salasījās Gobzemu 😀 viņiem tak māja nesen celta, ar tādu prieku dalījās, lol. Visi tik fake.Inelle @ 30.08.2026 16:14Avenīte, emigrē no valsts.
Melleņkūka @ 30.08.2026 19:32Jā, arī neticu “ilgi lolotā sapņa piepildīšanai”. Tādā gadījumā cilvēki neņem kredītu līdz pensijas vecumam un neceļ māju.
Skaidrs, ka kara draudu dēļ sakravāja koferus. No vienas puses - var jau saprast ar tik kuplu bērnu pulku. Bet nu tad runātu skaidru valodu, ne censtos karināt makaronus.
Inelle @ 30.08.2026 19:49
Viņi cēla šo māju, viņa teica, ka ši nebūs vieniga maja līdz mūža galam. Noteikti būs vēl.
Tasnaviespejams @ 30.08.2026 20:34
Oj, oj....Būvnieku ģimene... Nav saskatījušies Orindžas mājsaimnieču šovu? Tur arī vienai miljonāru ģimenītei māju būvniecība hobijs :)))
Tasnaviespejams @ 30.08.2026 20:34
Oj, oj....Būvnieku ģimene... Nav saskatījušies Orindžas mājsaimnieču šovu? Tur arī vienai miljonāru ģimenītei māju būvniecība hobijs :)))
Ar ko viņi nodarbojas? Influenceri?Tasnaviespejams @ 30.08.2026 20:34
Inelle @ 30.08.2026 16:14Avenīte, emigrē no valsts.
Tasnaviespejams @ 30.08.2026 16:52
Kārtējie valsts 'patrioti', kas izmantos bezmaksas LV medicīnu vai citus valsts pakalpojumus pie pirmās nepieciešamības, bet nodokļus maksāt nesteigsies.
'Gaidām sajūsminātos postus', cik tur zaļa zāle, zila jūra, baltas smiltis un laime līdz Mēnesim un dzimtenē bijuši nomākti aiz tumsas, pelēkuma, lietus un citiem traucēkļiem.
tautai interesē - tik daudz jaunu sekotāju viņai no šodienas. Visi tagad influencēsies kā pārcelties uz Spāniju? 😅Kirbis0987 @ 30.08.2026 22:36
Kaitinosi un man skiet ari neetiski infuencet aizbegsanu no valsts…ipasi sajos apstaklos,kad cilveki bez kritiskas domasanas ieklausas influemceros.. un nee,man neskauz.
nevar jau zināt vai arī sis nav fake. Uzrakstīja pāris ziņas, ielika story. Un lieta darīta, bet īstenībā aiz muguras saldi smejas par muļķiem, kas tic šim cirkam…sandrute @ 30.08.2026 17:49Šodien Gobzema storijos apstiprinājās tas, ko rakstīju, ka Niks nokrāpa ar to meiteni no videoklipa. Ielikta visā sarakste. Un te vēl mēgināja to noliegt.
Skandalalert @ 30.08.2026 21:44
Kam par godu komats aiz Avenītē?
dzīvokli viņi īrēja?He730 @ 30.08.2026 23:17nevar jau zināt vai arī sis nav fake. Uzrakstīja pāris ziņas, ielika story. Un lieta darīta, bet īstenībā aiz muguras saldi smejas par muļķiem, kas tic šim cirkam…
Kirbis0987 @ 30.08.2026 22:36
Kaitinosi un man skiet ari neetiski infuencet aizbegsanu no valsts…ipasi sajos apstaklos,kad cilveki bez kritiskas domasanas ieklausas influemceros.. un nee,man neskauz.
komentators @ 30.08.2026 23:57
kas tas ir par murgu? kas vinja taada ir, lai vinjai buutu taada ietekme paari citu cilveeku dziivei? tak beidz fantazeet, lai paarvaacas, kur grib. un ja tu uzskati, ka tik daudz cilveekiem nav kritiskaas domaashanas, tad ko taadi inidviidi dod shai valstij, ja tik zheel vinju prombraukshanu? un nemaz nesaac dziesmu par nodoklju maksaashanu