Lalalana @ 11.03.2021 09:56
Gan jau meitenei ir tādas pašas bumbas kā Jutai, tāpēc tā saka ?
bet man ļoti Jutas krūtas nepatīk. Šausmīgas
Amandaria @ 11.03.2021 13:54
Man arī ļoti nepatīk. Uzreiz var redzēt, ka nav dabīgās un izskatās mazliet pēc neizdevušās operācijas tāpat kā Tammy Hembrow un Didrai. Zinu meitenes, kurām ir veikta operācija un ieliktas mazākas, bet nevar vispār pateikt. Varbūt tas arī atkarīgs no ķermeņa īpatnībām. Nezinu, neinteresējos un neesmu pētījusi
Amandaria @ 11.03.2021 13:54
Man arī ļoti nepatīk. Uzreiz var redzēt, ka nav dabīgās un izskatās mazliet pēc neizdevušās operācijas tāpat kā Tammy Hembrow un Didrai. Zinu meitenes, kurām ir veikta operācija un ieliktas mazākas, bet nevar vispār pateikt. Varbūt tas arī atkarīgs no ķermeņa īpatnībām. Nezinu, neinteresējos un neesmu pētījusi
teja2525 @ 11.03.2021 14:30
Dzenītei arī tizli tie pupi izkatās. Viņa tāda tieva kārna, nu būtība piestāv viņas raksturam, vienkārši reti pretīga!
Nesaprotu ko viņas vīrs tāda atrada, gan jau bērni bija nejaušība un vecis iekrita.
BellaCiao @ 11.03.2021 14:36Man tā arī neviena neatbildēja, vai zin, kas ir Gailedalija, ar ko viņa nodarbojās ikdienā? 10 000 sekotāju, bet neviens viņu nekur nepiemin
Dzenītei arī tizli tie pupi izkatās. Viņa tāda tieva kārna, nu būtība piestāv viņas raksturam, vienkārši reti pretīga!
Nesaprotu ko viņas vīrs tāda atrada, gan jau bērni bija nejaušība un vecis iekrita.
Nemierīgā @ 11.03.2021 15:02
Piekritīšu , gan pati Dzenīte gan viņas krūtis ir neizdevušās. Vīrs gan cik zinu , pats ir pretīgs cilvēks , kurš apņirdza skolā meitenes , tā kā atrada viens otru divi augstprātīgi muļķi. Sadomājušies holivudas zvaigznes, kaut Dzenītes lielākais sasniegums ir dvīņi , un par tiem pašiem čīkst pie katras iespējas. Brīnos , ka tā nebiju es, kura Dzenītei nejauši aizsūtija, cik ļoti viņa nepatīk. Tici man Krišuk, tu nepatīc ļoti daudziem un daudzām. Izskaties pēc 10 gadīgas meitenes ar silikoniem un mērkaķēna lūpām.
Eksperte @ 11.03.2021 15:42
Wow x2.
Varētu padomāt, ka skolas laikos neviens nekādas stulbības nav darijis. Skolas laiks sen aiz muguras, bet tik ļoti daudzi tieši to laiku piemin cenšoties aizvainot vai radot negatīvu iespaidu par cilvēku. Es nesaprotu kāpēc ir jāiesēžās vecās lietās.
Aleksandra32 @ 11.03.2021 16:15Man Dzenīte arī tracina - parasta meitenīte no ielas, kurai sakāpusi galvā Instagram slava. Atmošanās realitātē būs smaga. Man ļoti patika viņas augums pirms visiem uzlabojumiem - tāda slaida, smalka, sportiska. Tagad ar katru pielikto lietu sevi aizvien sačakarē.
Man gan par cilvēku ļoti daudz ko pasaka tas, kāds viņš ir bijis skolas laikā. Visi mēs esam izdarījuši pa stulbībai, bet ļauna ieņirgšana un citu izsmiešana ir no citas operas. Nezinu nevienu cilvēku, kurš skolas laikā bijis kretīns un dzīves laikā pēkšņi pārvērties par labu un sirsnīgu personību.
core @ 11.03.2021 16:18Nē, nu izskatās, ka dzenītei tomēr nav ko darīt un nav laikam tik nogurusi no dvīņu audzināšanas, ja jau var likt visādus skrīnšotus un cepties, ierunājot 2 x sakāmo..un tagad publiski kādu apspriežot