C00L Dzipsy @ 16.03.2021 15:172020.gada aprīlī Juta un Gints paziņo par šķiršanos.
2020.gada septembrī, Gints intervijās saka:
- Es nekad veirs nelikšu citu vajadzības augstāk par savām;
- Gribēju ceļot uz Īriju, tagad to izdarīju. Ar čomu plānoju maukt uz Islandi;
- Ne visiem vajag bērnus, varbūt bērni atnāks, varbūt ne, varbūt mēs negribējām bērnus.. Uztaisīt bērnu, atdot auklītēm.. Bet es negribu laist pasaulē dzīvu būtni ar tekstu - ai, gan jau kaut kā.. Turklāt es neesmu vēl sevi sakārtojis.. Ja apzinos, ka nevaru dot savam bērnam stabilu ģimeni, varbūt nav īstais laiks;
- Ja paskatās manas bijušās draudzenes, man patīk vizuāli ļoti skaistas sievietes;
- Jā, esmu sliktais zēns, attieksme, sievietes, alkohols, automašīnas vadīšana;
- Par jaunām attiecībām nedomāju;
- Man nepatīk, ka man taisa ēst.
2020.gada decembrī Jekaterina jau ir stāvoklī un 2021.gada augustā laidīs pasaulē abu kopīgo mazuli.
Nu neticu, ka tas ir plānots bērns! ? Kā saka - "zaļeķeļi"! Septembrī Gintam bija citi plāni un cits skatījums uz dzīvi, nevar viss sagriezties ar kājām gaisā divu mēnešu laikā, satiekot savu "īsto" cilvēku.
Amii @ 16.03.2021 16:56Jekaterinai postā rakstīts, ka būs augustā.
Shayk @ 16.03.2021 16:27Ja nemaldos, Gints teica, ka vina ir 3 gadus jaunaka par vinu. Tad, laikam, sanak 36.
Amii @ 16.03.2021 16:56Jekaterinai postā rakstīts, ka būs augustā.
Buldozers @ 16.03.2021 17:05
Traki vispār, ka bērnam tik veci vecāki būs. Ies uz skolas sapulcēm un domās, ka vecvecāki. Un paga koo? Gintam jau 40 gadi? Un vēl bērnus negribēja? A kad tad? 80 gados??
“Sliktais puika”. Rēka nāk?
Pama @ 16.03.2021 16:55
Kur ir teikts, ka augustā būs? Ja tas USG attēls ir nesens, tad auglis neizskatās pēc tik liela, lai dzimtu augustā.
la femmina @ 16.03.2021 16:52Gribēju noskatīties interviju ar Indru, bet es nespēju klausīties Džilindžera komentāros... Nu tik prasti un nebaudāmi un dažos brīžos man šķiet, ka Adamss pat bija kauns viņa vietā.
Amii @ 16.03.2021 15:37Mēnesis ir krietni par agru, lai dzīvotu kopā.
Optimālais ir gads, pusotrs. Vai varbūt divi. Tā ir bijis man, un lielakajai daļai paziņu un draudzeņu.
Santalill @ 16.03.2021 17:55
Parādi kur šie dzīves noteikumi ir rakstīti “Pēc kuriem visiem pasaules cilvēkiem būtu jādzīvo” ?!
- Pēc cik ilga laika ir OK dzīvot kopā?
- Pēc cik ilga laika ir OK taisīt bērnus?
- Pēc cik ilga laika ir OK uzsākt jaunas attiecības?
- Cik gados ir OK taisīt bērnus?
Kas tie par noteikumiem? Parādi kurā akmenī tas ir iekalts.
Tie ir tavi dzīves uzskati un nekas vairāk
Eksperte @ 16.03.2021 17:56
Ai, man vispār liekas ka viņa caurmērā ir trollis ar mazliet realitātes sajūtu.