zebramežā @ 29.09.2026 02:08nop. Tur viss ir absolūti real. Aizkadrā komanda vēl ņemās reiz pieci, ko viņi emocionāli bliež ārā arī uz citiem... Katru dienu ir kas jauns un ēters netiek līdzi
Cheating @ 29.09.2026 09:34Es nebrīnītos, ka pats Gobzems te nemaz nelasa. Bet ir kāda fane, kas viņam pienes šo info.
zebramežā @ 29.09.2026 02:08nop. Tur viss ir absolūti real. Aizkadrā komanda vēl ņemās reiz pieci, ko viņi emocionāli bliež ārā arī uz citiem... Katru dienu ir kas jauns un ēters netiek līdzi
Ja tas nav teàtris, tad es vispàr brīnos, kà tà filmèšanas komanda vispàr kko tàdu pieļauj, Bail iedomàties, ka tàds apsities, uzvilcies trīceklis ielec maśīná un dodas ielàs, kur bērni staigà, šķèrso ielas…Mix @ 29.09.2026 13:33
Es pat nezinu kas ir stulbāk- tas ka to visu tēlotu vai tas ka netēlo un aizkadrā tā ņemšanās ir it kā x5. Ja viņi tiešām netēlo, tad tam cilvēkam vajag palīdzību, nevis to vēl filmēt un atrādīt un apspriest. Neviens tur nav spējīgs izsaukt ātros vai visi ir pārāk aizņemti ar apņirgšanu?
Nav_vispar @ 29.09.2026 15:14https://www.santa.lv/raksts/privatadzive/visa-gulta-bija-asinis-olga-kambala-pirmo-reizi-runa-par-lauliba-piedzivotajam-sausmam-85697/
Esmu šokā, nezināju, ka Kambala ir arī fiziski vardarbīgs.
Zaļā Dille @ 29.09.2026 13:18Marta Logina un co. Ar ko tām sievietēm nodarbojas vīri, ka var gadiem sēdēt mājās un skolot bērnus? Un ko viņas pašas vēl dara ārpus bērniem? Saprotu, ka šuj kleitas, bet tas parādījās tikai nesen.
Boybye @ 29.09.2026 15:31
Es neesmu. Viņš tāds arī izskatās, kas sievietes sit, alkoholiķis un narciss.
Zaļā Dille @ 29.09.2026 13:18Marta Logina un co. Ar ko tām sievietēm nodarbojas vīri, ka var gadiem sēdēt mājās un skolot bērnus? Un ko viņas pašas vēl dara ārpus bērniem? Saprotu, ka šuj kleitas, bet tas parādījās tikai nesen.
Inelle @ 29.09.2026 15:38
Es par to pašu, tikai bildējas, plivinās pa ig, neizskatās darbu darītāja.
Ja cilvèks prostitūtas vadājis aukliņā kā suņus, tad taču skaidrs, ka tur cieņas pret sievietēm nav. Un, ja vajag, tātad pelnījusi uzšaut. Un Olga māk izvest ļoti labi. Ja cits vīrietis sažnaugtu dūres un izietu no istabas, tad Kambala bliež pa purnu.Nav_vispar @ 29.09.2026 15:14https://www.santa.lv/raksts/privatadzive/visa-gulta-bija-asinis-olga-kambala-pirmo-reizi-runa-par-lauliba-piedzivotajam-sausmam-85697/
Esmu šokā, nezināju, ka Kambala ir arī fiziski vardarbīgs.
tai ar neiet ar tiem boyfrendiemBabebbq @ 29.09.2026 15:32Vavilova izšķīrusies laikam ?! Šie vairs neseko viens otram
nu viņas vīrs jau ar nav nekāds pareizais. Viņš arī ir krāpis Elīnu. Abiem tas pieņemamiLishe @ 28.09.2026 16:11
Ka atkarīga no seksa iepriekš vismaz, ofisa darbā gulēja ar saviem kolēģiem, gulējusi ar vīra biznesa partneri, labāko draugu vai bērnības draugu un nonstopa savu vīru krāpusi
Ja pat ar Emīlu viss cauri, tad tur ir bēdīgi… Likas ļoti piemērots viņai 😬Babebbq @ 29.09.2026 15:32Vavilova izšķīrusies laikam ?! Šie vairs neseko viens otram
Fasāde jau viņai ļoti skaista uzbūvēta, bet patiesībā tur droši vien nekā laba nav. Kā Gobzis lika, ka šī likusi Emīlam nest viņas netīrās, nonēsātās drēbes atgriezt apģērbu veikalos.. Tad tas droši vien ir mazākais no visaskylie @ 29.09.2026 18:19Ja pat ar Emīlu viss cauri, tad tur ir bēdīgi… Likas ļoti piemērots viņai 😬