noidea @ 06.10.2026 03:00
Man vienmēr ir bijis nepatīkami skatīties uz viņu un jushkupadrushku. Tā Justīne runā caur degunu, zobi pa pus seju, un par Madaru pat nekomentēšu. Tas pat nav pat viņu izskatu, bet to tēlu. Nezinu. Nezaprotu, par ko visi fano un seko viņām, ne viņām harizma - ne kā cita.
Ar Fiļu jau ar bija tā, ka pēdējos attiecību gadus viņam vienkārši nebija par ko runāt ar Jeļu. Nu tur vēl liela vecuma starpība nospēlēja. Es Jeļas vietā apgūtu profesiju, kas palīdzēs iztikt finansiāli, kad koķiki vairs neķersies. To es tagad pārmetu pati sev, jo arī savos 30+ paļāvos, ka vīrietis mani apgādās un lutinās mūžam.neinteresē @ 06.10.2026 08:56
Es arī nesaprotu. Man nekas nav pret Kristīni, bet nu šobrīd izskatās pilnīgi bezjēdzīga dzīve...brokastu bilde, gym bilde, vakariņu bilde, es pie interjera dizainera bilde. Kaut vecums tāds, bērni paaugušies, ka kalnus varētu gāzt (lasīt - iet strādāt, pelnīt, pašrealizēties). Riskē palikt neinteresanta koķikam, ko par ko tad vakarā parunāt? Personīgā dzīvē arī baigo augšupeju neredz, tik cik koķiks nopircis sev dzīvokli un viņa palīdz iekārtot.
Purvīša Glezna @ 06.10.2026 12:13Atkal Anete atkal trako. Tad rij sviestu un gaļu, tagad badojās. Tā vien liekas, ka cilvēkam iet uz īso un jau nezin kā izpildīties soctīklos.
kas mani izbrīna - parasti, ja ir vecākai sievietei piedzimuši bērni, viņas ilgāk pašas paliek jaunas. Stilīgāk ģērbjas, ir koptas, uzpasētas. Bet nu te rādās, ka līdz bērna izlaidumiem Anete būs kā veca kurpju zole..Krizdole @ 06.10.2026 12:26
Viņa kā persona ir tik ļoti nepatīkama, Sardīnijas brīvdienās bija tik uzspēlēta, tēloja kaut kādu super draudzīgo, jauneklīgo un stilīgo, bet ir un paliek vecišķa suņu tante.
Evelina8 @ 06.10.2026 10:58Edijs krapis Kitiju ar Ilzi, to labako draudzeni. Saldus mazs, visi visu zina.
Mashka Kakashka @ 06.10.2026 11:31
Man viņas abas nepatīk. Abas nevīžīgas, nekārtīgas. Griež ēdienu sev, iedod sunim gabalu, suns nolaiza roku, ar to pašu roku turpina griezt un gatavot, fuj. Tai Madarai bieži nagi melni, kad tuvumā rāda ēdienu un mati netīri. Tā ēšana pa visu ekrānu ir īpaši pretīga. Nesaprotu kāpēc ap viņām tāda popularitāte. Nesekoju, bet ik pa laikam man parādās viņu abu video gan Instagram, gan Tiktok, nevaru līdz galam noskatīties, kaut kāda nepatika uzreiz rodas.
Mazaa15 @ 06.10.2026 12:48
Bet vēl aizvien visi laikam draudzīgi kopā strādā.Vismaz viens otram seko .Tad jau iz draudzīgas nots šķīrušies.Draudzenēm pieņemami dalīt vienu veci.
BellaCiao @ 06.10.2026 13:02
Vai tad nebija tā, ka pirms tam Kitija randiņoja ar to Naura draugu, garo plikpauri, ar kuru tagad kopā druška Loreta? Viņiem tur tā pieņemts.
Evelina8 @ 06.10.2026 10:58Edijs krapis Kitiju ar Ilzi, to labako draudzeni. Saldus mazs, visi visu zina.
Hermiine89 @ 06.10.2026 11:33Ar Fiļu jau ar bija tā, ka pēdējos attiecību gadus viņam vienkārši nebija par ko runāt ar Jeļu. Nu tur vēl liela vecuma starpība nospēlēja. Es Jeļas vietā apgūtu profesiju, kas palīdzēs iztikt finansiāli, kad koķiki vairs neķersies. To es tagad pārmetu pati sev, jo arī savos 30+ paļāvos, ka vīrietis mani apgādās un lutinās mūžam.
Mathilde @ 06.10.2026 14:07
Viņai taču ir maģistrs.
Kāpēc te visām uzskats, ka darbs ir kautkur ofisā no 9-17?
Ja viņai jau ir izglītība, turīgi vīrieši uztur, plus sadarbības, KĀPĒC ir jāiet uz kautkādu darbu???
Lai bauda dzīvi, strādāt “ofisā” varēs vienmēr.
BellaCiao @ 06.10.2026 13:02
Vai tad nebija tā, ka pirms tam Kitija randiņoja ar to Naura draugu, garo plikpauri, ar kuru tagad kopā druška Loreta? Viņiem tur tā pieņemts.
Iegūt maģistru nav vienāds ar profesijas apguvi un darba praktizēšanu ikdienā. Ja darbu nepraktizē nobriedušā vecumā, tad zūd iemaņas kā tādas - strādāt un būt darba apritē. Bet nu katram savs. Man vispār riebtos situācija, ka man pašai nav savas naudas. Vienalga, cik tas partneris turīgs.Mathilde @ 06.10.2026 14:07
Viņai taču ir maģistrs.
Ja viņai jau ir izglītība, turīgi vīrieši uztur, plus sadarbības, KĀPĒC ir jāiet uz kautkādu darbu???
Purvīša Glezna @ 06.10.2026 12:13Atkal Anete atkal trako. Tad rij sviestu un gaļu, tagad badojās. Tā vien liekas, ka cilvēkam iet uz īso un jau nezin kā izpildīties soctīklos.
Mathilde @ 06.10.2026 14:07
Viņai taču ir maģistrs.