nejau visas tur tūkstošus pelna. Bet nu jā, interesanti bija palasīt kā visas kā viena ķērc un pārējie ir stulbi. Vislabāk man patīk tās izplatītājas, kuras jau gadiem ir, teikšu, resnas, un gadiem reklamē savus draineffect un citus pulverīšus kā tievēšanas līdzekli. Rāda kā pašas lieto bet nekas reāli nav mainījies 😀Imaginary @ 19.03.2021 16:58
Par ko jūs brīnaties,loģiski, ka ar zobiem un nagiem sargās NL, tas taču viņām vienīgais ienākumu avots. Ja tas aizies pa pieskari, ko viņas darīs? Citu darbu ar līdzīgu peļņu diez vai atradīs, zinot tās dāmas.
Aleksandra32 @ 19.03.2021 17:03
Es nerunāju par mākslīgumu, bet tik šķirbainus zobus nevienam zobārstam neesmu redzējusi. Zobus var izkoriģēt. Šķirbu starp zobiem var atļauties Madonna vai modeles, bet ne zobārsts, kura zobi ir vizītkarte. Tas ir tas pats kas dermatologs ar sliktu sejas ādu.
Tā nu gan nesaki, ka nekas nav mainījies. Var novērot kā daudzas NL dāmas ar katru dienu pufīgākas paliek. Briest kā uz kaušanu. xDLindaperla @ 19.03.2021 17:05nejau visas tur tūkstošus pelna. Bet nu jā, interesanti bija palasīt kā visas kā viena ķērc un pārējie ir stulbi. Vislabāk man patīk tās izplatītājas, kuras jau gadiem ir, teikšu, resnas, un gadiem reklamē savus draineffect un citus pulverīšus kā tievēšanas līdzekli. Rāda kā pašas lieto bet nekas reāli nav mainījies ?
vispār Tev taisnība 😀 es tieši vakar paskatījos uz to grupas admini, kura izplata NL un tieši nodomāju, ka tagad viņa ir apvēlusies, bet kādreiz bija tieva 😀BugsBunny @ 19.03.2021 17:21Tā nu gan nesaki, ka nekas nav mainījies. Var novērot kā daudzas NL dāmas ar katru dienu pufīgākas paliek. Briest kā uz kaušanu. xD
GoodForYou2 @ 19.03.2021 15:08Evelīna kaut kur aizceļoja, kur ir 22 grādi tagad. :D
sla @ 19.03.2021 17:13
Šķirba starp zobiem nav defekts, kā piemēram, šķībi vai sabojāti zobi. A ja dermatologam slikta āda dēļ iekšām, hormoniem? Man dermatoloģe pati stāstija, ka viņai metās pumpas, un ka cīnās, un tas ir normāli. Visi ir cilvēki, nevienam nebūt nav jābūt perfektam.
vivii @ 19.03.2021 13:09
Es neredzu neko drausmīgu, tikai tas, ka šķirba, bet zobi izskatās veseli un balti. Daudzām modelēm , arī tādi zobi. Tas jau nenozīmē, ka ja tu esi zobārsts, tad tev jāsaliek orbiti kā Dr.Raivim.
Labāk un ilgāk savi, dabīgie zobi, nekā mākslīgie, piemēram.
Buldozers @ 19.03.2021 11:56Tik maza Vucenai meita.. tikai 1,6kg? cerams būs viss labi