McSara @ 24.09.2026 13:10
Tviterī bija diskusija par Ievu Adamsu, kur viņa kaut kādā raidījumā atteikusies atbildēt, kurš sāka karu Ukrainā! Tas man lika ļoti mainīt domas par viņu👎
Mathilde @ 25.09.2026 11:57
Kāpēc visiem būtu kas jāatbild par karu?!
Es arī neinteresējos. Un vispār uzskatu, lai slāvi paši kārto savas lietas! Ne viņi Eiropā, ne savienībās, nekur. Cik atceros no seniem laikiem, tajos humoršovos krievijā daudzi sev sapelnīja naudiņu.
Kāds sakars ir mums ar viņu domstarpībām? Varbūt mums vajadzēja pašiem karot par savu abreni?
Mēs esam maza valsts un viss jādara, lai paši būtu stipri, veseli un vienoti savā Valstī!
Mashka Kakashka @ 25.09.2026 11:59
Oh god! Labāk nebūtu šo rakstījusi. 🤡
Mathilde @ 25.09.2026 11:57
Kāpēc visiem būtu kas jāatbild par karu?!
Es arī neinteresējos. Un vispār uzskatu, lai slāvi paši kārto savas lietas! Ne viņi Eiropā, ne savienībās, nekur. Cik atceros no seniem laikiem, tajos humoršovos krievijā daudzi sev sapelnīja naudiņu.
Kāds sakars ir mums ar viņu domstarpībām? Varbūt mums vajadzēja pašiem karot par savu abreni?
Mēs esam maza valsts un viss jādara, lai paši būtu stipri, veseli un vienoti savā Valstī!
Mathilde @ 25.09.2026 12:30
Kāpēc?
Es uzskatu, ka mums nekad nevieni slāvi un no tās puses nekad neko labu nav iedevuši un izdarījuši. Mums ir savi draugi- Baltijas valstis, Vācija, Skandināvija uc.
Un pie viņiem arī jātiecās.
Bet, ja politika, kura mainās ik pa laikam, ir apstulbinājusi prātus un sava vairs nav, tad var klanīties visiem politiķiem pēc kārtas. Mums pat nav nojausma kā mūsu mazbernu grāmatās būs aprakstīts šis laiks, jo viss stkarīgs no politikas tajā tālajā laikā.
Agrāk viņai sekoju, bet pirms kādām pāris nedēļām atsekoju, jo saturs ir pārvērties par reklāmas stabu, reklamējot visu pēc kārtas . Tad reklamē MrBunnyShop, tad citu bērnu veikalu, pēc nedēļas jau nākamo. Tad Rimi ir labākais veikals ar piegādi, tad Barbora atved visu nepieciešamo. Tad aiziet uz vienu salonu, tad otru.Dita.D @ 24.09.2026 23:53Elīnas Kurzemnieces reklāma skaistumkopšanas salonam par lāzerepilaciju - “mežs ataug, bet Tavas spalvas nē”
Es atvainojos, bet kas pa murgu? Pirmkārt cringe, otrkart cilvēkiem ir apmatojums nevis spalvas. Spalvas ir putniem. Treškārt, kā salons var apstiprināt video ar tādu saukli?