Enazenaz @ 18.04.2021 10:46
Dārgā, Jeļenas māsa! Man drīkst būt savas domas un savi uzskati un ja man liekās, ka kāds ir dīvains, tas nenozīmē, ka es saku, ka jūs esat briesmīgas. Tas ir mans uzskats un tie nav ne aizspriedumi, ne iesūnējuši uzskati. Kādam patīk māte, kādam meita un tā kā šeit bija runa par Jeļenu, es izteicu savas domas-ak vai, ak vai! :(
Jaundzimušajam nav vajadzības būt 4h nomodā, bet noteikti, ka attīstītajā Zviedrijā tā ir norma un tas ir okey. Jaundzimušajam arī nav jātrenē galviņs turēšanu (par vēdera izeju šeit nerunāju). Ne velti, pirmajos dzīves mēnešos, bērniem ir jāguļ 16h no diennakts
Bet,ai ko es te stāstu-mani divi bērni ir auguši pēc parastiem Latvijas pediatru standartiem un esmu bijusi tikai Latvijā esošajos pirmsdzemdību kursos :) Vispār, katrā valstī savādāki uzskati, ASV arī mēneša vecu zīdaini jau sēdina :)
Tēmu par bērniem slēdzu un tālākās diskusijās ar Tevi neiesaistos.
skaidrs ar Tevi, tātad Tu esi apskatījusi 2x manu profilu un Tev jau ir viedoklis un pārliecība par "ikdienišķo bērnu vajadzību piemiršanu?"
Jaundzimušajam nav vajadzības būt 4h nomodā, bet noteikti, ka attīstītajā Zviedrijā tā ir norma un tas ir okey. Jaundzimušajam arī nav jātrenē galviņs turēšanu (par vēdera izeju šeit nerunāju). Ne velti, pirmajos dzīves mēnešos, bērniem ir jāguļ 16h no diennaktsLūk arī pierādījums tam, cik patiesībā esi aprobežota.
Visi zīdaiņi ir roboti, visiem zīdaiņiem jāguļ tikai tik un tik, nomodā jābūt tikai tik un tik un jāguļ 16h no diennakts! :D Viss pārējais nav norma, zīdaini ir jātirda un jābaksta, lai tikai iekļautos Tavos absurdos principos par normām?
Tu noteikti esi zinošāka par attīstītajiem pediatriem gan ārzemēs, gan pie jums Latvijā (jo Rīgas Dzemdību Nama esošās vadlīnijas par zīdaiņa likšanu uz vēdera nav pretrunā ar Zviedrijas vadlīnijām)!
Tas, ka Tev patrāpījās kādas iesūnojušu metožu un standartu pediatres, kuras neseko aktualitātēm un novitātēm, nenozīmē, ka Tavā rīcībā esošā informācija ir patiesa.
Un tā, starpcitu, vēl pirms gada Tu te ar niku
zanzanzan rakstīji, ka Tev patīkot gan laddy_jelena, gan viņas māsa.... (jā, es nepažēloju 2h vakara stundu, lai izraktos šai nenovīdīgai bedrei cauri). Kā tas iet kopā ar to, ka Tu skatījies manu profilu 2x, to, ka Tu maini savu viedokli, lai gan mūsu dzīvesstilos nekas īpašs nav mainījies.?
Ne dīvaine. Bravo!
P.S. Paldies visām tām, kuras paliek lojālas, aizstāv vai seko/runā labu nodomu vadītas!