Bordo @ 15.04.2021 12:49Jā, man arī likās pilnīgs wtf no tās Strēles. Un tā vēl taisīja video, kur to visu paskaidro. Bottom line - gribēju un izdūru. Tieši viņas vārdiem. Tikai TU gribēji, nevis bērni, kuriem neko citu kā mammu un pienu šobrīd negribas. Laikam viņai daudz rakstīja, ka stulbi, tāpēc pēc tam taisnojās, ka cilvēkiem nav savas dzīves, nav pašpietiekami utt. Labi, tā jau arī ir, protams, bet tāpat tizli tas viss. Makarūnu cepšana vēl nenozīmē intelektu :D
Digimons @ 15.04.2021 12:28Ko jūs domajat par bērna ausu caurduršanu pavisam mazā vecumā? Kā strēles meitiņām?
vivii @ 15.04.2021 16:46Par to ausu caurduršanu man ir dalītas emocijas - jā maziņš, pats nevar izvēlēties - visu izlemj mamma utt.
No otras puses, zinot savu pieredzi, tad būtu gribējusi, lai arī mana mamma, man būtu izdūrusi auskarus mazā vecumā. Jo man auskari nebija līdz 12 gadu vecumam, lai gan auskarus gribēju no 6-7 gadu vecuma, bet bija bail no procedūras. Tādā ziņā, es vairāk sliecos uz to, ka labāk izdurtu bērnam auskarus pavisam mazā vecumā, lai ir miers. Tāpat vēlāk gribēs, tikai tas būs emocionāli grūtāks pārdzīvojums, jo tu jau visu saproti utt. :D
Enazenaz @ 15.04.2021 13:58Sudrabkaijai tiešām ir smuka sejiņa,kad sataisās, bet viņas mūžīgās drāmas ir kaut kas wow!
Viņa tiešām vēlas katras 5 kapeikas iebāzt, kur tik vien var. Agrāk viņai sekoju, likās forša, bet tad sākās tas body positive, kur viņa visu laiku uzsvēra cik ļoti sevi mīl utt, bet likās plika diršana.
Arī tagadējā drāma par video tiktokā-viņa tak tur pat netika pieminēta. Pati visu laiku komentē tās meitenes tiktokus :D lame!
Un viņa var nestāstīt par savām veselības problēmām. Ja Tev ir liekais svars, bet visu laiku ēd junkfoodu, tad nav ko te piesaukt kaut kādas veselības problēmas.
Seina @ 15.04.2021 17:36Sudrabkaijai agrāk bija gaumīgs sevis pasniegšanas stils, kaut kas uz pin-up pusi
šeit piemēram ļoti skaisti, lai arī uzacis varētu būt mazāk izteiktas
https://www.instagram.com/p/CBk7hoDAHSQ/
bet tad kaut kas nogāja greizi un sākās šī transa bezgaumīgais stils kopā vēl ar sarkaniem matiem.
Ja viņa pieturētos pie iepriekšējā, tad tas resnums pat piespēlētu visam tam tēlam, bet tagad ir vienkārši bezgaumība.
Digimons @ 15.04.2021 12:28Ko jūs domajat par bērna ausu caurduršanu pavisam mazā vecumā? Kā strēles meitiņām?
keegan @ 15.04.2021 22:09Man vienīgajai šķiet, ka Dzenes reklāmvideo ir pārķerts no Nīmanes? Redzēja, ka Santai daudz atzinīgu komentāru un.... nu vismaz izskatās tā, pasniegšanas veids tāds pats.