Derisa @ 30.03.2021 21:51
Atrast kādu florostikas veikalu Latvijā un pasūtīt ziedus-viss tiek izdarīts tajā pat dienā. Viņam bija nedēļa laika. Sievietei, kas piedzemdējusi tev bērnu un vēl pat pirmo, kas tāds, manuprāt, ir pašaprotams un pienākas.
Derisa @ 30.03.2021 21:51
Atrast kādu florostikas veikalu Latvijā un pasūtīt ziedus-viss tiek izdarīts tajā pat dienā. Viņam bija nedēļa laika. Sievietei, kas piedzemdējusi tev bērnu un vēl pat pirmo, kas tāds, manuprāt, ir pašaprotams un pienākas.
antillope @ 30.03.2021 22:04
tu stulba esi? Musulmaņiem nav pieņemts dāvināt ziedus! ko var riet, ja pati esi stulba un neko nezini?! Viņai moš konta izrakstu publicēt, lai pierādītu visiem, ka redz vīrs naudu sūta precēm?!
totālas idiotes te salasījās!
antillope @ 30.03.2021 22:04
tu stulba esi? Musulmaņiem nav pieņemts dāvināt ziedus! ko var riet, ja pati esi stulba un neko nezini?! Viņai moš konta izrakstu publicēt, lai pierādītu visiem, ka redz vīrs naudu sūta precēm?!
totālas idiotes te salasījās!
Sākumā tu teici, ka vina to visam instagram pazinoja, tagad, ka draugam pazinoja.. vēl kādi varianti??? 😃😃😃
Toties man tuvs draugs pirms pandēmijas trenējās kopā ar Gintu un Gints teica,ka viņš nekad negrib bērnus,nevis Jutai nevar būt bērni. Ko nu?🤣 Jutai viss ir kārtībāAmii @ 30.03.2021 21:01
Varbūt Tev pašai ir problēmas ar uztveri, ne?
Mans draugs agrāk ar Jutu bija labi paziņas. Un tādēļ arī zinu to.
Vēl jautājumi?
Heiter.e @ 30.03.2021 22:08
Toties vina NAV musulmane un
Arī meita Nav!!!
kuuuurFifty @ 30.03.2021 23:53"Kad viņas satiekas" Saulietis dikti atklāts par seksu trijatā, tikai bail iedomāties kā meitas reaģētu to dzirdot. :D
vaine es ar biju soka ka ir bijis sekss trijatā , gan ar divām sievietēm un gan arī ka divi vīrieši un viena sieviete :D nu ne katram izdodas tā jaunība padzīvot :D bet pats minēja , ka tas bija agrāk jaunī ā , bet kas to lai zin, kas viņam skaitījās jaunībaFifty @ 30.03.2021 23:53"Kad viņas satiekas" Saulietis dikti atklāts par seksu trijatā, tikai bail iedomāties kā meitas reaģētu to dzirdot. :D
thecat @ 30.03.2021 21:47Dzenītes pēdējos story, kur nošērojusi Anetes story par to, ka cilvēkiem nepatīk, ka citi sasniedz daudz - gribētu uzzinàt ko tādu ir sasniegusi Dzenīte? ? Piedzemdēt bērnus? Uztaisīt instagram video? Bildes safočēt? Kas no tā visa ir sasniegums? Man laikam nav skaidrs. Viņa vispār nespēj uztvert citu cilvēku viedokli, cepjas par katru komentāru, kas nav pa spalvai. Kā arī neredzu kur viņa ir tik ļoti apmierināta ar savu ķermeni kā saka- ja tāda esi, tad nav jātaisa operācijas, jāliek filleri un jāmeklē nākamie trūkumi, kurus noslēpt ar paaugstinātu jostasvietu vai plastikas ķirurga palīdzību.
Silla @ 31.03.2021 00:24vaine es ar biju soka ka ir bijis sekss trijatā , gan ar divām sievietēm un gan arī ka divi vīrieši un viena sieviete :D nu ne katram izdodas tā jaunība padzīvot :D bet pats minēja , ka tas bija agrāk jaunī ā , bet kas to lai zin, kas viņam skaitījās jaunība
vivii @ 31.03.2021 01:02
Nu viņš ir hokejists, ko jūs gribat! :D
Jaunības gados un tīņu gados ne viens vien hokejists to ir nobaudījis ?????
thecat @ 30.03.2021 21:47Dzenītes pēdējos story, kur nošērojusi Anetes story par to, ka cilvēkiem nepatīk, ka citi sasniedz daudz - gribētu uzzinàt ko tādu ir sasniegusi Dzenīte? ? Piedzemdēt bērnus? Uztaisīt instagram video? Bildes safočēt? Kas no tā visa ir sasniegums? Man laikam nav skaidrs. Viņa vispār nespēj uztvert citu cilvēku viedokli, cepjas par katru komentāru, kas nav pa spalvai. Kā arī neredzu kur viņa ir tik ļoti apmierināta ar savu ķermeni kā saka- ja tāda esi, tad nav jātaisa operācijas, jāliek filleri un jāmeklē nākamie trūkumi, kurus noslēpt ar paaugstinātu jostasvietu vai plastikas ķirurga palīdzību.