beidz, viņa no tām, kas visas citas kritizē, bet pati uz sevi vērstu kritiku nespēj pieņemt. Tupa kā zābaks.Eksperte @ 13.03.2021 18:43
Un tev?
Bjork @ 13.03.2021 18:45beidz, viņa no tām, kas visas citas kritizē, bet pati uz sevi vērstu kritiku nespēj pieņemt. Tupa kā zābaks.
ir, ir izcēlusies kā gramatikas pārzinātāja. Tik Tu jau otro reizi viņai šo aizrādi, reakcija tāda pati no viņas.Eksperte @ 13.03.2021 18:50
Neesmu baigi viņu šeit pamanījusi. Man vienkārši arī dzīvē runājot šī vārda forma nepareizā vietā maķenīt krīt uz nerviem.
Bjork @ 13.03.2021 18:53ir, ir izcēlusies kā gramatikas pārzinātāja. Tik Tu jau otro reizi viņai šo aizrādi, reakcija tāda pati no viņas.
domāju, ka nav nepieciešams minēt vairs, kam Tu tiki aizrādījusi. 😄Eksperte @ 13.03.2021 18:55
Ak jā, es kaut ko atminos, ka vienreiz jau ko tādu minēju, tik neatminos kuram lietotājam. ?
reāli tieši par to iedomājos, ka viss nāk atpakaļ, un publiskajā telpā tā izteikties nu nav korekti... vispār pēdējā mēneša laikā daudzi instagrammeri kļūst ļoti asi un nolaižas tiešām baigi zemu, kaut ko apsmejot vai kritizējot tik skaļi, tas galīgi nav forši, parāda vnk cilvēku attieksmi. Un piegušas sievietes, 30+ gadi, kko ķērc, apsmej, zākā, bloķē...Satori @ 13.03.2021 19:11Žēl, protams, Dāvi par Tavu veselību. Ikdienā nesekoju Tev līdz, un kā neviens, tā arī es nezināju, ka gāji tādām sāpēm cauri. Bet es zināju un atcerējos, kā apsmēji Elīnu un viņas biznesu. Un ar šo vēlreiz sapratu un pārliecinājos, ka tas, kurš pats ir laimīgs un harmonijā ar sevi, nekad citus nesāpinās ;)
Satori @ 13.03.2021 19:11Žēl, protams, Dāvi par Tavu veselību. Ikdienā nesekoju Tev līdz, un kā neviens, tā arī es nezināju, ka gāji tādām sāpēm cauri. Bet es zināju un atcerējos, kā apsmēji Elīnu un viņas biznesu. Un ar šo vēlreiz sapratu un pārliecinājos, ka tas, kurš pats ir laimīgs un harmonijā ar sevi, nekad citus nesāpinās ;)