Jauninjaaa @ 06.03.2021 11:53Danenbergsone arī tik bieži piemin, ka kosmētikas otiņas pazudušas, ka pilnīgi šķiet, ka gaida viņas dāvanā no kārtējās sadarbības ?
C00L Dzipsy @ 06.03.2021 17:29
Juris ir Amerikā dzīvojošs amerikānis/latvietis. Tēvs latvietis, emigrējis uz ASV. Juris piedzimis un uzaudzis Amerikā. "The New York Times" Juri nodēvējis par pieprasītāko treneri Ņujorkā.
Kur abi iepazinās, nezinu. Gan jau, ka internetā. ?
PaulaMonro @ 07.03.2021 15:13
Jā, tas ir tik kaitinoš! Miglane arī to pašu par kafijas automātu teica, tik sen gribu, nevaru saņemties nopirkt, tik uzkrītoši!?
Iespējams cer , ka uzdāvinās real Techniques otas , kuras maksā diezgan :D .sla @ 07.03.2021 16:05
Kaut kā smieklīgi jo otiņas un kafijas automāts nav nekas tāds dārgs, lai pati nenopirktu
Grenarda @ 06.03.2021 16:19
A kāpēc man būtu jāpieņems svešs viedoklis? Man ir savs viedoklis. Priekš kam tu citiem uzspied savu viedokli?
Un par tām bildēm man ir taisnība. Nebija jēgas tās šeit likt, jo tāpat visi redzējuši Juri dzīvē (Jutaas story), kāds diemžēl viņš ir. Parasts kaimiņu Jurčiks, ir pat dubultzodiņš.
Bet filtrus bildēm liek arī vīrieši,atklāšu tev noslēpumu. Un tas, ka no interneta izrautas kaut kādas filtrētas bildes,nenozīmē, ka tavs Jurčiks ir tāds dzīvē. Atkārtošos, ka Jutas story nu prasts par prastāku.
isanalapsa @ 07.03.2021 21:38Agnesei gan nav problēmu storijos atrādīt visus pārkāpumus :D :D :D :D :D ciemojas pie draudzenēm,brauc pie mammas ..ko tu stulbam padarīs
isanalapsa @ 07.03.2021 21:38Agnesei gan nav problēmu storijos atrādīt visus pārkāpumus :D :D :D :D :D ciemojas pie draudzenēm,brauc pie mammas ..ko tu stulbam padarīs
tu nu gan esi perfekta :) pieliec punktu teikuma beigāsBuldozers @ 08.03.2021 00:32Izskatās, ka Unai Vītolai tālmācība par labu nav nākusi, jo gramatika ļoti stipri pieklibo. Cerams, ka ar gadiem prātiņš izaugs
Satori @ 08.03.2021 11:29Man nepatīk Gorovecas Butevicas jaunā bilde ? Apakšdaļa.. tas, ka uzmanība vērsta uz svaigi skūto orangutānu ? Kāpēc sieviešu dienai par godu jāliek tāda bilde.. mhm, bet kāpēc vispār tādas jāpublicē. Ej meitēn saģērbies, uzvelc skaistu kleitu un paņem ziedus rokās ?
Laylla @ 08.03.2021 10:52tu nu gan esi perfekta :) pieliec punktu teikuma beigās