Greyworld @ 27.03.2021 22:35
Man likās, ka viņai ir 30+
nē, tai meitenei, kuru es pazīstu, viņa neseko gan 😃 tā ir mana drauga drauga draudzene un es neesmu Kristīne, bet ja gribat, lai esmu, varu būt 😀 un nekādas Gintas sarakstā ar neredzu, kaut ko jauc 🤷🏼♀️Leula @ 27.03.2021 22:35
Varbūt Gintu? ? reāli visu laiku te gaja runa un varēja ļoti labi pateikt , ka Lindaperla ir Kristīne, un Kristīne tieši seko vienai meičai no tā story. ??
šitas man liekas stulbu. Es ceru, ka nebildināja bērna dēļ, dēļ tradīcijām. Mana labākā draudzene pirms 3 gadiem palika stāvoklî, monentā abi apprecējās, pirms 2 mēnešiem oficiāli izšķīrās. Uzskatu, ka jāprecas, ja patiešām jūt. Protams, nezinu kā ir Valdmanim un ceru ka tik tiešām šāds lēmums netika pieņemts tieši bērna dēļ. Mūsdienās taču sen šis stereotips ir gāzts un bērnam nav obligāti jādzimst laulībā.Shayk @ 27.03.2021 21:43Gints Valdmanis bildinaja Jekaterinu. Malacis, uznemas atbildibu.
nē nē, manā gadījumā būs jūlija, ko zinu no tā bariņa :) Jelgava ir maziņa :)Leula @ 28.03.2021 00:28Precizēju - Gita! Ne Ginta!
Lizavay @ 28.03.2021 08:49Man kaut kā liekas, ka Vizla nemaz pašizolāciju nav ievērojusi pēc ASV. Jo kaut kā pēc bildēm īsti ar laikiem nesakrīt un viņas draudzenes ar viņu storijus lika diezgan ātri pēc viņas aizbraukšanas no turienes.
Un tevi tas krata?! Viņa ir man labi zināma, un nebūt nav tā kā saki.Amii @ 27.03.2021 20:44Tāpat kā Zvirgzdiņai arī patīk par sevi tīksmināties.
Ja tavs draugs būtu miljonārs un varētu samaksāt katru sodu, tu tak darītu tāpat 😀Lizavay @ 28.03.2021 08:49Man kaut kā liekas, ka Vizla nemaz pašizolāciju nav ievērojusi pēc ASV. Jo kaut kā pēc bildēm īsti ar laikiem nesakrīt un viņas draudzenes ar viņu storijus lika diezgan ātri pēc viņas aizbraukšanas no turienes.
Dream woman @ 28.03.2021 09:50Ja tavs draugs būtu miljonārs un varētu samaksāt katru sodu, tu tak darītu tāpat ?
oi tak nomierinies😀 viņai tak neinteresē nekāda pašizolācija, labāk piķi patērēt. Plus tas kas vakar darijās vēl Jūrmalā vai Mežaparkā.. tur varēja visādus kovidus noķert😀😀Lizavay @ 28.03.2021 10:30
Problēmas samaksāt sodu nebūtu gan, bet tāds jau nav pašizolācijas mērķis, pat ja var finansiāli atļauties blandīties apkārt, publicēt to tik plašai publikai un tik maksāt sodus, man tomēr ir respekts pret apkārtesošajiem un viņu veselību. :) Pašizolācijai ir pamatots iemesls un to praktizē lielākoties visur pasaulē ne jau tāpēc, ka kādam vnk gribējās, lai ceļotāji pasēž mājās. Šis diemžēl ir viens no iemesliem kāpēc netiekam nekur uz priekšu. Personīgi man, protams, netraucē, ka mazā zelta meklētāja šobrīd tusējās un dzīvojās pa viesu namiem ar draugiem, bet tas jau ir attieksmes jautājums un milzīga bezatbildība, jo ASV saslimšana ir milzīga, ja nu pirms lidojuma, pārlidojot ir neapzināti sastapusies ar kādu slimo?
kura normāla meitene liktu tādas bildes kā viņa,būdama attiecībās ar puisi? Tak tur viss aprēķins, mazajai tagad zvaigžņu sindroms. Porzinģim tādas vēl nāks un ies.Lindaperla @ 28.03.2021 11:47Es nez es tik un tā kaut kā neredzu Porzim un Vizlai kopīgu ilgstošu nākotni ???♀️
Dream woman @ 28.03.2021 11:55kura normāla meitene liktu tādas bildes kā viņa,būdama attiecībās ar puisi? Tak tur viss aprēķins, mazajai tagad zvaigžņu sindroms. Porzinģim tādas vēl nāks un ies.
core @ 28.03.2021 11:07https://www.apollo.lv/7210849/karsti-nedelas-pikantakie-kadri-slavenibu-socialajos-tiklos
Nesaprotu, kas taisa tos rakstus. Visas ārzemju slavenības un tad nez kādā sakarā evelīna :D kjipa ierēc par viņu