Amii @ 25.03.2021 13:52Katrīna Mame man atgādina maza bērna pakaļu. Viss tāds apaļš sejā. (Nejau resns, bet apaļas formas).
Un liek postus un runā tikai par ēdienu.
Amii @ 25.03.2021 13:52Katrīna Mame man atgādina maza bērna pakaļu. Viss tāds apaļš sejā. (Nejau resns, bet apaļas formas).
Normāla meitene. Tad jau healthylivinglv un edamskaisti arī ir fu pē, tur taču arī visi posti par ēdienu.
Ja, tikai iegugleju, Jelena piedalijas 'Saimnieks mekle sievu' 2019 gada. Tad jau sanak, ka ar savu tagadejo viru ir samera neilgi kopa. Nez ka vini iepazinas?
Derisa @ 25.03.2021 16:12Manā skatījumā Kristīne Beitika ir ļoti nesimpātiska sieviete-gari priekšzobi, lielakais svars (pirms grūtniecības), liels deguns, daudz grumbu kaut arī nav nemaz tik veca.
Arī vīra neesamība blakus mani mulsinātu.
Amii @ 25.03.2021 17:38
Nejau visi vīrieši ir blakus dzemdībās. Manējais pateica, ka noteikti nebūs, tas nav priekš viņa. Un es to respektēju. Un tādi ir vairums.
Viņiem nav jāredz kā dieviete bļauj, un jāskatās tie visi nepatīkamie skati.
Arī vīra neesamība blakus mani mulsinātu.
Amii @ 25.03.2021 17:38
Nejau visi vīrieši ir blakus dzemdībās. Manējais pateica, ka noteikti nebūs, tas nav priekš viņa. Un es to respektēju. Un tādi ir vairums.
Viņiem nav jāredz kā dieviete bļauj, un jāskatās tie visi nepatīkamie skati.