man neliekas uzpūsta dzīve, ļoti atklāta meitene. Jaukas bildes, apraksts pie tām. Ir iedvesmojoša. Neko netēlo saka kā ir. Kur tev šāds naids? Liecies tīrā bezkauņa.Buldozers @ 08.03.2021 12:56
Ja grib būt atpazīstama persona, jeb “ietekmele”, tad vajadzētu gan iemācīties elementāru pamatskolas ortogrāfiju un interpunkciju. Citādāk ko no viņas var paņemt? Viņas uzpūsto “perfekto” dzīvi? Vīrs taču policists, grašus vien pelna, financiāli uztur vecāki. Neredzu ko vērtīgu no viņas profila iegūt izaugsmei. Tik kā iestūķēt bērnam pudeli un uztaisīt neglītus selfijus ar briesmīgiem filtriem.
thrfrweare @ 08.03.2021 17:12Varbūt kāda zin, Kristaps Vilde ir šķīries no sievas?
es nesekoju līdzi šim cilvēkam, tikai pēdējā laikā viņš bieži sāk uzpeldēt manu paziņu sociālajos tīklos.Witcher @ 08.03.2021 17:18
Tak sen jau.
Viņam kādu gadu ir jauna draudzene.
Laylla @ 08.03.2021 15:59man neliekas uzpūsta dzīve, ļoti atklāta meitene. Jaukas bildes, apraksts pie tām. Ir iedvesmojoša. Neko netēlo saka kā ir. Kur tev šāds naids? Liecies tīrā bezkauņa.
Madara Kiviča tik vulgārā tērpā redzama laikam pirmo reizi. Nu grib būt kārtējā copy paste meitene, kā visas vienādās.
Un vai tad atļauts satikt draugus????
KristaMilze @ 08.03.2021 22:03Kristīnei Beitikai būs septembri bēbis :)) vēl jau neko nesaka, bet ir fb grupā "septembra mazulīši 2021" un aktīvi piedalās sarunās ?
thrfrweare @ 08.03.2021 17:12Varbūt kāda zin, Kristaps Vilde ir šķīries no sievas?
KristaMilze @ 08.03.2021 22:03Kristīnei Beitikai būs septembri bēbis :)) vēl jau neko nesaka, bet ir fb grupā "septembra mazulīši 2021" un aktīvi piedalās sarunās ?
sāk beidzot laikam meklēties tā nopietni :D :D bet tā zīmēšanās ka visulaiku tusē ar draudzenēm, tad vienu, tad atkal citu, parāda tikai to cik viņa arī ir patiesība bezatbildīga un IG dzīvē galvenaisNaomi* @ 08.03.2021 21:49
Vai ne! Man mute vaļā palika ieraugot! Pilnīgi kailas krūtis! Tas nav seksīgi, tas ir vulgāri! Jā, skaistas krūtis, bet tas nemaina faktu.
man gan tās bildes liekas Ok, nav jau galiņi parādīti. Skaistas bildesNaomi* @ 08.03.2021 21:49
Vai ne! Man mute vaļā palika ieraugot! Pilnīgi kailas krūtis! Tas nav seksīgi, tas ir vulgāri! Jā, skaistas krūtis, bet tas nemaina faktu.
Man jau likàs, kad viñai bûs, ar vîru jau padsmit gadus kopà