sandrute @ 20.09.2026 23:17Kāpēc Gobzems rakstija, ka Kaspars sit Olgu, esot piekauta un viņam draudot nepatikšanas. Bet Olga šīs dienas izskatās pilnīgi laimīga un smaidīga un ļoti skaista. Pat neizskatās, ka būtu pārdzīvojumi vai ķermenis sasists. Ļoti skaista un smaida daudz. Nesaprotu, sanāk Gobzems melus izplata??
Ak, trollīt! Tas jau bieži tā notiekot, sasit zili melnunun pēc nedēļas laime pilnīga, vēl jaunu šubu nopirks!sandrute @ 20.09.2026 23:17Kāpēc Gobzems rakstija, ka Kaspars sit Olgu, esot piekauta un viņam draudot nepatikšanas. Bet Olga šīs dienas izskatās pilnīgi laimīga un smaidīga un ļoti skaista. Pat neizskatās, ka būtu pārdzīvojumi vai ķermenis sasists. Ļoti skaista un smaida daudz. Nesaprotu, sanāk Gobzems melus izplata??
garsigs_persiks @ 21.09.2026 11:58Nesaprotu, kas ir tie, kas slavē tikko iznākušo Ķimenes interviju ar Saulīti. Ieslēdzu nedaudz paklausīties, bet viņa vispār ne uz vienu jautājumu neko sakarīgu nevarēja atbildēt. Neko savā dzīvē neanalizē un neatceras, ar visu vienkārši paveicies. Tādu impulsīvu un tukšu iespaidu par sevi atstāja. Nez, mani šādas personas ne ar ko neiedvesmo.
Danaja @ 21.09.2026 12:18Pēdējās sērijās Slavenības bez filtra, Endziņš ir tāa apsities.. Es nesaprotu, kā var vsp ko tādu rādīt TV. Ikviens, kurš ir savā laikā daudz saskāries ar narikiem vai pats lietojis, sapratīs par ko runāju. Konkrēts atkarīgais.
SixPack @ 21.09.2026 12:47
Ienācu uzrakstīt to pašu. Lai gan man Evelīna šķiet ok, bet tā intervija… nu nekā jauna diemžēl. Visu zinām, esam dzirdējuši jau citās intervijās. Par loksitān, meitām, mammu utt., nu nekā jauna.
Laura Saulīte varbūt ir laba kā redaktore, bet kā Intervētāja viņa ir tik auksta. Ar savu perfekcionistes tēlu viņa nerosina atklāties, viņa vnk uzdod savus iepriekš sagatavotos jautājumus. Tikpat labi viņas vietā varētu būt robots.Inna86 @ 21.09.2026 13:44
Es teiktu, ka Laura Saulīte kā žurnāliste un podkāsta vadītāja ir tik ļoti vāja un garlaicīga, ka tiešām jābrīnās, kā tas raidījums tik ilgi ir izvilcis. Loģiski, ka ir garlaicīgi, ja intervijā viņa neko jaunu arī nepajautā. Par Evelīnu es neesmu sajūsmā, bet harizma viņai noteikti ir.
sandrute @ 20.09.2026 23:17Kāpēc Gobzems rakstija, ka Kaspars sit Olgu, esot piekauta un viņam draudot nepatikšanas. Bet Olga šīs dienas izskatās pilnīgi laimīga un smaidīga un ļoti skaista. Pat neizskatās, ka būtu pārdzīvojumi vai ķermenis sasists. Ļoti skaista un smaida daudz. Nesaprotu, sanāk Gobzems melus izplata??
Tas ir trollēns, neņem galvā.Krizdole @ 21.09.2026 15:45
Olga un ļoti skaista? Ak dies, cik daudz ir jāizdzer, lai tur kaut mazliet ko skaistu saskatītu?
Un runā ar sakostiem zobiem. Reāli besī cilvēki, kas runā ar sakostiem zobiem. Mute ir jāvirina, ka reiz ir ambīcija būt kadrā.Kārena @ 21.09.2026 15:37Laura Saulīte varbūt ir laba kā redaktore, bet kā Intervētāja viņa ir tik auksta. Ar savu perfekcionistes tēlu viņa nerosina atklāties, viņa vnk uzdod savus iepriekš sagatavotos jautājumus. Tikpat labi viņas vietā varētu būt robots.
žēl Lauras, viņai visas intervijas ir 1h, bet ja pretī intervējamais visu laiku kladzina, ka neko neatceras un vispār neko nepārdomā, tad ir kā ir😐 tas pats ar T. Grēviņu GF, atnācis uz interviju, bet uz jautājumiem atbild nelabprāt.garsigs_persiks @ 21.09.2026 11:58Nesaprotu, kas ir tie, kas slavē tikko iznākušo Ķimenes interviju ar Saulīti. Ieslēdzu nedaudz paklausīties, bet viņa vispār ne uz vienu jautājumu neko sakarīgu nevarēja atbildēt. Neko savā dzīvē neanalizē un neatceras, ar visu vienkārši paveicies. Tādu impulsīvu un tukšu iespaidu par sevi atstāja. Nez, mani šādas personas ne ar ko neiedvesmo.
Kārena @ 21.09.2026 15:37Laura Saulīte varbūt ir laba kā redaktore, bet kā Intervētāja viņa ir tik auksta. Ar savu perfekcionistes tēlu viņa nerosina atklāties, viņa vnk uzdod savus iepriekš sagatavotos jautājumus. Tikpat labi viņas vietā varētu būt robots.
Jāāā, man to interviju skatoties bija sveškauns. Visas Lauras intrervijas ap 2h, šī vienīgā 50min, jo Evelīna liekas, ka vispār nesadarbojas. Jāvelk viss no viņas ārā. Traki...garsigs_persiks @ 21.09.2026 11:58Nesaprotu, kas ir tie, kas slavē tikko iznākušo Ķimenes interviju ar Saulīti. Ieslēdzu nedaudz paklausīties, bet viņa vispār ne uz vienu jautājumu neko sakarīgu nevarēja atbildēt. Neko savā dzīvē neanalizē un neatceras, ar visu vienkārši paveicies. Tādu impulsīvu un tukšu iespaidu par sevi atstāja. Nez, mani šādas personas ne ar ko neiedvesmo.
Maltā gaļa @ 21.09.2026 13:17
Ārprāts, kā vispār ko tādu var rādīt TV???
Ani23 @ 21.09.2026 21:35
Es paskatījos un pārsmējos 😀 reāli divi netalantīgi aktieri no nodeguša teātra. Sindijai pašai grūti smieklus noturēt, tā bimbasana beigās tik nedabīga un uzspēlēta, Endziņš vispār kaut ko tur raustās un tikai par numurzīmi kladzina 😀 un kā kirsitis uz tortes vēl Kivis ar ģitāru un savu vienu dziemu ierodas 🤣 nē, nu pasmieties varēja, bet nu cik jāmaksā, lai šādi sevi pazemotu.
Maltā gaļa @ 21.09.2026 13:17
Ārprāts, kā vispār ko tādu var rādīt TV???