Aleksandra32 @ 19.03.2021 12:24Es nesaprotu, kas tai Račko ar zobiem. Pati zobārste, bet tik drausmīgi zobi. Un vēl kombinācijā ar lūpām. Omg.
vivii @ 19.03.2021 13:09
Es neredzu neko drausmīgu, tikai tas, ka šķirba, bet zobi izskatās veseli un balti. Daudzām modelēm , arī tādi zobi. Tas jau nenozīmē, ka ja tu esi zobārsts, tad tev jāsaliek orbiti kā Dr.Raivim.
Labāk un ilgāk savi, dabīgie zobi, nekā mākslīgie, piemēram.
Bordo @ 19.03.2021 12:55Man nolasās, ka Vucēnai bija galīgi slikta situācija ar mazo, ja tik pēkšņi izlēma par ķeizaru, nevis pat ierosināt un pašai dzemdēt. Laikam ārsti nolēma, ka mazais var arī neizturēt dzemdības un labāk izķeizarot fiksi. Tāpat man viņa šķiet stulba, ka tik vēlu devās un slimnīcu un apkārt skraidīja un sūtīja savas omnivas. Ceru, ka mazajai viss būs labi! It kā 33 nedēļas nav nemaz tik kritiski, bet tāpat tas ir priekšlaikus dzimis bērniņš... :(
Pama @ 19.03.2021 13:19
Es gan nobrīnījos, ka viņas situācijā viņa domāja, ka varēs pati dzemdēt. Es reiz biju vienā palātā ar sievieti, kurai bija preeklampsija. Viņai ārsti uzsvēra, ka monitorē, kā jūtas bērns un ja redzēs, ka neturpina augt un attīstīties, tā uzreiz taisīs ķeizaru. Nekādas dabīgās dzemdības neesot pieļaujamas. Varbūt tas individuāli
Pama @ 19.03.2021 13:19
Es gan nobrīnījos, ka viņas situācijā viņa domāja, ka varēs pati dzemdēt. Es reiz biju vienā palātā ar sievieti, kurai bija preeklampsija. Viņai ārsti uzsvēra, ka monitorē, kā jūtas bērns un ja redzēs, ka neturpina augt un attīstīties, tā uzreiz taisīs ķeizaru. Nekādas dabīgās dzemdības neesot pieļaujamas. Varbūt tas individuāli
Aleksandra32 @ 19.03.2021 12:24Es nesaprotu, kas tai Račko ar zobiem. Pati zobārste, bet tik drausmīgi zobi. Un vēl kombinācijā ar lūpām. Omg.
es vakar palasīju komentārus FP grupā, kur kaut kāda meitene sabojājusi it kā nieres ar NL produktiem, ak šausmas kā tās izplatītājas tur metās virsū savu sūdu aizstāvēdamas. Viņas visas ir kā viena, nezinu kas viņām to galvu tā saborējušas tāpāt kā bišu mātei. Tāda sajūta, ka viņas mirstot tāpat stāvēs un kritīs pat savu NL. Aitu bars.Alegorija @ 19.03.2021 15:34Cerams, ka bēbim viss būs ok un nekādas sekas neatstās. Pati Vucēna man nepatīk, tiešām prasta un alkatīga sieviete.
Varbūt šī situācija muļķītēm atvērs acis, ka nevajag čakarēt organismu ar NL pulveriem, nemaz nerunājot par alkoholu grūtniecības laikā.
kura tā grupa bija? es arī lasīju, bet tagad nevaru atcerēties, kurā no visām miljons grupām, kurās esmu, tas bija nopublicēts 😂🤦♀️ varbūt jau izdzēsa?Lindaperla @ 19.03.2021 15:39es vakar palasīju komentārus FP grupā, kur kaut kāda meitene sabojājusi it kā nieres ar NL produktiem, ak šausmas kā tās izplatītājas tur metās virsū savu sūdu aizstāvēdamas. Viņas visas ir kā viena, nezinu kas viņām to galvu tā saborējušas tāpāt kā bišu mātei. Tāda sajūta, ka viņas mirstot tāpat stāvēs un kritīs pat savu NL. Aitu bars.
Fashion Police. Tu viena no adminēm arī izplata to NL un arī neadekvātus komentārus rakstīja. Būt izplatītājai man liekas ir tāda sava veida diagnoze.TeaPot @ 19.03.2021 16:47kura tā grupa bija? es arī lasīju, bet tagad nevaru atcerēties, kurā no visām miljons grupām, kurās esmu, tas bija nopublicēts ??♀️ varbūt jau izdzēsa?
Lindaperla @ 19.03.2021 16:51Fashion Police. Tu viena no adminēm arī izplata to NL un arī neadekvātus komentārus rakstīja. Būt izplatītājai man liekas ir tāda sava veida diagnoze.
sla @ 19.03.2021 14:52
Lielākā daļa zobārstu pašiem nav nekādu holivudas smaidu, ja kas. Galvenais, ka veseli zobi. Un viņai viss kārtībā ar zobiem, savējie. Labi, ka nav venēras kā kurai katrai influencerei vai slavenībai, kas atgādina tualetes podus.
Aleksandra32 @ 19.03.2021 17:03
Es nerunāju par mākslīgumu, bet tik šķirbainus zobus nevienam zobārstam neesmu redzējusi. Zobus var izkoriģēt. Šķirbu starp zobiem var atļauties Madonna vai modeles, bet ne zobārsts, kura zobi ir vizītkarte. Tas ir tas pats kas dermatologs ar sliktu sejas ādu.