Lizavay @ 22.02.2021 18:48
Jau vairākus menešus atpakaļ rakstīja viens otram komentārus runčuk utt. :D bet Dubaijā arī bija mirkli kopā, tagad viņa palika tikai ar draudzeni. +viņa seko pat viņa suņa instagramam :D
Nemierīgā @ 23.02.2021 15:44Elīna jeb anile 236 izskatās vienkārši atbaidoši. Neglītākā līgava 2021 y
Blacke, es skatoties uz to bildi arī prātoju, ir stāvoklī vai nē? 🤔😁
Bjork @ 23.02.2021 15:57Pirmkārt, viņa neizskatīsies kā 20gadīga līgava, jo viņa nav tajā vecumā un nav tik traki, lai nosauktu par neglītāko ? atbilstoši savam vecumam un stāvoklim.
blacke @ 23.02.2021 16:21Atceraties,ka viņai te arī ir profils, atnāks salamāt par apcelšanu :D
Mani drīzāk pārsteidz, ka tik lielā un skaistā dienā gribas tik ļoti un daudz sēdēt telefonā...
kā atrast IG? Anile 236 neatroduNemierīgā @ 23.02.2021 15:44Elīna jeb anile 236 izskatās vienkārši atbaidoši. Neglītākā līgava 2021 y
Te jau var redzēt, ka tavs naids ir personīgs. Tava vēlme sāpināt viņu vai sabojāt viņas īpašo dienu rakstot preteklības, kuras zini, ka viņa nāks lasīt, padara tevi ne tikai neglītu, bet arī cietsirdīgu un nelaimīgu. Tu šajā situācijā esi neveiksminiece. 😞 Elīnai gan vēlu mīlestību un saticību. 😊Nemierīgā @ 23.02.2021 16:26Es neredzu viņas sejā laimi, smaidu, nekādas pozitīvas emocijas . Izskatās pēc tukša, auksta cilvēka. Prec savu naudas maku :D . Ko šis atradis Elīnā? Prasta nolietota vecene . :D
Te jau var redzēt, ka tavs naids ir personīgs. Tava vēlme sāpināt viņu vai sabojāt viņas īpašo dienu rakstot preteklības, kuras zini, ka viņa nāks lasīt, padara tevi ne tikai neglītu, bet arī cietsirdīgu un nelaimīgu. Tu šajā situācijā esi neveiksminiece. 😞 Elīnai gan vēlu mīlestību un saticību. 😊
Nemierīgā @ 23.02.2021 16:27
Viņai patīk , ka par viņu runā. Pati šeit ienāk noreklamēties. Nu tad lai tiek ! :D Elīn- ne bembis ne michael kors soma tevi nepadarīs glītāku un patīkamāku. Tu izskaties pēc vecas reņģes. Pāldies! ?
Nemierīgā @ 23.02.2021 16:03
Cik tad viņai ir ? Sapratu ka 26 gadi :D nu nav jau arī tāds vecums . Pati precējos 24 un izskatijos 3x labak . :D