GoodForYou2 @ 08.04.2021 15:01Vucēnas uzvedība tiešām ir neizprotama. It kā viņa teica, ka sevi tādā veidā pasargā no slikta noskaņojuma utt, bet tomēr kaut kā neatbildīgi pret tikko dzimušu bērniņu.
nevar, bet visi kaut kur liek :DMinkačū @ 08.04.2021 15:32Man rodas jautājums - skropstas var likt tagad vai nē? :D
Laylla @ 08.04.2021 15:54nevar, bet visi kaut kur liek :D
msrich @ 08.04.2021 16:08Kāda starpība! Ko jūs varat jaukties citu dzīves, ne tu dzmedeji, ne tavs bērns! Ja arī kaut kas notiks, atslābsti. Kāda daļa?
Viņa ir cilvēks ar tiesībām un ja dura tad dura. Tāpat kā jūs visas duras te novākušas citu darīt nav ko un maļ uz apli vienu un to pašu, jūsu frāzes ir nodrāztas.
Man atgādina vecu vecenu bars, babas uz soliņa sēž un ķenga. Psrs laika nostāja, prātiņš vispār nekāds
Taču ejat viendreiz visas d...
Visam/visiem. Sen poh ko jūs te runājiet.
Dzīvē trūkst normālu inteliģentu draugu, tāpēc sēžat un atbalstāt viena otru stulbības... Tāds tādu atrod. Idiotes..
Pareizas dāmītes! Mammītes, omītes, modes dāmas, make up pro un diagnozes uzrādītājas.
Gribi uzstādīt diagnozi, izrakstīt medikamentu tad beidz pirst krēsla un ej mācies, ej ārā.
Izbrauc kaut kur.. Tie prāti šauri, nabagdomatajas.hahah par jums tiešām nu smiekli nāk.
msrich @ 08.04.2021 16:08Kāda starpība! Ko jūs varat jaukties citu dzīves, ne tu dzmedeji, ne tavs bērns! Ja arī kaut kas notiks, atslābsti. Kāda daļa?
Viņa ir cilvēks ar tiesībām un ja dura tad dura. Tāpat kā jūs visas duras te novākušas citu darīt nav ko un maļ uz apli vienu un to pašu, jūsu frāzes ir nodrāztas.
Man atgādina vecu vecenu bars, babas uz soliņa sēž un ķenga. Psrs laika nostāja, prātiņš vispār nekāds
Taču ejat viendreiz visas d...
Visam/visiem. Sen poh ko jūs te runājiet.
Dzīvē trūkst normālu inteliģentu draugu, tāpēc sēžat un atbalstāt viena otru stulbības... Tāds tādu atrod. Idiotes..
Pareizas dāmītes! Mammītes, omītes, modes dāmas, make up pro un diagnozes uzrādītājas.
Gribi uzstādīt diagnozi, izrakstīt medikamentu tad beidz pirst krēsla un ej mācies, ej ārā.
Izbrauc kaut kur.. Tie prāti šauri, nabagdomatajas.hahah par jums tiešām nu smiekli nāk.
msrich @ 08.04.2021 16:26
Tev pacelt un ielikt to galva? Šaurai pierei tavai nekas vairs nelīdzēs. Ej un labāk ievadi sev pakaļā sprunguli cik ļoti tev grauž citu dzīve. Pakasi sudinus un partiec no tiem sudu vabole ?
isanalapsa @ 08.04.2021 16:51Elīna,ja man būtu jaunākās mašīnas,daudz naudas, bla bla bla bla bla bet tu man liktos pretīga tāpat,tu tāpat teiktu,ka man skauž?