus, bet ne jau tur, kur redzams, ka tie līmenīši pavisam dažādi .
Elina9 @ 19.04.2021 17:02
Es nesaprotu,par ko ir cepiens.?Neves zinu,kas ir Jeļena,ne kas ir viņas māsa.Man patiess prieks,ka māk atbildēt saturīgi (neesmu neko daudz lasījusi),bet vai tas ir vajadzīgs kaut kādu klaču forumu ietvaros!?Diemzel izskatās,ka no tā jau nekas nemainīsies un cilvēkiem tāpat būs viedoklis,kas nepatiks.Tas ir jāpieņem.
Seina @ 19.04.2021 17:05
tā viš ir, kam pietiek sapratnes, tas paies garām. Kas gribēs pateikt kaut ko, pateiks pieklājīgi. Bet, kam galīgi sapuvusi iekšiņa, tur jau nekas vairs nevar glābt. Klepes uz acīm, sakāpis galviņā .
un tām māsām tas labi sanāk, Jeļena visp.nekad nebija manīta, lai iesaistītos kaut kādos ķīviņos jau gadiem ilgi, savu profilu arī tur publisku, viss turpinās kā iepriekš. Suņi rej, karavāna iet tālāk! Un viņas māsa, ja arī iesaistās, tad vienmēr ar saturīgiem komentiem. Uzraksta kam grib un aiziet, turpina savu dzīvi kā līdz šim. Tikmēr kamēr te dažas joprojām cepas, rakstot, ka jātur tad savu profilu ciet, jāaaudzē biezu ādu utt. kuru te vēl vairāk kas ir aizvainojis, jūs cepaties, bet viņām kā pīlei ūdens :D smieklīgi
Redrose @ 19.04.2021 17:16
Es vispār baigi neievēroju, ka kāda te baigi ceptos. To vajadzētu nosaukt savādāk.
Seina @ 19.04.2021 17:21
varbūt tad ieciklējušās? Te pa starpam jau bija pamestas citas personas par kurām mēles varēja patrīt, nevienu tas diži neieinteresēja. ?
Seina @ 19.04.2021 17:21
varbūt tad ieciklējušās? Te pa starpam jau bija pamestas citas personas par kurām mēles varēja patrīt, nevienu tas diži neieinteresēja. ?
majestic @ 19.04.2021 15:57
Interesanti - kāpēc neiedomājies, ka pašai ir sakāpis galvā, rakstot svešam cilvēkam nelūgtu viedokli? ?