Mercury6 @ 24.02.2021 16:48Saulietis Sanai puķes uzdāvinājis? Parādīja storijā tulpes un pēc tam Sanai tādas. Tas pats laikam bija Valentīndienā.
isanalapsa @ 24.02.2021 11:22omg kā man besī tā Lūse Elīna! Jā,es to varu teikt jo viņu pazinu agrāk ? iespējams kāzas viņas dzīvē ir vienīgais par ko viņa nav sadirsusi ??????
nenormāli smējos pie storijiem kur saka ka sveicieni ir tik daudz,atbildēšu vēlāk. Runā tā kā ietekmīga instagramere ar daudz sekotājiem,bet realitātē pie katras bildes ir 2 komentāri ?????? kā var tik daudz sēdēt telefonā savā kāzu dienā un izlikties,ka apsveikumi birst tik daudz ka nevar atbildēt,kaut ne sekotāji ir ne arī komentāri :D šitā diršana vienmēr ir besījusi,ka taisās svarīgāka nekā ir
Kā arī cilvēks vispār nekaunas publiski izrādīt to,ka ir pārkāpis visus noteikumus
frizieris,meikapiņš,nadziņi,pulcēšanās,fotosesija,balle ar vairākām mājsaimniecībām ??? cilvēkam nav filtrs bet tikai liekuļo kā slavenība instagramā
ceru,ka Lūse to izlasīs! ? Tup forumā 24/7 tāpat
https://instagram.com/anile236?igshid=1dmvtd7ohpcuqDigimons @ 24.02.2021 17:08
Tādu nemaz nezinu. Kā viņu atrast instagramā? Jo pēc vārda, uzvārda atrod vairākas
Ibmetīns @ 23.02.2021 17:33Mani drīzāk pārsteidz, ka tik lielā un skaistā dienā gribas tik ļoti un daudz sēdēt telefonā...
Laylla @ 24.02.2021 17:10https://instagram.com/anile236?igshid=1dmvtd7ohpcuq
Grenarda @ 24.02.2021 17:20
Nesaprotu vispār, par ko viņu vērts šeit pieminēt? Prasta sieviete, prastas kāzas, prasta kleita, prasta frizūra ? Kāpēc par viņu vispār šeit diskutējat? 260 sekotāji, un vērts apspriest? Man ir 384 sekotāji, tad jau esmu vēl stilīgāka ? Vispār tiešām kaut kāda nepatīkama sieviete. Izskatās pēc lauku bābuškas.
Grenarda @ 24.02.2021 17:20
Nesaprotu vispār, par ko viņu vērts šeit pieminēt? Prasta sieviete, prastas kāzas, prasta kleita, prasta frizūra ? Kāpēc par viņu vispār šeit diskutējat? 260 sekotāji, un vērts apspriest? Man ir 384 sekotāji, tad jau esmu vēl stilīgāka ? Vispār tiešām kaut kāda nepatīkama sieviete. Izskatās pēc lauku bābuškas.
Blanche @ 24.02.2021 17:26
Iepriekš viņi bija vairāk kā 10k, izdzēsa un uztaisīja jaunu profilu
Eksperte @ 24.02.2021 17:24
Kādām tad ir jābūt kāzām? ?
core @ 24.02.2021 17:36Viņa bija sapirkusi sekotājus. Laiki bija ļoti maz.
Un runa par viņu sākās ,jo viņa vienkārši stulba :D lika kaut kādu sūdu
Grenarda @ 24.02.2021 17:35
10k??? Šādai?? ??? Jūs arī viņai sekojat un tiktiešām viņa patīk??? Sorry, nesaprotu to gaumi ?
Nu, cilvēkam, kuram bija 10k sekotāju, pieņemu, ka ir jābūt kaut kam grandiozam un šikam. Kaut kas neizdevies. Ne ar līgavu, ne ar kāzām ?
core @ 24.02.2021 17:40Man interesē jūsu domas par sandiju Šteinb...Vienu brīdi man viņa patika, bet jo ilgāk sekoju, jo vairāk kaitina. Nezinu, kas tieši...Un var redzēt, ka piķis nav problēma, bet es ļoti ceru, ka viņa ir atlikusi pietiekami daudz naudu savu suņu veselībai, lai atkal nebūtu jāraud un jālūdz palīdzība. Šis nav domāts ļauni, bet nu tie mani tādi noverojumi.
Eksperte @ 24.02.2021 17:39
Tās kāzas ir domātas sekotājiem vai viņai un vīram?
core @ 24.02.2021 17:40Man interesē jūsu domas par sandiju Šteinb...Vienu brīdi man viņa patika, bet jo ilgāk sekoju, jo vairāk kaitina. Nezinu, kas tieši...Un var redzēt, ka piķis nav problēma, bet es ļoti ceru, ka viņa ir atlikusi pietiekami daudz naudu savu suņu veselībai, lai atkal nebūtu jāraud un jālūdz palīdzība. Šis nav domāts ļauni, bet nu tie mani tādi noverojumi.