Eksperte @ 25.03.2021 17:41
Pampers arī virietim nav jānomaina un jādzird kā mazais bļauj jo ir uznācis niķis?
core @ 25.03.2021 08:16https://failiem.lv/u/7t3pp9vqk
Nu nopietni?
Cilvēki tik tālu alkst pēc popularitātes, ka taisa ig grupas, kur viena otrai komentē, laiko bildes un paziņo, kad tas jādara.
Atgādina draugiem lv laikus, kad sīkas bijām un arī bija domubiedru grupa, kur vajadzēja iekomentet iepriekšējās meitenes bildes albumā :D:D
Man būtu kauns tādā veidā tagad darboties. Bet nu tā Santa Balode nav īpaši gudra.
Enazenaz @ 26.03.2021 01:44Wow, paskatījos Jeļenas profilu un man ir neizsakāmi žēl viņam. Kas dzīvē ir jāpiedzīvo, lai būtu tādi kompleksi kā viņai. Tas nav okey, ka sver tik maz pati un tik maz bērniņš. Būtībā, viņa savam bērnam jau ir nodarījusi pāri un Dievs dod, lai mazulīte ir vesela un sāk ņemties svarā.
Tas tikai ir mans viedoklis, bet arī viņas māsa man neliekās diži normāla. Abas dzīvo kaut kādā iedomu pasaulē.
guccibabe @ 26.03.2021 02:33
Hmm, vai tad tā nav pati, kas kādreiz gribēja lidzināties māsām Olsenām?????
Par to svaru vel skumjāk ir tas, ka tiek grūsts iekšā bēbim aptamil, ne krūts piens, lai ņemtos svarā, jo svars tiešam zīdainim ir mazs.?
P.S. Tas bija domāts, ja pašai ir piens, bet ja nēed pietiekami tad...?♀️?♀️?♀️?♀️
guccibabe @ 26.03.2021 00:28
Tu kritizē citus, ka tie neraksta pareizi, bet pati nejēdz salikt tik elementāru lietu kā komatus?? Ai, ai, ai!!!???????
core @ 26.03.2021 08:08Tak skaidrs, ka Elīna vienkārši visiem besija :D un arī pudnikam nav vispār nekādas 'ietekmes' soc tiklos
antillope @ 26.03.2021 10:18Enazenaz
ko nozīmē iedomu pasaule? Tad jau visas citas IG radošās mammas kā Marta Logina utml. nav gluži nromālas, jo nedzīvo mietpilsonisku dzīvesveidu? Man tieši patīk paskatīties tādus interesantus cilvēkus un tiem piesekoju. Jasmīna ir tiešām tā vērta, lai smeltos iedvesmu. Sievišķīga, eleganta mamma perfekcioniste, kurai sanāk dzīvot tādu skaistu sapņu dzīvi. Skaisti stāsta par ikdienu un saviem radošiem projektiņiem. Cepure nost tādu cilvēku priekšā, kuri uzdrīkstas,nevis saplūst ar pelēko, lai tik kāda nepadomā, ka "nav gluži normāla".